Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No ehm....ceny her v zahraničí - ve kterém zahraničí - v přepočtu na naše koruny - to vyjde téměř na stejno (mluvím o kamenných obchodech a fyzických hrách - nikoliv digitálkách a různých serverech s klíči)....Rome II v GAME pro CE sena přibližně o 200 méně než u nás....např. Norsko +700 k naší ceně....takže jen tak pro představu.... *3*
  • Nechci tě urazit, ale s prominutím o mě víš úplný prd....kupuju jenom to co chci a pokud mi to za to stojí....jo tři a půl klacku je dost - i mě se to zdálo dost, ale můžu ti říct, že když jsem dostal tu krabici do ruky byl všechny pochyby byly pryč a po otevření se cítím nadmíru šťasten....kdyby jsem to za ty prachy nechtěl nepořizuji....doufám, že to nevezmeš osobně, ale já nesnáším když mě někdo osočuje z věcí o kterých nic neví.... *3*
  • Jason_dinAlt
    Může mi prosím někdo potvrdit, zda i v tomto díle bude pro "volnou" hru předem daný tahový limit? Tento omezující faktor mi pokaždé, když jsem rozehrál hru v nějaké předchozí verzi, docela kazil pocit z hraní.
  • Byl jsi někdy vůbec v zahraničí, ty rozumprde? Hlavo pomazaná? Jak můžeš vůbec tvrdit, že jsou tady ceny her normální ?!? Příště drž kušnu a nejdřív si něco zjisti a někam se podívej. Děkuju. Takovýhle kvaziinteligenty musí každej milovat. Ještě piš nejvíc spisovně a se správnou interpunkcí a ostatní za všechno kritizuj, protože tak ještě zvýšíš obsah průjmu v tvejch příspěvcích. Gratulace. Vyhrál si cenu Imbecil dne, a když budeš hodně snaživej, možná ti to protáhnem na tejden.
  • "...cítím, že pro poctivé zhodnocení to ještě „pár“ hodinek chtít bude."
    Len to priznajte, tá hra Vás tak chytila, že sa od nej neviete odtrhnúť a napísať recku ;-)
  • Drakens
    Pamatuji si časy kdy jsem kupoval Broken Sword myslím za 1600?
  • přesně tak. voni kluci si kupujou muziku a filmy a hry. prostě je supr, že na to maj. a nebo kecaj?
  • TheGGG
    PS: já si hru plánuji do týdne koupit. Cena ideální
  • TheGGG
    seš socka :) tak ty hry nehraj když na ně nemáš prachy. Nebo si radši kup první ROME, ten moc drahý nebude. Já prostě pcčkáře piráty nesnáším.
  • V poslednej dobe som sa k tebe choval dosť nevhodne, ospravedlňujem sa za to. ale psat budu cesky proste mne to bavi *3*
  • Rhulad
    Konečně někdo, kdo je pořádně upřímnej a není žádný moralista. Palec nahoru Jarine.
  • Veskoslav
    Nauč se psát prvně jako člověk, můžeme se pak o něčem bavit. A ty kecy o xenofobii a podobných blbostech si nech pro někoho, kdo tomu věří. Pakliže jsi Slovák, naprosto nikomu nebude vadit, že budeš psát Slovensky. Spíše si myslím, že jsi nevzdělaný diletant, co píše jak vlčák po lobotomii a svádí to na český "nepůvod";)
  • Veskoslav
    Blabla. Skutečně průměrný plat v ČR je 15 000 čistého. Za to máš cca 15 her. V roce 2004 byl průměrný plat 11 000 čistého při průměrné ceně novinky 1300. Zkus si to spočítat, jednoduchá trojčlenka, kterou zvládne i hlupák jako ty;) Navíc co je skutečně u nás předražené jsou služby, auta, oblečení a potraviny;)
  • Chápu tě taky mě vytáčí Steam, Origin a plno dalších zbytečností, ke každé službě jiné heslo a před vydáním DLC které pokud si nepředobjednáš musíš koupit samostatně jako u Rome, pak mě úplně přejde chuť hru koupit a radši počkám na kompletní edici se slevou.
  • No pro mě to třeba je něco jako výhra v loterii a mám vždycky radost,když se mi podaří něco rozběhat aniž bych do toho vrazil korunu..a v mém okolí tohle moc lidí neumí,takže když potřebují nějak poradit,jdou se nejdříve zeptat mě a až pak volají servis :-)))
  • p.s.
    v pomeru k prumernemu platu v čr, sr
  • jaky byl prvni den v pomocne školce? nebili te deti moc?
  • ano 1000 korun je predrazene
  • Veskoslav
    No moje půlroční kapesné padlo na Warcraft III *1*
  • Veskoslav
    Věřím, že máš stabilní systém. Ale nechápu, proč to zdůrazňuješ jako kdyby to bylo něco extra, když si umíš udělat craclý systém čistý....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit