-
Vždy jsem snil o TW z fantasy světa, ale Warhammer mi není moc blízký, takže ani to nevyzkouším.
-
Keďže od čias nechutne spackaného Empire recenzenti obzvlášť u TW série klamú a zavádzajú, počkám si na odozvy od hráčov. Pamätám si ako dnes, že Empire dávali 9/10, 95% atď atď a pritom to bolo otrasné niečo, plné bugov (niektoré závažné bugy sú neni opravené dodnes). Hráčska komunita za tieto klamlivé recenzie ostro kritizovala recenzentov a tí sa bránili primitívnou výhovorkou, že áno, hra je spackaná a nedorobená, vydaná predčasne. ale oni hodnotili hlavne, že aká by tá hra mohla byť!!! Teda to som ešte nikdy nepočul, že bude sa recenzovať nejaká hra, že aká by mohla byť. Bol to hnus!! Obávam sa, že tá rana sa už nikdy nezahojí a od Emipre to ide dolu hajzlom. Medieval 2 je stále the best (s modom Third age total war pre milovníkov Pána prsteňov)
-
Nechci být šťoura, ale migrující národy byly i v Medieval II: Total War, navíc tam migrovali i armády Křižáků a Muslimů vykonávajících džihád. Bylo to maso a z mého pohledu nejlepší díl celé série. *5*
-
Je to další DLC... takže až to vyjde v nějakém RTW 2 - complete edition packu, budu o tom uvažovat. Zatím mám stále pocit, že Rome II ještě dostatečně neuzrál.
-
Jo, ještě trochu fantasy... tím tuhle sérii skutečně "zachrání"... *7*
-
Teď mě hodně lidí asi sežere, ale já bych raději další historický díl. Třeba špinavou 30. letou válku. Nebo Medieval 3, ale i zapomenuté České království.
-
hodnotit to pote co fandove vytvori mraky contentu neni tak uplne mimo ovsem.
-
ješte to mužou zachranit tím že prišti dil ma byt prej z fantasy warhammeru. jen škoda že ty boje tak "large scale". ja bych to udelal mnohem menší, nechce se mi honit milion pidi regimentu po bojišti velkem jako kr4va
-
Po RTW2 už tuto sérii nic nezachrání. Další skvělá série, která skončila na seznamu sérií, které můžou klidně skončit.
-
Žiadny strach. už to netrva 10 minut. Trva to 15 minut.
-
Hodně drahé DLC.
-
Ted sem docet jednu recenzi kde byl konkretni priklad spatneho chovani AI a ctu ted knizku od Kovarika, Rimske Valky II, kdyz si vezmu migraci Kimbru a jejich konec, tak jejich AI nebyla taky nic moc...no a chovani prvnich konzulu nez to prevzal Marius a Sulla taky spatenka...Otazka esli kritizovat AI kdy z se ti sokolici v realite chovali dost podobne :) Ale jasny, melo by to byt v poradku kdyz je to hra, v Rome 2 sem o vikendu zabral pomale 16 mest Britske Konfederaci a meli tam jednu armadu jen, trosku zklamani kdyz si vezmu ty pripravy.Otazka je co maji na vychode...
-
Nevíte jestli azse trva 10minut než se pretoci vsechny frakce jako to bylo na zacatku rome total war ?
-
vydame rome2..nahovno..opatchujeme..ok, dobra hra...vydame attilu..rovnake chyby..wtf...opatchujeme
-
:D Ok tak to pak písní sem :).
-
Cet sem ctyri zatim a dobry, kupim, je to srdcovka. U Rome sem poslepoval steam slevy a vpohode 132h nahrano zatim, a to me jeste ceka Hannibal za 1 euro a rozjetej Ceasar za 3 ecka...
-
Uvidime, sem zvedav. Kdyz to bude na prd sam sem napisu a zbicuji se novym Scorem pro sichr
-
Počkej s koupí rok. Já tak s udělal Rome 2 a nelituji toho. Patče, dlc a slevy na steamu ti ušetří hromadu trápení stejně, jako mně. Ohledně Rom 2 bych ti řekl, že ho v současném stavu doporučuji ( i když pikemen jsou v multiplayeru dodnes nepoužitelní *16* ). Ale u Attili bych si raději počkal na další recenze z jiných webů, a jak se CA postaví k opravám a k vybalancování hry do budoucna.
-
Konecne neco co se da nazvat recenzi a ne jako ta tragikomedie na webu toho saska ceske herni sceny *3*
-
Jenomže tam je problém, že místo aby ta AI byla opravdu těžká, tak je většinou zvýhodňována. Což by mě na velké mapě nevadilo, ale při bojích ano. A nepovažuji dobrou AI, když vám všechny národy vyhlásí válku, jen proto aby jste za každou cenu prohrál. I když si udržujete dobrou diplomacii atd.