Přejít na výpis diskuzí
Total War: Rome II přichází se smrtí velikánů
2.9.2013 | Aleš Smutný
153 příspěvků
-
Preload už funguje od soboty...má to 9,9 GB.
-
Hry na steamu se dají předobjednat, ale hrát a stáhnout předem asi nepůjdou. Hru budeš mít v seznamu her, ale tlačítko stáhnout se tam objeví až v době kdy půjde hra hrát. Nedávno jsem si předobjednal castlevaniu a taky nešla stáhnout předem.
ROME 2 se aktivuje někdy během zítřka a do té doby bohužel nepůjde ani stáhnout. -
Četl jsem recenzi na EG (8/10) a jednom zahraničním webu (7/10). Oboje recenze mi přijdou psané horkou jehlou a srší z nich snaha "být první". Nicméně mě pár věcí dost odradilo, jako například - pokud pěší armádu přesunete na moře, automaticky se změní v transportní člun (i přesto, že se lze účastnit námořních bitev), tím se může stát, že vás napadne národ bez přístupu k moři nebo bez přístavu, další že tyto čluny lze vylodit pouze na písek a nelze tak učinit třeba v přístavu na molo, potom verbování náleží pouze generálům, nikoli kasárnám a k tomu v závislosti v jakém vlastním regionu se konkrétně vyskytují, 1 rok = 1 tah bez změny ročních období, i když bitvy na sněhu budou v severněji umístěných zemích, kde bude stále pokrývka, pak bych zmínil i zjednodušené ovládání lodí, kdy určujete jen kam mají plout bez možnosti měnit rychlost apod., dále že si sice spojence na útok na určité místo lze zavolat, skutečně přijdou, ale pokud to místo dobyjí, patří jim a nikoliv vám, to samé platí obráceně a nelze regiony měnit, a poslední bych uvedl absenci kampaně, krom minikampaně spíše tutoriálního rázu.. Samozřejmě mě zajímá i spousta dalších věcí, které jsem se zatím nedozvěděl, co se týče vnitropolitiky a dalších herních mechanismů atd. No, zatím to vypadá na megalomanské, ale se značným zjednodušením pro širší spektrum hráčů. Asi se zase vrátím ke starším dílům série. *7*
-
dnes vyslo par gameplay videii jedno zaujimave je toto :
http://www.youtube.com/watch?v=6Qwc3RfdSsY
tie mesta, dediny su tam naozaj pekne spravene...
v ai nejake velke zmeny necakam oproti shogunovi.. pozrite si video od "princ of macedon" kde na legendary obtiaznosti ai uplne pohorela..ale to neva ;) nech je hlavne dobre spraveny pathfinding jednotiek..
zajtra je to tu *14* -
Já ti opakuju, že CoD je RTS a nemá konkurenci. A dá se tam taky pauzovat, takže asi tak, no...
-
Pokud nedal český EG 9 nebo 10/10 tak ta hra musí být dosti prohnila :P
-
Tak, ale aspoň to splňuje požadavky RTS což se nedá říct o tvé nejoblíbenější RTS. A stejně ty takový hardcore konzolista by přece nehrál StaCraft PC only hru, to bylo pro tebe určitě ponižující.
-
takže abych to rozepsal...... Starcraft 2 nemá v RTS konkurenci...... jestliže berete sérii TW jako RTS jste mimo a i souboje se dali pauzovat ne?
-
Prostě preload... :D Stáhnu hru teď, ale ještě to nebudu moct hrát. Až zítra :)
Už víš, co myslím? :D -
Mně se hlavně líbí, že je to stejně náročný jako Shogun 2, kterýho jsem si nedávno koupil a zatím hrál jen chvíli. Můžu říct, že mě baví a zatím překonal očekávání. Rome 2 vypadá hodně slibně. Určitě je lepší než Rome 1, což je pro mě hlavní :-) Tak všem, co to budou už brzo hrát přeju, ať si to užijou!
-
nechápu použití slova představovat. Zkus to napsat jinak a já hodný skřítek ti rád poradím.
-
Infekce Zergskym Virem. Karantena. Opakuji uživatel ThesilverBoy Do karatentény.
a odvolejte Arnolda Rimmera z té stráže tomu idoitovi Tohle nesvěřím. -
Možná mám blbý doraz, ale i tak se chci zeptat :)
Dá se to představovat? Protože jsem to hledal a nikde jsem nemohl najít odpověď. A ikdyž zítra začnu stahovat hru, tak 35 GB nestáhnu za chvilku... -
ne ne Skirmish je po anglicky Potycka.
-
Darth Mod už nebude maka na vlastní hře.
-
starcraft? to myslíš tu nudnou a neoriginální klikačku. *6*
-
co je to za hudbu co hraje ? 1.30 ?
na rome II mě stve nemožnost vyměny provincii. Ai Stavení a ten limit armád (limit armád a stavení jestě uvídíme ale ta nemožnost vyměny regionu mě stve AI snad doladí -
jdi někam.
-
Tak pro mě zatím vychází tohle :
Škoda že se nemění roční období a díky tomu podmínky boje v něm. Velká škoda diplomacie a některých nedodělků jako nemoci předat území. Ostatní věci opraví patche nebo mody ...pokud tyhle dvě věci pominu ( a úplně zjednodušenou námořní bitvu která mě přijde až hard core arcadová) je to hra na špičkové úrovní ...pro mě 8/10 ( 1 bod za diplomacii a podnebí druhý za bugy) .
Jinak doporučuji sledovat tuhle stránku :
http://www.totalwarforum.cz/ -
hodnocení zatím hodně lítaj. například anglánskej eurogamer dal 7/10, kdežto němčourskej 9/10 (českej pro změnu 8/10). výtky jsou hlavně technického rázu (bugy, pathfinding, nesvižné UI), což je otázka relase patche. faktor očekávání stále 100% *4*