Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jenom at´to nějak nezmrší a sen se stane skutečností... *3*
  • nejak nechápu tohle zapálení pro tuto hru. Boje jsou pomale s minimem taktiky když to porovnate se současnosti kde mate moderní techniku. Proste se sešli nekde na poli a tam se to všechno semlelo.
    • Magister_Peditum
      To víš že jo, bobane. *14*
    • Veskoslav
      Don´t feed idiott trol:)
      • zjistim si odkud jsi presne a prijdu te zabit
        • Z ostravy, mohli byste se pobit navzajem a byl by klid. Jeden horsi nez druhy.
      • jinak fajn vedet že je zde na tiscali povolenu uražet jine, ja ti už nebudu rikat jinak než k0kotte
      • ty jsi tak blbej až je mi z toho zle, nejdriv když jsem cetl tvoje komenty musel jsem se smát ted je mi uz jen zle.
        • korok
          Nenapadlo tě třeba že by ses tomuhle všemu mohl vyhnout kdyby si jednoduše nekomentoval ke hrám které ti nic neříkají? Pak by tě lidé za negativní komentáře nemuseli napadat. Zamysli se nad tím trochu. To ostatně platí pro všechny jedince kteří tady začínají (možná schválně) tyhle zbytečné a urážlivé hory komentářů.
    • Menttor
      Však o to jde kurwa.
      • taktika je kamen nuzky papir, aneb "jizda kosi lucistniky, kopi kosi jizdu, lucistnici kosi kopi" a jeste "kdo je vejs na kopci vyhrava" ale vyblnout se s tim da :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit