Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • transportní čluny by logicky měli proti profesionálnímu námořnictvu prohrát a mimochodem např v empiru stačilo na jdný blbý šalupě převíst přez moře 20 jednote já naopak transportní lodě jenom podporuju a vítám je
  • Ani nejsou schopni napsat na jakou obtiznost to hrajou. Na eurogameru vyzdvyhujou reakci ai na pohyb jednotek a na zingu zase to same pri oblehani pomlouvaji
  • Tak recenze na konkurenci mi přidělala vrásky na čele...zatím to vypadá, že všechno čeho jsem se bál Rome 2 obsahuje :(
  • Tak transpotni lode urcite nebyly necky. Tah trva rok za tu dobu dokaue 5000 lidi zazraky.Prijde me ze to recenzenti moc nehrali. Mozna parkrat proklikali a pak rychle napsat recenzi. Uvidime jak to dopadne az si to zahrajou normalni smrtelnici
  • http://sk.wikipedia.org/wiki/Total_War_(s%C3%A9ria)#Shogun:_Total_War

serie kombinuje prvky rts a tahove strategie
  • Přesně tak. Jinak tu nedělám žádný závěry, jen uvádím své postřehy, který mě trochu nemile překvapily. Třeba ve výsledku bude působit úplně jinak celá ta hratelnost.... kéž by. :-)
  • hlupaku uz jsem ti nekolikrat napsal ze nejsem puvodem cech ale snazim se psat cesky protože jste xenofobni narod
  • dobře že s tou recenzí nespěcháte. prolítl sem tu na zing.cz a je to bída. mínus hry: chyby :D tak co to je *13*
  • Magister_Peditum
    Jenže s výjimkou taranování jsou transportní lodě svojí účinností v námořní bitvě hodně podobné bitevním lodím. Takže stačí mít pozemní armádu a zároveň máš zdarma i námořnictvo. Alespoň takhle to z té recenze vyznělo.
  • Veskoslav
    Joe, proboha používej mozek. Víš, co vůbec znamená RTS? A také si zjisti, jak funguje MP ve Starcraftu či kampaň. Tam si "určitě" můžeš zrychlovat a zpomalovat hru dle libosti.... *6*
  • zapauzovat se da i supreme commander, game speed se da menit i v starcraftu takže to asi taky nebudou rts hry. a tahova čast tw ma od grand strategy hodne daleko, tak nedelej chytryho.
  • vážně stejně náročný? se stejným nastavením? to se mi nezdá. aby byl total war první den odladěn jako minulej díl....
  • Veskoslav
    Stáhnou se soubory, které se uloží v tvém Steam accountu a následně při spuštění se doinstaluje zbytek souborů. Mnohdy je to i tak, že stáhnuté data jsou komprimována a při následné instalaci se "pouze" rozbalí do tvého systému a doinstalují se jenom maličkosti.
  • Magister_Peditum
    AI zase zabodovalo. *15*
  • Musis si uvedomit ze drive armady stavely lode pro transport kde potrebovala nobyli to je vojaci ale i remeslnici
  • Veskoslav
    Nedělej ze sebe opět hlupáka;)Ham ham trole:)

Definice RTS obzvlášť pro tebe: http://en.wikipedia.org/wiki/Real-time_strategy

Zajímalo by mě, co z toho splňuje skvělá série TW:)
  • PreidaQ
    Nemůžu než souhlasit, že tyhle změny, ač přes rychle vydané povrchnější recenze, mě dost vyděsili. CA prostě nemůžou vzít to nejlepší ze všech předchozích her a spojit to hezky dohromady, dotáhnout to po stránkách vojenských, ekonomických i diplomatických k dokonalosti. Oni to vždycky musí udělat trochu jinak, sem tam trochu vylepšit a sem tam zase trochu zmrvit. Svým způsobem jsou to geniální marketingové tahy, protože vždycky člověk může s další hrou čekat spoustu vylepšení, ale při tom jsou věci prostě většinou jenom udělány trochu jinak, zatímco kvalita jejich her bohužel víceménně neustále stagnuje.
  • TheGGG
    hmm představy RTS splňuje ROME 2 stejně né li více. Ano SC 2 jsem hrál a použít slovo strategie je v případě té hry výsměch. Blizzard opět předvedl že jako firma totálně selhal. Nudný příběh, stylizace a obšlehunté lore se ještě přežít dá. Bohužel fakt že je hra jen o klikání a posílání směšných panáčku na jedno místo na mapě se nedá zakrýt. Pro nasteroidovaný koreice co souteží v rychlosti klikání na jedno místo na mapě dobré, ale nenazývejme to strategií. Jinak ROME 2 si chystám koupit, ta hra je skutečná strategie a série dosud nebyla překonána.
  • Veskoslav
    Série TW je strategie. Nikoliv RTS;) Typické RTS je Warcraft, Starcraft či AoE. A nejlepší RTS je stále Age of Empire II. Ale to jsi ještě nebyl na světě;)
  • TheGGG
    Ale to není celá hra? nebo jak to funguje?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit