Přejít na výpis diskuzí
Total War: Rome II přichází se smrtí velikánů
2.9.2013 | Aleš Smutný
153 příspěvků
-
máš pravdu nebyl je pouze 14 a lituji toho že jsem si nezahrál spoustu klasik ale časová (rozumněj od grafiky po ovládání) prurva je pro mě moc velká *16*
-
nechtěl by si někdo zahrát kampaň coop nebo i proti sobě jméno na stranu je ulfark9
-
Ja mam iny problem, že hoc mi to stiahne nainstaluje, tak ked dam hrať. tak mi hodi bojovy zvuk, akže "ano ideme plieniť" a hned ponom že rome 2 stop working a nepohnem s tym, ani ma to nehodí do hry. čítal som k tomu nejake veci v suporte a ludia len pindaju ale riesenie v nedohladne. Netusíte čo s tym? Začínam si nadávať, že som to rovno neopirítil. S piratskou verziou takmer nikdy niesu problémy. To je to ked to robia ludia pre ludí a nie pre peniaze....
-
jo to jsou ty radosti hraní na pc, to není jako na konzoli kde jen strcis disk a hraješ, na pc musíš byt programator a inženyr v jednom abys hru vubec spustil *13*
-
zkus odinstalovat steam a spusť znovu instalaci
-
jo muzu jed na max
-
Splňuje tvoje PC minimální požadavky hry?
-
Zdravim n mam dotaz hra mi ted prisla a ja ji dal instalovat vsechno slo nozmalne az po dobu zahajeni samotne instalace v tom bode mi to vyhodilo tabulku ze tuto hru neni mozne instalovat cim to muze byt poradte
-
Hele, podle toho, jak je vytížený (nebo aspoň píše, že je) by tu správně neměl být, protože musí někde zachraňovat svět nebo léčit AIDS. A těch 15 je přesně opačný extrém, co tu předvádí on. Tímto tě zdraví otruba.
-
Normalne jsem zapnul hru das vyber frakci a je to tam + recke staty
-
jasne vychazi tolik her aby sis jich musel kupovat 15 mesicne. Co si to za otrubu? to byl jen priklad ze si jich muze poridit 15. Tzn kdyz si koupi jednu 14k mu zustane a porad se z toho da zit. Jestli hraje vice her mesicne pak je i to duvod proc vydelava kolik vydelava *7*
-
Hru hraji od 9 rano co na to rict..Grafika na mape kampane hraji za egypt je parada vse na max co to jde,ale na to jakou mam masinu hrozne propady FPS..Sakra to neni vubec vyladene ta hra.Chvili to jede v poho pak se to skube des..
Jinak strasne zjednodusene me to prijde..Armady pluji po vode sem tam nepotrebuji lode na prepravu.Staveni je zatim takovy neprehledny,ale clovek si zvykne.Chybi krev sakra co to je bez krve.Vojaci utoci nejak rychle..atd
Co na to rict jsem trochu zklamanej cekal jsem vice *11* -
Nazdar, mohl by mi tu někdo poradit, mám nainstalovaný Rome 2 na steamu a kde teď seženu ten Pontus, který měl být "available day one through a free content update". A když se podívám do stažitelného obsahu je tam řecké DLC.
-
V Rome 2 je to úplně stejně. Viz http://wiki.totalwar.com/w/Panorama#ROME_II_Gets_Technical...
-
Tak si těch 15 her kup a přeju dobrou chuť na pastvě.
-
*1* *1* *1* jako že bych si ho nemohl dovolit?? Nebo si myslíš, že lidi pracují jenom přes den?? Tvá očividná ignorance a tupost mě velmi rozesmála - díky *3*
-
tak EU jsem nehrál, ale hrál jsem Knights of Honor a tam jsem měl celkem problém uhlídat i těch 9 generálů :)
-
Hru som vcera preodbjednal, vecer stiahol na steame a teraz sa uz len trasiem kedy skoncim v praci :) Zaujima ma vsak jedna informacia ktoru nikde neviem najst. Ako to bude s vyvijanim novyh technologii v hre? Napriklad v Shogun 2 ak som mal v danej provincii zasobu zeleza tak po postaveni armory davalo bonus jednotkam k ich brneniu, alebo utoku, ale bol to len statisticky bonus, na jednotkach nebolo nic viditelne..rovnako tomu bolo v Empire a Napoleon. Ale v starom Medieval 2 po upgrade istych budov automaticky nasledoval aj upgrade jednotiek na bojisku kedy zakladnym spearmanom pribudla kruzkova zbroj, resp poloplatova. Bude nieco podobne aj v Rome 2? Lebo mne osobne sa takyto viditelny upgrade rozhodne pozdaval viac nez maly stit v rohu karty.
-
Jo tohle je hovadina. Nechápu k čemu to je. Pohneš se o 1 kilometr a trvá to rok anebo se nepohneš vůbec a trvá to rok. Pak než někam dolezeš tak generál chcípne stářím.
Navíc nevím jestli zde ale u Civilizace 5 nastávaly naprosto komické situace. Když jsem měl hodně výzkumných bodů tak jsem došel někam daleko bylo zde nová technologie a někdy i nový věk.
Tak bych bral systém jak psal Magister_Peditum. -
Proč chaos? V EU jsou stovky provincí, armády se počítají na statisíce, milion možností v diplomacii i špionáži a chaos v tom není. Prostě pauzneš hru nebo ji spustíš pomaleji *5* *5* *5*