Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě teda fakt ke koupi hry přiměly DE recrnze, který nešly pod 90=, pak jak se to rozjelo pryč z Německa do celýho světa, hodnocení se snižovalo až na současných asi 77% na metacritic a já sám bych hru označil jako nadprůměrnou, ale rozhodně ne jako 90= a víc....
  • Zkoušel jsem a podle mne není. Stačilo mi hodinka u známého a vím, že je to ztráta času. Grafika není špatná, i když neoslní, ale to je asi všechno, co vůbec TW2 má. Nepěkné konzoloidní ovládání s gigantickými ikonami, nezáživné souboje ... koridorovka - běžíš cestou, rozcestí v pravo, vlevo a dále koridorem. Nejde uhnout. Svázanost, stereotyp, malá interakce, nuda.

Není to hra špatná, na průměr dosáhne, ale proč by to člověk hrál, když nepřináší nic nového, ani nevyniká nad podobnými tituly z minulosti. I stařičký Morrowind je rozhodně lepší volbou.
    • Sice pozde, ale preci. Uz jsem si rikal, zda-li jsem jeden z mala co to s TW2 takto neprilis ruzove vidi. Osobne jsem ve hre odehral hodin 12, ale naprosto s tebou souhlasim zejmena ohledne te konzolovitosti...
    • jo taky jsem to hrál deset minut a už jsem se k smrti nudil..je to docela... suchý. Po dohranejch x supr áčkovejch RPG už je těžký hrát něco, co se jen tváří jako A. radši si dám ňáký relax B. Však si zahrajem fajn Ačko. Za chvíli vyjde Dragon age, ale nebude v cz :( kruci... a Mass effect 3... což doufám že třebas EA někdo zvyklá (dělá se mimochodem petice :D
      • Ty o "supr áčkových RPG" nemáš ani páru. :)
    • Ked je podla teba toto koridovka tak neviem co je podla teba take COD alebo ine podobne hry ? a vobec ako mozes sudit hru z 10 minut ? Hral si vobec niekedy nejaku hru viac ako 10 minut? To mi pride uz viac koridorovy Dragon Age ako toto :D
    • koridorovka *1* *1* *1* možná tutorial a ten je tak dělanej naschvál xD a zabere cca hodinku nooo *12*
      • Hrál si Oblivion? Má spoustu chyb, ale je to jinačí kalibr, ač starší. Hodina hraní Oblivionu a TW2 je docela rozdíl :-). Tam je taky tutorial integrovaný do začátku hry a je dokonce v kanalizaci, ale působí to přirozeně, rychle a baví. Baví od začátku a hry jsou pro zábavu. Pokud je TW2 někdy zábavná, ale začátek nudný, měly ho změnit nebo "vystřihnout".
    • USER47
      Koridorovka?:-o

Je vidět, že jsi z toho opravdu moc nenahrál.
      • Však píši, že jsem hrál hodinu. Ano, pak nemůžu tvrdit, že je to koridorovka, ale tu hodinu byla. Pokud je svět někdy později otevřený jako Oblivion, pak se omlouvám, ale bylo by to opravdu překvapení, takový obrat v level designu. Četl jsem i závěr recenze, kdy se mluvilo o nudném začátku. Ale ta hra mi nepřišla ničím sympatická, takže hodina nudy byla myslím až moc. Pokud je hra špatná první hodinu, pak je zcela jiná, měli tu první hodinu prostě vymazat, ale o tom pochybuji (že je to pak lepší) :-).
  • Hlavně, že bude trojka. *1*
  • to je zase povyku pro nic :) Hra je to celkem dobrá, rozhodně pro mě lepší než první díl :)
  • عاشت التجارة ومكافحة الخام للعملاء
    • "Ať žije obchodu, anti-ropy k zákazníkům"

uplne s tebou souhlasim
    • chuj arabsky
    • Psychotic
      Zbožné přání.
  • Ano PR je mocný nástroj a kolik z Vás si koupí hru proto, že má údajně dobré reference, nebo je nejhranější apod. Ono pokud hra nemá demo, je to napováženou. Praktiky spousty hráčů, že si hru napřed stahnout pirátsky a pokud jim přijde zábavná a kvalitní, teprve poté si ji zakoupí, sice nelze schvalovat, nadruhou stranu je to jediná jistota. Pokud bychom ale byly závislý na hodnocení časopisů více, zase by to zvedlo tlak na jejich kvalitu. Tedy pokud by mezi námi bylo dostatek šťouralů a minimum lidí, co se chtějí nechávat tahat za nos a tedy masa by byla schopná hru nebo magazín zcela zavrhnotu pro jeho zradu a tím ho poslat do propasti dějin.
  • Cosi
    Hmm tak je vlastně Two worlds 2 dobrá hra nebo ne. *9*
    • Je mužu doporučit
  • No já myslím že to není jediný případ a že to dělá spousta vydavatelů. Přece jenom spousta lidí čeaká na nějaké ohlasy navíc pokud není demo tak je to mnohdy jediný ukazatel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit