Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já taky uz jen protoze nepritel ma taky obvykle lukostrelce a jízdu :D
  • no hele, kdyz riskujes a nakej narod ti diky dokonaly diplomacii, kterou je serie total war proslula, vlitne do zad a nic jinyho tam nemas, tak ti nic jinyho nezbyva, dokud nepritahnes posily *5*
  • To muselo byt silene zabavny... zavidim ti, ja bych se o to nepokusil....
  • Tažke asi pořád zůstanu u Call of Warhammer modu pro Medieval 2...
  • v rome1 mi stacila jedna velbloudi jednotka a ubranil jsem s ni jakykoliv mesto, jezdil jsem pred nepritelem okolo hradeb tak dlouho, dokud ho veze neustrilely *5*
  • Magister_Peditum
    V Rome 1 a Medievalu 2 to právě šlo. Oblíbená taktika byla při obléhání počkat, až se na mě nepřítel rozhodne zaútočit sám, takže musel vyjít z bran do pole. A když pak prchal zpět do města, tak jsem ho skrze tu bránu pronásledoval a nemusel jsem používat obléhací stroje.
  • Taky inteligence mých vlastních jednotek byla často hluboko pod bodem mrazu. Například jim nedovolí projít bránou, kterou jsem zatím neobsadil, i když je zrovna otevřená dokořán díky procházejícím jednotkám soupeře.

ehm, to v Total War neslo nikdy, kym sa ta brana neobsadila *7*
  • taky se divim, ze ta prvni svetova se porad vynechava

no ty prulomy nebyla zadna prdel, si udelal prulom a cekala na tebe druha obranna linie, kdyz ti zbyla energie na dalsi postupnej prulom, tak na tebe cekala jeste minimalne linie treti, kdyz ses prokousal i pres tu, tak uz tam byly cerstvy mobilni zalohy, ktery te zas vytlacily...

uspesne to mohli zvladnout jenom nemci po uzavreni vychodni fronty, kde nase legie u zborova ukazala jak na to, a taky meli najednou navic asi milion vojaku na podobny eskapady
  • Darthmod ftw!
  • Damarus
    Optimalizace Rome 2 je naprosto v pořádku už dávno.. teda pokud nemáš warez z torrentu :) Grafika je mnohem lepší než v Shogunovi.... suroviny atd všechno máš v Rome 2 taky.... jen možnost armády bez generála není
  • Shogun 2 je v každé kategorii lepší než Rome2. Optimalizace? Ano. Technické zpracování? Ano. Grafika a vizuální stránka? Ano. Hudba? Ano Hratelnost? Ano. Lépe nadesignovaný systém?(semi-rpg vývoj chrakterů, speciální suroviny, růst provincií atd., možnost mít armádu bez generála atd.).
  • Prvni sveta se da vpoho namaslit na Napoleona, je to Mod Great War....celkem fajn, hral sem za italii a byla to curina...
  • Damarus
    Přesně tak :D Rome 2 je super hra, ikdyž by se tam dalo spousta věcí udělat líp :)
  • To je nostalgie... Stejně všichni brečeli, že jim není dopřán nový Rome, A jak to dopadlo *1* *1*
  • Ještě, že tady ty novinky pomalu přestávám číst. Neříkali náhodou, že za Attilu nepůjde hrát? *1*

Sever proti Jihu, Třicetiletá válka + severní. Dokonce jsem přemýšlel o první světové válce - kdyby se boj na frontě řešil čistě strategicky (samozřejmě by to mělo spoustu featurek) a takticky by se řešili jen důležité bitvy a průlomy. Jen prosím na chvíli přerušit tu recyklaci...
  • Musím pochválit recenzenta. Lépe napsanou recenzi, ze které se dá udělat komplexní náhled, jsem dlouho nečetl. Díky *3*
  • Damarus
    Nechápu co všichni pořád tlacháte se Shogunem 2 :) jo byla to dobrá hra ale asi ste už dlouho nehráli.... Shogun 2 rozhodně není v ničem lepší jak Rome 2 v podobě co ted je ;)
  • Sever proti jihu ! :) v Shogunovi ty strelne zbrane a utoky lodi na pobrezi atd celkem fungovaly...
  • Magister_Peditum
    Jo, třicetiletá válka by byla super.
  • jedina vyhoda tejto hry je, ze ta dalsia bude Warhammer *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit