Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Celou dobu jsem doufal v seuluky,ale ve chvíli když jsem uviděl toho spartana, tak má volba jehned jasná.Xzone už volá. :D
  • Prvni DLC je Pontus nikoli Recke staty. Zdarma a pro vsecky.
    Druhe DLC jsou 3 Recke staty. Budou dostupne zdarma ale pouze v predobednavce.

Recke staty se urco budou dat koupit i pozdeji, ale za extra poplatek. Nebo mozna v nejakem balicku pred vanoci ... .
  • od začátku mi to přijde nějaký uspěchaný, pořád prezentovali dokola bitvy, spousty videí, obrázků různých národů a ani jeden obrázek strategické mapy, jakákoliv zmínka o diplomacii, mám pocit, že většinu věcí budou doplňovat až v DLC
    • Reknu jen to, ze strategiska mapa z Shogun 2 vypada jako neco co vyslo na mobil oproti tomu jak vypada strategicka mapa Rome 2 *1*
  • Důvod navíc zvládnout maturitu v řádném termínu a za odměnu si nadělit tuto lahůdku *1* *1*
  • Veskoslav
    A prý nevychází kvalitní hry poslední dobou. No jenom letos: Bioshock, nové Metro, TW: R II, pro mě osobně nové MMO Newerwinter (doporučuji vyzkoušet:)), Sc II: HoS, Arma III, Star Conflict (doporučuji obzvlášť vyzkoušet), Grid 2, CoH 2 a další, co se mi teď nemůžou vybavit. Člověk neví, na co šetřit dříve:)
    • MidnighT91
      Můžeš mi povědět na jakém principu funguje free model u Star Conflict??? Vypadá to sakra dobře ale nechce se mi to zbytečně stahovat abych zjistil že 80% lodí je pro free zamčenejch a je to Pay to Win...
      • Veskoslav
        No všechno můžeš nakoupit za herní měnu, všechno. Jenom to dlouho trvá a dobře si člověk musí rozmyslet, pro koho bude žoldačit, protože každá frakce má jiné technologie a jiný styl a typ lodí. Pro ty, co prostě nechtějí za herní měnu nakupovat a žoldačit je tu klasická měna, za kterou si nakoupíš všechno, bez ohledu na to, pro koho děláš. samozřejmě, že vylepšení kosmetické jde pouze za reálné peníze. Ale ještě jsem nenašel součástku či loď za kterou bych musel platit. Nevýhodu vidím v omezení na 3 lodě v hangáru:) Ty máš aktivně ale v bitvě všechny tři k dispozici, tedy když ti dojdou rakety u jedné, vezmeš si jinou loď, kde ještě máš munici. A můžu řict, že souboje patří k tomu lepšímu, co jsem měl možnost hrát, obzvlášť když máš málo života, tak přetížíš systémy a narveš to do nejbližší lodě:-D A to nemluvím o vypuštění min, když za tebou někdo letí:)

přiklad lodě, kde máš všechno za herní měnu:)
        http://2i.cz/2i/i/518bdea5/90a2a6342b3f32bdcf6040860f24bcc2/324e0d27f4.f.jpg
        • MidnighT91
          Dík moc udělal jsi mi radost, na podobnou hru jsem dlouho čekal. Chtěl jsem hrát EvE ale ten je až příliš komplexní a zdlouhavý, tohle vypadá jako parádní alternativa. Už to i s bratrem vesele stahujeme... Btw. ten screen se mi nechce zobrazit...
          • Veskoslav
            No EVE online je nejkrasnější tabulkový simulátor na světě:-D

A teď?
            http://2i.cz/324e0d27f4
            • Veskoslav
              No já dělám pro jiný server přehled novinek, takže občas prolézám betami různých her, prolézám stránky výrobců atd. Když na něco narazím, dám vědět:)
            • MidnighT91
              Jo teď už jo, krásná loď. Každopádně fakt dík žes tu hru zmínil netušil jsem že existuje a je to naprostá paráda... Krásná grafika, stylové modely lodí, free model asi jeden z nejlepších co jsem viděl a žádné omezení v tom za koho nebo s čím budu bojovat. Třešnička pak je to že je to teprve beta, takže absolutní spokojenost...

Díky tobě jsem si ale uvědomil jednu děsivou věc, říkám si totiž, kolik takhle parádních her mi uniká. Hele jestli máš v rukávu další takové ne příliš známé kousky tak nahoď...
          • Kozy
            Taky mě na to dostal :) a musim říct že teď už u mne nemá WoT šanci.
    • walltar
      No tak třeba NWO je pro mě těžkej průměr ... pokud by to nemělo ten bojovej systém co to má tak se tím ani nezdržuju. Na RTW2 se celkem těším, ale jestli to bude kvalitní hra se uvidí až po launchi. Star conflict je nezajímavá arkáda.

Ostatní sem nehrál, ale že by bylo nějak extra moc dobrých titulů říct teda nemůžu. Já to osobně vidím tak na max 3-4 hry tento rok co vůbec budou stát za zahrání.
    • Za me jeste Last of Us a GTA :)
  • Aww..třetího mám narozeniny ! Toto bude dárek !
    • Nápodobně :), já šestého.
      • Aha, tak ne, no tak si dám předčasný dárek.
  • No výborně, objednávám. A pak ještě jednou, až vyjde zlatá edice se vším.
    • Když má někdo v prd*li mincovnu.
      • To nemám, ale značka TW si to jako jedná z mála zaslouží, za ty prachy dostanu to, co jsem čekal.
  • TheGGG
    Jen nechápu jestli ta oblíbenost Sparty je dána filmem 300 nebo tu ten kult byl už předtím.
    • Příklady táhnou a zrovna ten Lakadaimónský je dost inspirativní. I když se tu a tam trochu přikreslí.
    • Já třeba nemám rád Makedonce - nevím jestli je to tím že jsem kdysi dávno v minulým životě byl Peršan nebo Athéňan - nebo je to jen z principu, ale ti bastardi ode mne dostali v Rome1 klepec vždycky jako první....Já měl Sparťany vždycky v oblibě....Doufal jsem že tentokrát to bude Lakadaimón - tak se totiž pojmenovali oni sami....ale člověk nemůže mít všechno - hlavně že jsou tam řecké státy....
    • Hlavne to byli gayove, tak mozna proto :D
      • A nedavejte mi minusky, akorat ukazujete ze o tech Spartanech nic nevite, hlavne ze se vam libi.
        • Wut ? máš pravdu fakt že jo jsem se na to díval a fakt byly Divní dokonce si pujčovali manželky na splození dětí
        • walltar
          Meet the spartans ... http://www.csfd.cz/film/235067-tohle-je-sparta/ myslím, že máš pravdu. *1*
          • http://www.grada.cz/spartske-vojsko_5043/kniha/katalog/
    • Myslim že je oblíbená hlavně pro to že jejich výzbroj je zvárněná fantasticky ty jejich stylový helmy a velké štíty+kopí (+ např:pláště z filmu) to prostě vypadá fakt hustě *1* třeba i tak Římani maj pěknou zbroj. A to se nejspíš lidem líbí a tak i mě *1*
      • Magister_Peditum
        Stejnou zbroj měly i ostatní řecké městské státy...
    • ZvacA
      Kult pomalu vznikal od 19. století, takže před filmem. Víš co, tenkrát se hodně chtělo čutat a tak, tak se sešlo pár nadšenců na trávníků a z hecu zakopali. Přestože já osobně moc Spartu nemusím, tak se domnívám, že odkaz filmu těm "železným" hlavám přece jen něco říkal a znovu je nabušil k tomu, aby alespoň hrdě dohráli zápas.
      • TheGGG
        Díky, ale fotbal mě nezajímá. Kolektivních 90 minut nudy není pro mne.
        • Nekdy zkus i neco jineho nez nasi ligu *3*
          Btw svoje nazory zkus neprezentovat jako "obecnou pravdu".
          • TheGGG
            Obecnou pravdou je že mám vždycky pravdu. Fotbal je dost nuda. Není to tak strašný jako golf nebo tennis, ale pořád je to o dost horší než třeba hokej.
    • Myslím si, že vojenský dril a způsob života jsou pro moderní dějiny větším odkazem než zmíněný film s G. Butlerem.
    • walltar
      Já bych řekl, že částečně tu už byla a částečně je dána filmem ....

Jde o to, jestli se lidi zajímají o starověké dějiny ... to si asi při tom filmu museli škubat vlasy z hlavy, nebo jsou mainstream lidičkové, kteří si myslí, že to tak bylo.
      • TheGGG
        Vím že ten film byl maximálně mimo realitu, ale i tak se mě zdá že od té doby chce hromada lidí hrát za spartu všude kde to jde (i tam kde to nejde). Jinak já budu stejně hrát za Kartágo takže je mi to fuk.
      • Janun
        Že nekdo kouká či poslouchá mainstream =/= hňup...
  • XorxoxTalarius
    Bych potreboval vedet jak to pojede, uz Shogun 2 mi trochu mava s HW a nejsem schopen dosahnout kvality Medievalu 2 na nejvyssi :D
    • AMD bude davat Rome2 ke svym kartam. Takova HD7870 s Rome2 v cene zni dobre ne? :-)
      BTW: CA maji na vypomoc cloveka z Intelu na optimalizaci pro vicejadra a cloveka z AMD na optimalizaci grafiky.
    • Dle mě to bude na stejné HW urovni jak Shogun 2. I když tvrdí, že to nebude tak krvavé. Přesto si ale budu pořizovat a uvidím, jak to dopadne *1*
  • Hra ani nevyšla a už ji ořezávají aby z ní bylo co nejvíc DLC, miluju Total War, ale jestli chtěj ze svých zákazníků debili, tak si to prostě nekoupim.
    • Zatím jsou všechny dlc zdarma, oni se takto pouze snaží bojovat proti pirátům.
      • XorxoxTalarius
        No to DLC budes mit zdarma jen kdyz si tokoupis ted, jinak bude neco stat. A nez boji proti piratum bych to spis smeroval k tomu ze ke konci vyvoja Art oddeleni nema do ceho pichnout, tak vyrabeji DLC. A zrovna tohle byla dobra volba (osobne se tesim jak budu hrat za Spartu).
        • Na mě to zabralo, předobědnávám, jen nevím jestli nabídka platí i pro Xzone, snad ano. Ke kolektorce se asi nedostanu, myslím že v ČR se prodávat nebude, i kdyby ano tak bude stát přes 3000 Kč, to je na mě moc.
          • Pokud vim tak by mela nabidka reckeho DLC platit na vsechny predobjednavky do dne vydani od vsech distributoru. Urcite to bude fungovat na Steamu, jak to bude reseno s krabicovou verzi nevim.
            • jj, jak rikas. Jen na Steamu "omylem" zamenili cenu. Maji ted cenu pro Sberatelskou edici ale prodavaji jen digitalni.
    • XorxoxTalarius
      No toho debila jsi ze sebe udelal tak akorat ty sam :( Az budes vedet neco o vyvoji her, tak tady muzes mudrovat.
      • Vyšel Rome Total War a měl tolik obsahu že ho hraju ještě teď, později vyšel Shogun 2 a byl tak debilně ořezanej, že když jsem si ho zahrál poprvý tak jsem se neustále divil To je všechno? Vyšlo k němu strašně moc DLC se stovkami jednotek... Fakt nemusím nic vědět nebo zkoumat, takhle to je, nebudu si kupovat 50 procent hry za tisícovku a můžete mi cpát tunu blbostí o vývoji her, ale tohle je prostě od tvůrců jednoznačný sraní na hlavu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit