-
... Takže stále modifikovaný Empire / Napoleon...
-
U Barbarian invasion jsem prosedel hafec casu a bavil me mnohem vic, nez vanilkovej RTW.Ani jsem nemel potreby na nej stahovat zadnej mod, coz byla vzacnost u jejich her. takze se na Attilu tesim a uz ted doufam, ze radious zase vyda nejakej balance mod na jednotky minimalne. protoze uz ted verim,ze nekteri budou mit extremni nevyhodu budto v early nebo v late fazich.
-
se správným modem sis zahral za kohokoliv. snad timuridy jsem nenašel. co se týče těch džihádu a křížovek. nad M2TW jsem ztrávil snad nejvíc času z celé série a opravdu to byl nejlepší díl, ale konkrétně u těchto aspektů to zrovna nevyhrávalo. kolikrát se džihád nebo křížovka někde sekla.a těch chyb atp bylo mnohem víc. musim říct,že novej systém od Shoguna2 doteď vyhovuje mnohem víc. věci jsou určený bodama atp a má to logiku.jediný co mě moc nenadchlo je, že ty přednastavený diplomatický vztahy celkem zestereotypňujou hru, která se většinou vyvíjí ve stejnym duchu. a to jsem tak rád hrával s odhalenou mapou a fandil ,,obvyklým''(zabugovaným) outsiderům.slza za turky. To už i ti Francouzi s HRE se občas rozjeli, ale Turkové ať už ve Vanilce nebo v SS furt dostavali. Bodeť by ne, kdyz Byzantska generalska jizda vymlatila pulku early zaostaly armady.
-
Já chci Total War: Wallenstein :D *3* Nechápu proč ho ještě neudělali :)
-
nekritická recenze. Je to taková propagace hry aby ji koupilo co nejvíce lidí prostřednictvím těchto stránek. Takhle už jsou dělané skoro všechny recenze na většine servrů. Stejně jako všechny zprávy v médiích, které se pouštějí (píší) protože chce někdo někoho ovlivnit. Blitky a zase blitky od všech a všude
-
Taky bych se nezlobil, ale až po dalšim Medievalu :). To jsou moje vůbec nejoblíbenější díly,Medieval, Empire a Napoleon.
-
Takže zase hra, nebo DLC nebo co to je co se musí dopatchovat, vyleštit a pak to na těch 8-9/10 bude ale tedkanc samozřejmě není ale nebude se přepisovat znova text a tak. Když tak si přečtěte recenzi jinde kde vám vypíchnou všechny detaily ne tady na games. *4*
-
Bohuzial stale :)) uz asi natrvalo.
-
Novověk jako Empire/Napoleon samozřejmě. I když nezlobil bych se za vyplnění prázdného místa 16./17. nebo 19. století...
-
Novověk.
-
takže stále Shogun 2... *7*
-
8/10 reskinu Rome 2? Autor je bratr Aleše Smutného?
-
Jo už by klidně mohli starověk opustit, čekám na Medieval jako na smilování.
-
Me se nejvic libil asi Mediavel, ale Empire taky fajn...verim ze Attila bude dobry, ze me sedne, budu optimista, ale je me jasne : ze kdo chce psa bit hul si vzdy najde...a po tech letech uz sem celkem tolerantni a ledasco odpustim,pac je to srdcovka, kazdy dil...
-
Medieval II taky miluju, o tom žádná, a byli tam Mongolové, máš pravdu - ale nebyla to hratelná frakce :)
-
zase ty debilní palce...bylo to naopak palec dolu = zastrčit meč
-
empire vážne? 5 frakcí s 5 stejnejma jednotkama když to přeženu
-
Tohle období mě nebaví. Civilizační úpadek a migrující barbaři. Až začnou zakládat království v Medieval 3, zase si získají můj zájem.
-
Přitom je Empire TW dodnes můj nejoblíbenější díl. Asi to je daný tím, že nabídl mně atraktivní historické období a dostatečně rozsáhlou kampaň, aby mě to bavilo i po pár týdnech.
-
Takže to hlavní - AI je zase na úrovni skleničky od jogurtu a opět se zjednodušovalo. Chjo...