Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak to hraju a testuju od toho 3.9.2013 a musim rist sklamani:O( bude muset bejt vydano hodne patchu neb je to nedodelane a to ceho sjem se bal se splnilo. ohledne grafiky neni co dodat je super ale to ze je tam hodne nedodelku a chyb me stve. hodne zjednodusene to je take:O( odkladam tuto hru stranou i kdyz mam origos a pockam az bude vydano hafec zaplat a az pak to zacnu hrat.chyby jako napriklad kdyz vas napadnou a vy mate sanci na uspech 35% a nakonec vyhrajete ze stratou 62 jednotek a nepritel z 604 zabitych jednotek je k pousmani a to jen diky tomu ze pri vylodovani se vylodujou nelogicky a ktomu jeste cekaji na poprezi asi az zahrmi.jen stoji a nechavaji se vylakat po jedne skupince kterou snadno rozdrtite kuli velice slabe ui a moralce celkove. dale nevim jak je vyresene dobivani ale kdyz se vam zastavi pesaci pod hradbama a nechavaji do sebe strilet a nic nedelaji, no co to je.o neprehlednosti staveb ve meste pomlcim to se da prekousnout ale to ohledne hratelsnosti a ui :O( prozatim zustanu u tanku a letadel a pockam.jinak hra potencial masakr ale aktualni forma 35%
  • http://www.youtube.com/watch?v=I9K2_6I4-L4
    dalsie ingame video..snad vas niekoho potesi :) ... 3tieho je uz bliizko ! :)
  • Už jen pár dní a pak ...
    • ... o tobě neuslyšíme *1*
  • sv.Georgius
    Bude možný vůbec zajmout loď třeba když budu bojovat za barbary proti největším antickým lodím jestli mohu si tu loď zajmout a potom dát verbovat vojaky že bych měl tu jednu loď s full stavem posádky.

    Potom by si člověk mohl hýčkat svoje zajmuté lodě.

    Bylo by dobré třeba kdyby za barbary člověk dobyl civilizované město a po třeba 30-40 tazích co by to město udržel mohl stavět civilizovanější stavby u sebe.
    Taky armády že by byla polocivilizovaná když už člověk může měnit historii tak by bylo pěkny kdyby člověk mohl i přejímat věci některé omezeně.
    • Mám pocit, že lodě zajímat půjde....posádku poté nahradí tvoji vlastní vojáci....co se týče toho "civilizování" vlastního národa - bereš mi to z úst....Já bych třeba chtěl hrát za Spartu a velice by se mi líbilo mít nějakou vlastní vojenskou reformu a zařadit si do armády podobu makedonské těžké jízdy, thrácké válečníky a místo žoldáků si pak cvičit vlastní krétské lučištníky (stejně jako spartské vojáky)....to by byla panečku armáda....nebo kombinace řeckých elitních hoplitů/falang, s římskou těžkou pěchotou, thrácké/skythské válečníky, krétské lučištníky etc. etc. určitě by se mě líbilo si postupně měnit armádu na základě technologie jiných národů - ať jejich dobytím - nebo sdílením kultury - jakkoliv....
  • http://forums.totalwar.com/showthread.php/73722-Jack-s-Macedon-Campaign-Playthrough

    rozhodně stojí za to si pročíst....lepší jak video....jelikož nám tak ukazuje jen dané sekvence ze hry a já se pak necítím, že hru znám až moc - spíše to pomůže se lépe vypořádat s několika novinkami....Každopádně je tam pár věcí, které Vás třeba zarazí - jako např. když se při jednom obrázku vystřídají u Vámi dobývaného města armády vašich spojenců - je to odůvodněno tím, že nejdříve Vám přišli na pomoc Athéňané - jelikož jste je o to požádal a pak přišla armáda Sparty a Athéňané odešli, protože Epirus si nehlídal jedno ze svých měst....Taky v následné diskuzi, která má už 60 stran, je vysvětleno proč má během prvních 5 tahů Jack na krku už 3 války....Makedonie začíná už s jednou započatou válkou, v dalším tahu je požádán Spartou o vstup do války proti Epiru, protože v Thrácii úspěšně dobil město svých nepřátel, je mu vypovězena válka další frakcí, která se bojí jeho expanze a navíc byla za dobře s onou frakcí....A nakonec mu vyhlásí (spíše formálně) válku Egypt, který je spojenec Epiru a má s ním dobré vztahy - k žádnému konfliktu však nedojde a mír je záhy podepsán....Vypisuji to tady, protože na ofic. fóru jsou toho plné příspěvky, kdy se lidí ptají proč to tak je....není to opět chybnou AI - právě naopak - spojenci, nepřátelé a různé dohody - má to obrovský vliv (a pokud jste toho schopní tak díky pomocs Spartě ve válce si s nimi velmi dobře urovnáte vztahy - sice pořád máte penalizaci, ale s dobrou diplomacií si můžete udělat dobré přátele a má to viditelný pozitivní vliv - Sparta sama zmenila původní obranou alianci a plnou alianci)....je na tom opravdu vidět dobrá ruka - ale AI nebude nikdy perfektní, možná proto že je to AI že?? :D
    • Toto je pre mňa osobne asi zatiaľ najlepšie čo som videl a čítal. (a to som prešiel asi všetko čo bolo zverejnené). Úžasné, ohromné...veľká vďaka za zverejnenie linku ;-) Už len týždeň a je to tu :-) mánia sa môže začať naplno :D
      • Nemáš zač - sám vím, že teď je každej ždibec informací velká pomoc při čekání *3* Osobně ti doporučuju projít si ty fóra....je tam spousta odkazů, diskuzí etc. Já jsem tam toho prolezl spoustu než jsem tohle našel - věděl jsem o tom už víc jak týden, ale nemohl jsem to pořád najít a včera se mi konečně zadařilo *1*

        Jinak každý den až do pátku - či možná až do neděle bude vždy jeden příspěvek - takže sledovat dál.... :D
        • mit cas, tak si je rad projdu, asi si budu muset nejakej najit :D btw ti co to maji pres STEAM, uz mohou predbezne stahovat (just like me!!!!!)
          • a těm co přijde domů CE - je to úplně jedno :D protože stejně budeš mít lock - dokud nebude třetího *3* Jinak promiň nechtěl jsem ti kazit radost :D Chtěl jsem ji udělat sobě :D
            • to vim, ze to nebudu moci do 3.hrat, jen me to hrozne nadchlo, ze uz je to ani ne za tyden :D
  • Nooo, DLCčka, co k tomu říct. Když se moje oblíbená serie uchýlila k takhle dubiózním praktikám (např. zákaz modů umožňujících hrát za jiné frakce v Shogunovi 2), i já budu muset zvolit jinou strategii.

    Hru si koupím až tak za půl roku/rok v nějaké GOTY či podobné edici se všema DLCčkama za cenu jedné hry tak, jak by to správně mělo být... howg.
    • sv.Georgius
      To mám taky v plánu shořela mě grafárna a kupovat novou se už nevyplatí tak si koupim celej novej komp a to si budu kupovat tak v unoru nebo později.

      tak jsem si říkal počkám si až to vyladí všechno a zase vyjde celej komplet DLC za cenu jednoho. Protože stejně ja si DLC nekupuji na steamu a chtěl bych je všechny. Takže si taky počkám a budu se uspokojovat na videích CZ Hračů. :)
      • Nějaké pro tebe natočím chceš?? *1* Přeju ti silné nervy - já pamatuju na prvního Zaklínače, kdy se doma nenašel počítač, kterej by to tehdá rozjel....já kterej do té doby seděl akorát u prvního Rome, Age of Empires 2 a KotOR :D Měl jsem tu krabici doma 7 měsíců než jsem si našetřil na nové PC....ani nevím jak jsem dokázal se nepodívat na žádná videa z hraní....Ale já to mám jasné nyní CE a pak nějakou tu GOLD edici....ostatně nebylo by to poprvé....
        • sv.Georgius
          Tak já hrál nějakou dobu Shogun 2 něž mě vypověděla grafárna a tak jsem se v pohodě díval na Youtube. Na FireTight a Boka rozebíraji taktiky pěkně to točí ukazují krásné záběry rozumí tomu dobře o tom mluví takže se rád dívám není to pro mě utrpení takové čekání.

          Hlavně neplatím nic kartou ani Internetově přes Steam a podobně a nechce se mi kupovat DLC zvlášť tak si počkám ono stejně jako předtím spadne cena o 50% + všechny DLC.
          • Tak uvidíme jak dlouho budou DLC pouze zdarma....
  • http://www.youtube.com/watch?v=ARkYiD_wQ3g

    nove video..ktore sa oplati pozriet cele.. rome 2 bude daleko najlepsia TW hra..
  • A co my Bojové ? ...
  • co to je zase za blby marketing proc to rovnou nedaji do hry.
    • Podle mě považovali některé věci za důležitější a proto se ve finálním vývoji vykvákli na Seleukovce a dodělávali něco jiného. Hra totiž není hotová v den vydání a uvedení na trh. Vzhledem k tomu, že všechno stihli a zjistili, že jim ještě do vydání zbývá čas, pravděpodobně se rozhodli dodělat Seleukovce. Vůbec nechápu, co to je za problém, pokud to bude zadarmo, pokud by nebylo, chápu, že tady někdo bude držkovat, ale takhle není žádný důvod.
      • peaNutz
        To není žádnej problém *1* . Naopak se mi to libí čím víc dlc a frakcí tím líp, jen tomu nerozumím. Těm seleukovcům jo když vyjdou až v říjnu ale Pontus vyjde zároveň se hrou. Nebo je to tak že finální hru mají hotovou třeba půl roku dopředu a protože jim zbyl čas tak dodělali Pontus kterej ale už nemohli dát do finální verze hry tak je to formou dlc? Fakt by mě zajímalo jak tohle fuguje.
        • Má to speciální anglickej sprostej název, kterej si ani za boha nepamatuju :D Ale prostě vývoj dostane stop - od hry ke hře to je jinak dlouhá doba....prostě lock....pak nastoupí full testing, korektury - prostě aby to co nejvíce sedělo a jelo jako po másle....pak samozřejmě všechno poslat do továren - udělat placky, krabice, zajistit logistiku etc. etc. etc. prostě hrozně moc věcí, ale mezi tím designéři sedí a místo aby se škrábaly v nose tak něco tvoří - v posledních letech je módou dělat nejdříve na DLC - na kterém už nedělá celé oddělení, ale pouze část na to vyčleněná - zbytek dělá povětšinou nový projekt....No a jelikož tohle není EA - tak jsem všici kur*a šťastní že to máme zadarmo....Řecké státy jsou jednoznačně marketingově zaměřené - ten zbytek taky, ale spíše jsou jen rádi, že to stíhaj dělat tak rychle....chňápeme??
        • Já nevím, jak dlouho už hru mají hotovou. Pochybuju že tak dlouho jako půl rok, ale měsíci až dvěma bych i byl schopen uvěřit.
    • Aby meli fanbojs co fanbojovat. *15*
    • peaNutz
      Taky mi to příjde zvláštní a myslím že to mohli dát do základu. ( Hlavně Pontus kterej bude přístupnej hned s vydáním hry takže to tak vlastně je a nechápu proč z toho dělat DLC). Jestli to třeba lidi navnadí ke koupi pozdějších? Ty Seleukovce chápu když vyjdou až v říjnu ale s tím Pontem v tom nevidím smysl.
  • Jupíí. Snáď ho implementujú aj na DVD.
    • To potom asi nebudem kupovať krabicovú verziu, ale rovno to kúpim na Steame.
    • Přídavky se většinou daji do hry s auto updatem přes Steam. Nebo po zadání kódu, který je u originálky přiložen.
    • Určitě ne...plná verze hry se k vylisování na DVD dává cca 1/2roku před vydáním, tzn. vše další už musí být formou DLC.
      • Půl roku je strašně moc, to by to někdo snad musel pálit doma na PC... gold master se dělá tak 2-3 měsíce před dodáním na trh...
        • U titulů jako TW ne. Tam to opravdu začíná už 1/2roku předem.
          • Ten půlrok před vydáním je možná tak feature freeze na jádru hry (takže programátoři už nepíšou nic dalšího a až do vydání jen opravují bugy). Na obsahu (nové národy, mapy, bitvy) se dá dělat až do uzavření gold masteru, když to stihne projít testováním, jde to na DVD.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit