Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • chtěl bych se jen zeptat, jestli když si to nepředobjendam, tak tam ty řecký státy budo taky (i když nehratelný)
  • sv.Georgius
    Právě že se mě to moc nezdá - Řekové používali štít Hoplon a Aspis. Také zbroj tvarovaný hrudní krunýř a látkovou či koženou zrboj http://2.bp.blogspot.com/-ExK0pCiKM84/T_rE_sHKBEI/AAAAAAAAAeY/Rw3LAciBEFU/s400/Linothorax.jpg

Ale že by měli kroužkové brnění a štíty keltského typu jsem nikde nečetl nebo respektive neviděl proto mě to zarazilo. A Makedonci používali Aspis takže žádná zmínka o takových štítů jako je na videu co používají Athény.
  • Athénské vojsko přesně takto v této době vypadalo, byl to jakýsi mezičlánek mezi klasickou a makedonskou falangou. V tomto období už klasickou falangu používali jen Sparťané, ale ti také brzo přešli na makedonský typ.
  • sv.Georgius
    Celkem mě zaskočili ty jednotky Athén moc jako Athénské vojsko to nevypadalo. Možná to bude zajímavé tolik národů mít v MP když se bude lišit bonusy ale zase to bude hodně podobné . . . . . . (skoro stejné jednotky a bonus na něco jiného)

Já doufám že se nějak poperou s Falangy protože je to otřesné hraji pořád RTW + mody a Falangy se hodí na jednu věc bránění města. Rozmístíte falangy do uliček a boj trvá 1 hodinu a nikdo to neprojde.
    Ale otevřené pole ? Tam jsou Falangy ve hře hlavně Makedonského typu úplně k ničemu nedá se s nimi vůbec manévrovat a v bitvě hned prohraji na proti mobilnějšímu vojsku.

Taky doufám že bude znatelně znát v rozdíl s manipulaci lehké a těžké pěchoty. Celkově to bude zajímavé balancovaní podle mě. Vybalancovat tak různorodé národy dá zabrat.

Jsem byl nadšený že tam budou Athény ale po hraní RTW s mody se mě Řecko nějak přestalo líbit celkově ta lokalita. Spíše dám přednost (Keltům a Římanům)
  • Příklady táhnou a zrovna ten Lakadaimónský je dost inspirativní. I když se tu a tam trochu přikreslí.
  • V ČR bude (COMGAD), cena bude kolem 2000 Kč (info z XZONE)
  • TheGGG
    co mám proti pc? nic
    co mám proti pcčkářům? jsou to namyšlení hejsi co si myslí že jsou něco extra a strašně rádi si hrají na skutečné hráče, přičemž ti starší které už nebaví hraní si svůj nezájem omlouvají tím že hry kvůli konzolím stejně nestojí za nic.
    PS: http://en.wikipedia.org/wiki/Role-playing_video_game tady si přečti co má hra splňovat aby byla RPG, pak něco říkej
    Jinak když už hraješ dark souls tak než zase přifaříš s tunou keců o tom jak je hra bez příběhu, zkus si dát tu práci a ten příběh si ve hře najít.
    Většina hráčů co nedostane pod nos jako by ani nebylo, zvláštní že to většinou platí o pcčkářích kteří ani neví kolik informací o každé postavě se dá přímo v dark soul nalést. Pro pcčkáře zkažené hov*dinami jako WoW je to jen o farmení
  • nevim presne o co ti jde, ja proti konzolim nic nemam ani proti konzolistum. dragons dogma muze byt dobra hra, neznam to a kdybych chtel tak si klidne ps3 koupím.
    a je fakt že rpg delají možnosti volby (nemusí to byt zrovna v rozhovorech) a ne rozvoj postavy a to jsem si nevymyslel ja i když dnes se za rpg označuje kde co a rozvoj postavy mas i v cod.
  • Mozne to je, Total War je v cechach oblibeny. Dokonce je cestina jedna z 8mi svetovych jazyku do kterych se bude prekladat. :-] Kazdopadne ceny budou v lepsim pripade stejne jako v nemecku. Takze neni moc co resit.
  • TheGGG
    z tvého projevu jsem usoudil že buď máš zakrnělé prsty a nemůžeš psát na klávesnici, nebo máš nějaký problém v místě mezi ušima. Dark souls je RPG, jen nějací blázni pořád věří že RPG =výběr odpovědí v rozhovorech atd. Jinak já měl na mysli spíš dragons dogma, to je hra o které si mohou nechat pcčkáři jen zdát.
    Jinak máš pravdu, herní scéna upadá. Můžou za to rádoby nezávislí vývojáři a jejich marné pokusy oživit to co je už dávno mrtvé. Stará RPG z dob 16bitů dnes už zajímají jen důchodce a normální hráč si užívá vysokou kvalitu současných AAA titulů.
  • a myslíš ze bude i v čr?a je lepší si to objednat hned až bude nebo počkat aby se hned nevyprodala?
  • ani neviš co to vlastne je rpg, jestli myslíš že dark souls tak si mimo, to je jen akční hra s vyvojem postavy. a vyvoj postavy nedela rpg, proto ani diablo neni rpg. navic je to težke jen pro evropana ketry nepochopil že je to vlastne japonsky grind kde treba farmit levely a resetovat zombiky pri ohniku.
    ano mas pravdu herni scena upada diky hracum jako jsi ty kt. chteji nenarocnou zabavu. a je mi fuk jaka je to platforma jestli pc nebo konzole ja proti konzolim jako kusu hw nic nemam.
  • ty jseš ale hlupák ani nema smysl argumentovat a navic jsi trapnej
  • Co rikam je pro Fall of Samurai. Snazit se obsadit vsecko neni jedina strategie. Podminky vitezstvi jsou nastavene tak abys mel bud Aliance v ramci frakce Emperor / Shogun nebo jet metodu parniho valce. Legendary jsem rozehral, nedokoncil. Tam to bez Aliku nejde vubec.
  • Diplomacie od Pradoxu je urco propracovanejsi, i ekonomika. Oproti Total Waru ma asi tak o tisic hejblatek navic. Total War je postavene zhruba tak ze 80% jsou bitvy, 20% je mapa sveta, diplomacie, atd. Takovy Crusader Kings maji o dost mene epicke bitvy. :-]
  • Hra bude hotova treba 3. srpna. Pak se to musi stihnout vylisovat, rozvest. Mezitim ten mesic budou pracovat na DLC a ty si ho pak muzes stahnout 3. zari jako pridavek. Kapisto?
  • Sberatelskou nejlepe asi z UK
    http://www.game.co.uk/en/total-war-rome-ii-collectors-edition-222836
    nebo z nemeckeho Amazonu.
    http://www.amazon.de/gp/product/B00CPNAD5M/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&camp=1638&creative=19454&creativeASIN=B00CPNAD5M&linkCode=as2&tag=wwwkochmediac-21
  • Seriously? Asi sme hrali dve rozdielne hry. TW nemá ani zďaleka takú diplomaciu ako Paradox a úprimne aj tá od Paradoxu mi miestami príde slabá.
  • TheGGG
    Zjednodušené arkády? haha pán pécéčkář asi zakysl na nějakém pc š*tu a nezkusil nic z nabýdky hardcore RPG na konzolích. Glitchstarter je jen jasný důkaz úpadku pc scény, kdy hráči dávají peníze na kdejakou rádoby retro hov*dinu a mají pocit že je to vrátí do starých dob 16bitové nudy
  • skvelych jak pro koho, jsou to všechno zjednodušene arkady pro mainstream. a pc scena neupada diky kickstarterum kde jsme si my hraci zafinancovali skvele projekty, prikladmo planetary anihilation nebo par rpg-ček

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit