Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jestli si vzpomínám tak v datadisku pro RTW slované byli, jako ta tzv. "horde faction" a byli nehratelní (alespon ve vanilla verzi), ale jistý si nejsem, je to moc let :) a na pořádné datáče jsem hooodně zvědavý (peloponéské války, řeckoperské války, alexandrovo tažení, invaze barbarů.. juch juch!) *14*
  • Magister_Peditum
    Myslím, ale že v případném datadisku Barbarian Invasion (pokud se bude dělat remake i v tomto směru) by se slovanské kmeny mohly ve hře objevit. To už bylo někdy kolem 4. - 5. století. I když i tak pochybuju, že by se v tom případě dostali mezi hratelné frakce.
  • Neustale to opakuji, nehrajte na Easy ani Medium...
  • také si myslím, a ostatně v Shogunovi 2 už byla campaign AI docela slušná, o míle dál, než ve vanilla rome. hlavně aby byla propracovanější diplomacie, ta je tradičně v TW hrách velice chudá a smutná, rád bych uzavíral podrobnější smlouvy (např. zábor určitého města, dělení válečné kořisti, uzavírání tajných spolků apod.) než třeba jen dohoda o obchodování a dealování map, také by nebylo špatné přidat na individualitě jednotlivých představitelů frakcí... pokud si přečtete životopisy takového Themistokla nebo Pausania, tak zjistíte, že byli schopní své vlasti velice pomoci, ale také ji podstatně škodit... Inu, uvidíme, s čím se CA pochlapí. Nemožnost hru modovat ale považuji za jistou, protože vydavatelé od SEGY jsou prostě fašisti :)
  • Předchůdci Čechů byly protoslovanské kmeny, v té době patrně žijící v jihovýchodním pobaltí. Slované do dějin vstoupili až po čtvrtém století n.l. a v době kdy se odehrává R2TW (či chcete li TW:R2), tedy cca 300 př.n.l. - přelom letopočtu, patrně neměli nic co by odpovídalo tvé představě etnické identity a nejspíše byli na společenském vývoji ještě níže než germánské / východogermánské kmeny. Pokud tě zajímá, kdo obývali území české kotliny a moravských úvalů ve třetím století př.n.l., tak to byly keltské kmeny Bójů (odtud latinský název pro Čechy - Boiohaemum - Bohemia), kteří v té době migrovali z českého území (převážně na J/JV) a také byli vytlačování a asimilováni germánskými kmeny Markomanů a Kvádů.
  • Magister_Peditum
    Myslím, že zrovna v tom počet národů nehraje roli.
  • Hmm, cimz se naplnuji moje obavy o AI. Kdyz nebyli schopni udelat alespon trochu pouzitelnou AI pro +-20 narodu, uz vidim, jak to udelaji pro stovku.
  • Attilu na tebe...
  • Magister_Peditum
    To víš že jo, bobane. *14*
  • NO tak to s em zvedavej, v jakym roce se to vlastne odehrava? a jakej kmen byl v ty dobe predchudce cechu ? rad bych je doved ke krvavy slave!
  • taktika je kamen nuzky papir, aneb "jizda kosi lucistniky, kopi kosi jizdu, lucistnici kosi kopi" a jeste "kdo je vejs na kopci vyhrava" ale vyblnout se s tim da :)
  • Veskoslav
    Don´t feed idiott trol:)
  • Menttor
    Však o to jde kurwa.
  • Omlouvám se za chyby *11*. Jsem to ale primitivka.
  • nejak nechápu tohle zapálení pro tuto hru. Boje jsou pomale s minimem taktiky když to porovnate se současnosti kde mate moderní techniku. Proste se sešli nekde na poli a tam se to všechno semlelo.
  • Veskoslav
    Se směješ, ale podobné fičury jsem měl v TW MWII. To jsem hrál za Francii kvůli těžké jízdě a pak to vypadalo, že na severu bušili na brány měst Angličani. Z západu otravovalo Španělsko a Portugalsko, na dveře z Jihu klepal Milán a Benátky a nakonec mě převálcovala Svatá říše římská, kdy jejich jízda nedala té moji šanci *1*
  • Souhlas, volný pohyb jednotek do značné míry znemožňuje udělat dobrou AI, potom se stává to co v Medieval II Total War, totiž že AI musí dosti cheatovat a i tak je člověk celkem na pohodu dává na nejtěžší obtížnost. Mně přijde nejlepší Third Age Total War, tam je počítač místy dost overpowered, díky různým skriptům.
  • Tak počítám do předu bo jak to všechno vyjde tak zapomenu zas jist spat atd.
  • Čím více čtu články o RTW II, tím to chci ještě víc uspíšit datum v kalendáři. Všechny čísla, novinky, myšlenky mi připadají jako velmi dobrý nápad. Je rozhodně dobře, že se autoři nespoléhají na osvědčené metody z minulých dílu.
  • ZvacA
    O půl roku později - Veskoslavova kampaň za Řím

Během pár hodin od spuštění obležen v římské metropoli a na všechny vrata mu buší beranidla barbarů ze všech světových směrů. Poslední generál hrdině s partou žoldáků stojí na fóru a očekává poslední klik nechty si okusujícího hráče, jehož kdysi propagačně dobyvatelské ambice skončily. Prolomení brán, průnik do města, poslední protiútok z hecu - Game over...

Ovšem, tak dobrá ta AI asi nebude. :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit