-
a co ste cakali 8 bodovu hru? uz z prveho obrazka mi bolo jasne ze dalsia blbost na beziacom pase , kde su tie casy thps 2 a udreground2 na ps2 , thps3 a4 na pc :)
-
Nejlepší bylo to Kung-fu na prstech co jsem dělal když jsem chtěl udělat dobrý věci :)
-
dekuji *3*
-
pro me byla trojka taky to nejlepsi... revert forever *14*
-
ano, presne tak, emulovala jsem si na PC a omlouvam se timto za faktickou chybu
-
THPS3 je jedna z nejlepších her, co kdy vyšla...škoda, že od té doby to jde prudce z kopce...ale jak řekl Alfred v Batmanovi: Padáme, aby jsme se zase postavili...tak snad příště!!!
-
Slecna si nainstalovala pro jistotu prvni dil serie na PC. Pro mne prvni dil na PC byl THPS2, jelikoz THPS byl pouze na konzole (nebo jen na PSX uz nvm) takze prvni dil si slecna mozna mohla tak emulovat na PC, pricemz se to neinstaluje, ale to je jen takovej hnidopichovej poznatek. recenzi vubec neberu v potaz, do hry pujdu urcite jakmile v tom prosinci nebo kdy je oznameno vydani PC verze pujdu, tesim se, pro mne srdcovka, byl by hrich si to nekoupit
-
Da se nainstalovat pres emulator jako je PSX
-
Já si to pořídil taky a maximální spokojenost *4*
-
Já mám recenze od Lucky rád, stručně popsáno jak se to s hrou má, vlastní pohled na hru. A tak to má být.
-
Tak nevím, co od této hry autorka čekala. Já jsem se taky moc těšil, hned jak se to objevilo na Live jsem to stáhl, a za těch směšných pár MS points to absolutně stojí. Grafika je na Arcade titul obstojná, jako nostalgické pousmání to bohatě poslouží a strávil jsem u toho asi tři odpoledne. Bugů jsem si nevšiml a líbí se mi možnost jezdit v podobě mého xlive avatara. Ani té nemotornosti, o které se píše v článku, jsem si nevšiml, ale jak říkám, možná je to tím, že za tu skutečně budgetovou cenu jsem schopný ledacos odpustit. Za mě jasně ANO nákupu :)
-
Neuniklo. Na PC vyšel až druhý díl.
-
U prvních dvou dílů jsem strávil mládí a na tenhle remake jsem se hodně tešil. Čekám na PC verzi, pokud je to ale opravdu takhle, tak to potěš koště. V recenzi autorka píše že si na počítač nainstalovala první díl, ale ten na PC vůbec nevyšel pokud si dobře pamatuju.... nebo mi něco uniklo?