Přejít na výpis diskuzí
Torment: Tides of Numenera bude mít tahové souboje
10.12.2013 | Aleš Smutný
50 příspěvků
-
Jestli to bude jako PT, tak tam moc bojů nebude, takže TBS by neměl zdržovat. :D
-
Myslím že tahové souboje pokud budou dobře dělané nejsou na škodu naopak to dělá krásné možnosti taktizování...já jsem zatím spokojen :)
-
-
To sice ano, ale nevím co je špatného na soubojích jako jsou v BG nebo Planescape Torment. Když je potřeba tak pauzovat a změnit pozici nebo kouzlo/postoj atd.
Tahy zpravidla moc protahují celý souboj. Mám rád wizardry, ale tam jsou ty souboje opravdu hodne dlouhy, obvzlast ve wizadry 8, kdy jste meli treba 6-8 postav (ted si nejsem jist nad maximem) a kazdymu davate kazdy kolo prikaz a pak proti sobe treba 20 nebo i vice protivniku. To pak jeden souboj trva "cely vecer".
-
-
maximum jsi trefil, ale je to 1-8, treba solicko s fearie ninjou, lahudka *5*
nejvetsi hardcore by to bylo asi solo mechanik (uz nevim tu klasu, co vetsinou byli ti trinnie... na ferovku toho moc nemeli, a ty jejich udelatka zraly dost staminy) -
-
oops. to bylo k wizardry8 (a navic tam slo pustit taky plynulej boj, jen to neslo na dustojny protihrace)
-
-
tahové jsou víc noob-friendly, ale za to pomalejší a nudnější
-
-
to vůbec nemusí bejt pravda, na tahy například nemáš šanci vykosit bandu příšer dřív, než k tobě dojdou... a samozřejmě taky před nima utíkat a smažit je přitom
-
-
to jo no, i tahovky se daj zkazit, jako u Falloutů...
-
-
A vite, kdo mel stejny nazor? Hitler!
-
-
To máš asi pravdu. Tahovej blitzkrieg se mi představuje fakt blbě
-
Proto taky dostal ban na Xbox Live.
-
-
-
Dobré rozhodnutí, vždycky si rád rozeberu nepřítele kousek po kousku.
-
vychádza to z odkazu planescape torment? tak nech to má realtime súboje s pauzou.. Planescape Torment som prešiel už x krát a aj keď sa pri tejto hre väčšine ľudom vybavý najmä atmosféra, hudba a celkový feeling s príbehom tak tie súboje tam boli (imho najmä ak hral človek za mága - pri použití uber spellov dvojnásobne) taktiež úplne super.. Fandím tejto hre a viem že kedže nie som backer tak by som možno mal byť ticho ale úprimne niektoré posledné updaty od xvile aj čo sa týka wastelandu mi prídu tak trochu alibistické a mimo mísu.. no uvidíme
-
Fajn, cim vice, tim lepe.
-
Tak z toho moc radost nemám, tahové souboje mě v RPG nikdy nebavily.
-
-
no tak nic no, tuto hru si nekupim aj ked bude na MA OS. Planescape Torment bolnaozaj skevely a to ze suboje boli v real time robelo celu hru sviznejsiu. Podla mna to teraz doje-bali na celej ciare.
TATO SPRAVA MA NAOZAJ SKLAMALA :((((((
TAkto do-mrdat HRU:(( -
-
vy jste lupeni, vůbec nevíte, jak to nakonec bude nadesignovaný, třeba to bude hratelnostně naprosto jiný - třeba v původním Planescapu bylo podle mě těch soubojů až moc, teď jich třeba bude výrazně míň, takže nebude potřeba dělat něco svižnější...
dočkejte času a třeba zjistíte, že to bude sice jiný, ale taky super :o)
-
-
-
Je to strasne jednoduche. Chcu pouzit co najviac scriptu z Wasteland 2, ktory je turn based. Takze nakoniec bude Numenera mozno ukecanejsi Wasteland 2. Rovnaky engine, rovnaka AI, rovnaky script. Fargo po tom, ako zacal slubne zacina spekulovat.
-
-
smankote ty jsi trotll.. tohle odhlasovali founderi.. proste bylo verejne hlasovani (taky jsem hlasoval) ty to podavas jako kdyby inexile vojebaval.. jako sorry ale nemas fakta...
-
-
Skusime postupne. Pocas kampane na KS nebola zmienka o tom ziadna. Vsetci backers boli v tom, ze to bude nasledovnik Planescape. Zrazu pride moznost hlasovat o takejto veci, ktora je velmi zasadna co sa tyka gameplay. inXile pracuje na Wasteland 2 a vidi sancu si to ulahcit po technickej stranke. Nejdem spekulovat o tom, ci bolo hlasovanie naozaj takto, to nie je zmyslom mojich uvah ani konspiracii. Ak by hlasovanie dopadlo opacne je kludne mozne, zeby ostalo pri starom. Moj osobny nazor je, ze ked hlasovanie dopadlo naozaj tesne, tak by sa nemalo menit.
Fakty nemam, skusenosti s vyvojom ano. Kludne to moze niekto nazvat spekulaciami. -
-
počas kampaně bylo řečeno, že o bojové systému se ještě rozhodne. *2*
-
-
-