-
Tedy odpustil lajdackou práci za kterou platis. Jako hodnotit pote co to fandové dodělají je nesmysl. Člověk se jen diví co jsou někteří schopni odpustit. Ideální kandidáti na vymytí mozku...
-
Tak nejlepsi bude zahrat sam, za tri ruzne narody treba, asi nejlepsi recenze je vlasni poznani...
Kdyz nekdo vaha at si to stahne zadnej stres. Pro me je Total war srdcovka takze kupuju, ale kde si nejsem jist vysledkem stahuju - treba Aliena...tak to je.
Pocitam ze bude hafo modu, treba i Hry o truny a Mediavel 3 a ta vec s oznacim urco pujde vypnout, me to neva, ted teda :). Reknu pak ve stredu.
Co me zajima je ta odlisna hra, treba - Hunove a Vandalove, nebo ta survival akce za Zapadni Rim...
Ai hloupa uvidime,Rome po uprave byl celkem ok,muzu uvest par prikladu konkretnich, jedna vec je hloupa AI ale pak to ve finale na tezkou nehraje nikdo a kazdej nadava ze prohral po deseti tazich... -
Sniž si vše o 1-2 body a pak to bude vycházet.
Klasicky odpouští chyby a tak dále. U RTS AI na nic, zjednodušení také na nic...tohle není hra pro vrchol hodnocení... Ale prostě jim to nevadí. Jak řekli ve FC o da:i a generických questech u příběhového RPG... To mi nevadí... Tedy tohle když víš, tak také víš co čekat od hodnocení...
Navíc podle her roku většinou zvolili aaa pecky. Tedy mainstream je super! (Podle redakce) -
Jestli jsi zmatený, tak zkus experimentovat.
-
"Další změna je kontroverznější: když máte označenou některou ze svých jednotek, u všech blízkých nepřátel vidíte „úroveň hrozby“ pro tuto jednotku. Když například cválám po bojišti s jízdou, nad všemi nepřátelskými kopiníky je malý červený vykřičníček." No to snad už nemyslí vážně! To se hry dělají pro totální dementy nebo co?!! Hm paráda zase blbá AI super.... Na Attilu jsem se na konec těšil, ale ne na tohle.
-
Vypada to dobre, tesim se na odlisnou hru za Huny,Vandaly,Goty...a pak i Zapado i Vychodo.
-
Já si s recenzní, popřípadě názorem radši počkám na Rybku.
-
Přeskinovaná Rome 2 se stejně hloupou AI
-
Total War hry je možná lepší recenzovat až po pár měsících, kdy se díky komunitě rebalancují jednotky i frakce. Rome II byla po vydání úplně jinou hrou než je teď.
-
8/10 mám brát jako Povinost nebo Doporučujeme? Kdo mi poradí? Z vašeho hodnocení jsem úplně zmatený.