Přejít na výpis diskuzí
Total War: Rome II přichází se smrtí velikánů
2.9.2013 | Aleš Smutný
153 příspěvků
-
Tak pro mě zatím vychází tohle :
Škoda že se nemění roční období a díky tomu podmínky boje v něm. Velká škoda diplomacie a některých nedodělků jako nemoci předat území. Ostatní věci opraví patche nebo mody ...pokud tyhle dvě věci pominu ( a úplně zjednodušenou námořní bitvu která mě přijde až hard core arcadová) je to hra na špičkové úrovní ...pro mě 8/10 ( 1 bod za diplomacii a podnebí druhý za bugy) .
Jinak doporučuji sledovat tuhle stránku :
http://www.totalwarforum.cz/ -
Kde se budou dát stahovat volně stažitelné části hry? ... jako např. otevření frakce Pontus apod. .... Díky za odpověď *3*
-
-
Na steamu, dostaneš speciální kód na to DLC, řeckých států. Já už ho dostal.
-
-
Mimochodem, kdyby měl někdo dotaz na hardwarové nároky. Na jedněch stránkách se píše: As for our experience well we had no problems playing on an Intel Core i5-2500K, Z77 motherboard, 8GB DDR3-1600, Nvidia GeForce GTX 670 and 120GB Sandforce SATA3 based SSD. Takže to zní OK. (Celý článek http://www.hardwareheaven.com/reviews/1826/pg1/total-war-rome-2-review-pc.html)
-
co je to za hudbu co hraje ? 1.30 ?
na rome II mě stve nemožnost vyměny provincii. Ai Stavení a ten limit armád (limit armád a stavení jestě uvídíme ale ta nemožnost vyměny regionu mě stve AI snad doladí -
Co mě neskutečně sere je to, že 1 tah = 1 rok, pokud armáda urazí cestu stejně dlouho za jeden tah jako tomu bylo v prvním díle, tak by přesun přes celou Itálii trval 2 roky?
-
-
Jo tohle je hovadina. Nechápu k čemu to je. Pohneš se o 1 kilometr a trvá to rok anebo se nepohneš vůbec a trvá to rok. Pak než někam dolezeš tak generál chcípne stářím.
Navíc nevím jestli zde ale u Civilizace 5 nastávaly naprosto komické situace. Když jsem měl hodně výzkumných bodů tak jsem došel někam daleko bylo zde nová technologie a někdy i nový věk.
Tak bych bral systém jak psal Magister_Peditum. -
hmm. nemám to ještě doma, ale v shogunovy šlo přepsat v jistym řádku jistýho *.ini souboru kolik je jeden tah let. možná prubni pohledat. fungovalo i 0.5 atd..
-
-
tak o tom jsem nikdy neslyšel, ale jestli to takhle jde, tak to je fajn :) nicméně defaultně 1 tah = 1 rok mi prostě nesedí, navíc i generálové a ostatní osobnosti budou stárnout rychleji a tolik si je neužiješ...
-
-
Úplně nejideálnější by bylo, kdyby se na tahy úplně vybodli a zavedli systém jako ve strategiích od Paradoxu. Prostě by tam reálně běžely dny a hráč by hru pouze zrychloval nebo zpomaloval. Během bitev by samozřejmě byl čas pauznutý.
-
-
Jo, to by se mi celkem líbilo :) akorát by byl potom problém uhlídat svoje obrovský impérium, když by se ti na moři přesouvalo dejme tomu 5 flotil a na souši 10 legií... + výstavba měst, no byl by v tom chaos
-
-
Proč chaos? V EU jsou stovky provincí, armády se počítají na statisíce, milion možností v diplomacii i špionáži a chaos v tom není. Prostě pauzneš hru nebo ji spustíš pomaleji *5* *5* *5*
-
-
tak EU jsem nehrál, ale hrál jsem Knights of Honor a tam jsem měl celkem problém uhlídat i těch 9 generálů :)
-
-
-
-
Urcite jde zmenit stejne jako v predchozich dilech v .ini
-
-
A kde bych to nasel? :)
-
-
viděl jsi někdy Italy při práci? *1*
-
-
Tak v tomhle případě - u nemám námitek *1* *1*
-
-
-
Hru hraji od 9 rano co na to rict..Grafika na mape kampane hraji za egypt je parada vse na max co to jde,ale na to jakou mam masinu hrozne propady FPS..Sakra to neni vubec vyladene ta hra.Chvili to jede v poho pak se to skube des..
Jinak strasne zjednodusene me to prijde..Armady pluji po vode sem tam nepotrebuji lode na prepravu.Staveni je zatim takovy neprehledny,ale clovek si zvykne.Chybi krev sakra co to je bez krve.Vojaci utoci nejak rychle..atd
Co na to rict jsem trochu zklamanej cekal jsem vice *11* -
Aby to hlavně na games.cz shopu včas poslali. Podle data expedice tomu moc nevěřím (píšu to znova aby to bylo opraveno)
- Jinak na tuhle hru jsem zvědav. Nikdy jsem nehrál pořádně žádný Total War, tak uvidím co z toho vyleze. Snad ten pokrok bude znatelný.
- Btw nebylo nikdy možné nastavit si aby hráč viděl to co vidí někdo na mapě? Tedy aby jednotky za kopce nebyly vidět jestliže je někdo opravdu nevidí. Hrál jsem to před dlouhou dobou navíc chvilku a podle videa to tak nevypadá. Jen mně zajímá zda to šlo protože se píše o vypočítavosti AI která vpadne s jízdou do zad. Jestliže vidím kudy jedou tak asi nevpadne. -
-
aby jsi nebyl moc sklamanej, radši sis mel vyzkoušet nejdriv nejake demo predsleho total waru, protože ty souboje nejsou nic moc.
-
-
-
"...cítím, že pro poctivé zhodnocení to ještě „pár“ hodinek chtít bude."
Len to priznajte, tá hra Vás tak chytila, že sa od nej neviete odtrhnúť a napísať recku ;-) -
nechtěl by si někdo zahrát kampaň coop nebo i proti sobě jméno na stranu je ulfark9
-
Uvidíme. Jeden recenzent mi odepsal, že prý to tak skutečně je.