Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To ani náhodou, nejlepší RTS je pouze CoD. Kde jste byli posledních deset let?
  • Ty budeš jeden z těch, kteří nebyli sto ani ubránit loděnici Nabal před útokem těch Vaygr bojovníků což?
  • Hrál jsem všechny díly,ale u Shoguna mě to už přestalo bavit. Těšil jsem se na Rome2 ,ale teď váhám.Myslíte,že to bude na stejný brdo jako celá série. No asi bude no:).
  • Tak doufam ze 900 stovek nebudu litovat.Shoguna 2 jsem mel taky origo a byl v poho. Ze zacatku tam byly taky chyby pak to bylo ok..Za par hodin uvidim....... *5*
  • PřeSnĚ tAk BatŘE
  • homeworld mel docela simplexni gameplay
  • XorxoxTalarius
    Tak bojova cast urcite :)
    Ikdyz je pravda ze dneska uz by oznaceni RTS bylo prilis nepresne a vice se hodilo "takticka cast hry"
  • XorxoxTalarius
    Souboje jsou nic moc? Nepovidej :) Kdyz se ti zdaji moc lehke nainstaluj Darth mod a hod si nejvyssi obtiznost a pak povidej :)
  • kostejnesmrtelny
    Na trolly obvykle nereaguju, ale to s tím RTS mě fakt pobavilo. RTS jak noha *1*
  • TheSilverBoy
    only starcraft 2
  • TheGGG
    Total war serie je bezkonkurenčně nejlepší RTS vůbec. Rome 2 NEBUDE jiné.
  • aby jsi nebyl moc sklamanej, radši sis mel vyzkoušet nejdriv nejake demo predsleho total waru, protože ty souboje nejsou nic moc.
  • Keyz
    Aby to hlavně na games.cz shopu včas poslali. Podle data expedice tomu moc nevěřím (píšu to znova aby to bylo opraveno)

- Jinak na tuhle hru jsem zvědav. Nikdy jsem nehrál pořádně žádný Total War, tak uvidím co z toho vyleze. Snad ten pokrok bude znatelný.
    - Btw nebylo nikdy možné nastavit si aby hráč viděl to co vidí někdo na mapě? Tedy aby jednotky za kopce nebyly vidět jestliže je někdo opravdu nevidí. Hrál jsem to před dlouhou dobou navíc chvilku a podle videa to tak nevypadá. Jen mně zajímá zda to šlo protože se píše o vypočítavosti AI která vpadne s jízdou do zad. Jestliže vidím kudy jedou tak asi nevpadne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit