Přejít na výpis diskuzí
Total War: Rome II přichází se smrtí velikánů
2.9.2013 | Aleš Smutný
153 příspěvků
-
Snad už to zítra bude na torrentech..jsem na to vážně hodně zvědavej..na tuhle hru vyšlo snad jen tady několik desítek článků a psalo se o kdejaké hovadině..můj názor je ten,že to bude jeden velkej provar,ale uvidíme...jen doufám,že to nebude mít přes 20 giga,páč stahovat to půl dne ,instalovat to hodinu je fakt za trest...
-
Tak zrecenzovat nejlepší strategii roku snad chlapci nezapomenou *3*
-
A to nezmiňuju jeho přístup k trasportním lodím - boha :D ten člověk to snad zkusil tak jednou dvakrát v prvním minutách kampaně - né li v prologu :D
Všiml jsem si, že jde označit skupinku svého vojska a dát ho ovládat počítači....jéééééé to jsou mi novinky!!!! Tak počkat.....aha :D
Náh - nebudu se rozčilovat :D Zítra je doma sběratelka :D Nic mě nemůže zkazit náladu.... -
doufám že nezapomenete ani na europa universalis IV, predpokladam že to asi dostal smejki že jo?
-
Tak u recenze na Eurogameru jsem se musel začít smát a prohlásit o autorovi, že je s prominutím tak trochu de*il....Za prvé je vidět jak strašně je recenze uspěchaná, sešitá horkou jehlou - jen hrrrrrr ať tio můžu sepsat....očividně nemá tolik zkušeností s celou sérií a navíc mi přijde, že hru hrál strašně okrajově....prostě zkusil na rychlo pár bitev - začátek kampaně a hotovo....Asi nejvíce mě dostalo tohle: Systém námořních bitev je zjednodušen - žádné ovládání lodí jako např. rychlosti apod. kam lodi kliknete tam doplave - dopr*dele né asi :D vzpomínám na Empire - kam ta blbá loď zase pluje?? Máte být generál bitvy - ne generál cirkusu na vodě co si dělá co che - logicky zavelím lodi přesuň se přibližně tam tam za jejich formace - tam se otoč a čekej - no a ta daná loď to snad udělá ne?? Navíc díky odpovědím a několika stránkové mini kampaňě kterou nám ukazoval game designer Jack Lusted - mám pocit, že o hře vím víc než ten člověk....většinu neduhů co tam ten člověk oznámil znám a nebo jsou jen z nedostatku času ztrávených ve hře....Já vím, že to nebude super hyper bomba posun ve hře, ale bude to kvalitní hra....
-
yes Veskoslav konečně moudrá slova batře
-
Na steamu, dostaneš speciální kód na to DLC, řeckých států. Já už ho dostal.
-
Mimochodem, kdyby měl někdo dotaz na hardwarové nároky. Na jedněch stránkách se píše: As for our experience well we had no problems playing on an Intel Core i5-2500K, Z77 motherboard, 8GB DDR3-1600, Nvidia GeForce GTX 670 and 120GB Sandforce SATA3 based SSD. Takže to zní OK. (Celý článek http://www.hardwareheaven.com/reviews/1826/pg1/total-war-rome-2-review-pc.html)
-
Díky za upřesnění. To vypadá podstatně lépe. :-)
-
Kde se budou dát stahovat volně stažitelné části hry? ... jako např. otevření frakce Pontus apod. .... Díky za odpověď *3*
-
Uvidíme. Jeden recenzent mi odepsal, že prý to tak skutečně je.
-
Jen bleskově, kdyby to někoho trápilo, zbytek v recenzi :)
Transporty se zdají být ze začátku jako podivně silné, protože jsou zadarmo a je přece na nich tolik jednotek! Proč bych platil za lodě, když je to zadarmo?
Jenže to platí na začátku, kdy to, že je transport jen o trochu pomalejší a neobratnější, než ostatní kocábky, nikoho moc netrápí. Brzy na to, když se objeví silnější lodě nebo dokonce taranovací kolosy je vyslání transportů do boje, nedejbože ještě bez doprovodu bitevních lodí, naprostá sebevražda a hloupost. Není nic horšího, než vidět, jak během minuty jdou ke dnu tři jednotky elitních vycvičených veteránů, protože jsem byl líný čekat na dostavění pořádného doprovodu a myslel jsem, že to stihnu přeplout a nebo to nějak ubojuju. I kdybych ubojoval, tak jsem prostě ztratil jádro armády ještě než se vylodilo.
Jsem říkal bleskově, co...?:) -
Část total war která se odehrává na bojišti (pro hlupáky to je ta kde vidíte spoustu malých panáčku) nese většinu prvků RTS žánru. *5*
-
Děkuji mnohokrát pane Profesore. *3* Každopádně já tu dnešní uspěchanou generaci nechápu, tak dlouho těch 35 gigáčů stahovat snad nemůžou aby si to museli kouskovat.
-
Supper aspoň někdo má stejnej názor...
-
Kampan tam prej je jako v kazdym TW. Pokud chces nejaky pribehovy jako byl Alexander, tak to te nechapu *3* Ja si radsi udelam tu story sam.
Ze armady budou centrovany kolem generala se vi davno. A to, ze nikdo v pristavu behem bitvy neceka, aby invazni armadu privazal k molu, nebo, ze flotila dlouho nemanevruje, aby k tomu molu prirazila, to se nedivim *1*
Uvidime zejtra. -
recenze která je kladná není zajímavá...to si myslí recenzanti...já ne všichni volají po změnách po noviinkách a když je udělaj tak to shoděj roční období, mi nevadí transportní lodě vítám, výměna oblastí v diplomacii to zrovna brát nemuseli jinak to hodnotěj kladně
-
teraz som prisiel s brlohu a nejak ma chytil amok s balenia, obal je zo zadnej stany tak divne zvraskaveny a dvd su v obale v papierovych obaloch, ak to porovnam z coh 2 red star edition *16* sice placem na kravine ale obal od hry za 45e nemusi vyzerat ako dvd zo stanku
-
je jedno jestli je tw serie rts nebo ne, jde o to že je tu zase jedna strana diskuze naprosto o ničem jen proto že se tu par ubožaku na čele s veskoslavem zase snaži neco dokazovat. proste na učely diskuze se ta hra označi jako rts, stejne se tak označuje i na strance tiscali a hadat se o tom jestli to presne splnuje definici zanru je o h... a takove diskuze muze podnecovat jen hloupy veskoslav
-
Jo je to strategie s tahovou a realrime casti. :D