Přejít na výpis diskuzí
Total War: Rome II přichází se smrtí velikánů
2.9.2013 | Aleš Smutný
153 příspěvků
-
A kde bych to nasel? :)
-
"Morálka je souhrn předpisů, které část lidí nedodržuje proto, že je neuznává. Kdežto většina je uznává proto, že je nedodržuje."
Já pirátím všechno...proč? Protože můžu. -
tak o tom jsem nikdy neslyšel, ale jestli to takhle jde, tak to je fajn :) nicméně defaultně 1 tah = 1 rok mi prostě nesedí, navíc i generálové a ostatní osobnosti budou stárnout rychleji a tolik si je neužiješ...
-
Jo, to by se mi celkem líbilo :) akorát by byl potom problém uhlídat svoje obrovský impérium, když by se ti na moři přesouvalo dejme tomu 5 flotil a na souši 10 legií... + výstavba měst, no byl by v tom chaos
-
hmm. nemám to ještě doma, ale v shogunovy šlo přepsat v jistym řádku jistýho *.ini souboru kolik je jeden tah let. možná prubni pohledat. fungovalo i 0.5 atd..
-
Úplně nejideálnější by bylo, kdyby se na tahy úplně vybodli a zavedli systém jako ve strategiích od Paradoxu. Prostě by tam reálně běžely dny a hráč by hru pouze zrychloval nebo zpomaloval. Během bitev by samozřejmě byl čas pauznutý.
-
Asi takhle. Hrát multiplayer SC2 skutečně dobře je zatraceně těžký. Tvoje poznámka o Korejcích soutěžících v rychlosti klikání na jedno místo jasně dokazuje, že absolutně nevíš o čem mluvíš. Ovšem kafrat o tom stejně budeš, že? Konec konců u tebe žádná novinka. Jo a mimochodem napsat "koreice" to už chce notnou dávku ignoranství...
-
Urcite jde zmenit stejne jako v predchozich dilech v .ini
-
nekecej. dybys makal rukama, tak nečumiš do kompu
-
to co tu pises zvladne aj male decko..btw teraz sa citis ako kral ajtakov ked za tebou niekto pride po radu? :D lol
-
Dárečku, ty musíš být řádná lopata. Ještě jsem neviděl takovýho interpunkčního nadržence. Tož, hlavně že moralizujem.
-
Tak v tomhle případě - u nemám námitek *1* *1*
-
viděl jsi někdy Italy při práci? *1*
-
Co mě neskutečně sere je to, že 1 tah = 1 rok, pokud armáda urazí cestu stejně dlouho za jeden tah jako tomu bylo v prvním díle, tak by přesun přes celou Itálii trval 2 roky?
-
Já neříkám v životě - to bych byl lhář *1* *1* K tomuhle postoji jsem se dopracoval tak cca 3 roky nazad....ale jelikož tady očividně není mnoho inteligentních lidí - ano Tebe myslím především (pokud by tvá pomalá mysl měla problém to poznat) - vezmu to tvojí konverzační cestou....Proč do kláštera?? Máš strach, že bych mohl morálkou nakazit i nějaké tvé "kamarády" - nebo máš strach, že tvá pochroumaná mysl nedokáže unést fakt, že i dneska žije někdo kdo chce dělat věci správně?? Promiň ke konci jsem se nechal unést a napsal komplikovanější věty - zvládneš ji pochopit?? Nerad bych aby jsi dostal nějaký mozkový záchvat z přemýšlení....
-
Lidi vždycky zajdou tam kam jim hranice dovolí zajít a pak ještě o kousek dál, protože jsou lidi. Když jim náš systém dovolí si beztrestně pořizovat hry, muziku a filmy, proč by to nedělali? kvůli morálce? Dej na jednu stranu vah "morálka" a na druhou "zdarma jakákoliv hra, hudba a film na který zrovna pomyslím na mém HDD do 10 minut bez rizika trestu" a garantuju ti že vím na kterou stranu se převáží.
-
Tak piš jak Čech a ne jak cikán.
-
Víš tyhle kecy ti nežeru. Tvrdě makám a v životě jsem nic nestáhl. Jsem příklad ctnosti. Se jdi zavřít do kláštera svatosti.
-
300 tahů je limit pro kampaň, ale můžeš hrát i po tomto limitu....hra nenapíše - prohrál jsi....jen po těch 300 tazích už se nebudou objevovat historické eventy.... ;-)
-
Promiň tady to není jen otázka peněz....já nejsem žádnej super pracháč - živím se rukama - živím se poctivě a dost se nadřu....tady jde o morální postoj....nejsem ani hipík co chce mír a lášku - svět potřebuje tvrdou ruku....zamysli se jenom na chvilku - jenom na malou chvilku nad tím koho tady ospravedlňujete a jaké názory jarda má....tohle není komunismus - tohle není všechno pro všechny - tohle nejsou za*raný kecy pirátů o tom, že co je na netu je svobodně k šíření....tohle je kapitalismus - někdo něco vytvoří a chce to prodat aby měl čím pokrýt náklady a taky z čeho žít - to že jsou úspěšní a žijou si líp než mi, ale neznamená, že od nich budeme krást....je to opravdu tak těžký pochopit, že někdo se k tomu staví takhle - tak jak by se k tomu správně měl postavit každý?? Fakt Vám to dělá takové problémy??