Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hodnotit dnes Rome 1 stare vice jak deset let, a prepokladat ze Rome 2 bude to same v lepsi grafice je Trollovina. Opatri si Shogun 2, zkus si Diplomacii, budes sokovan, AI je velmi chytra. a to je stara tak 3 roky. Rome 2 bude mit jeste lepsi... .
    Batlle AI je tradicne slabsi. Nicmene Obchvaty a formace zvlada dobre. Skutecna vyzva je multiplaier Avatar kampan, o te zrejme vubec nevis. Kritika je fajn vec, jen by mel clovek neco vedet, jinac vypada jak trotl. :-)
  • TheGGG
    Asi 100krát sem říkal že total war je jedna z mála zajímavých her na pc. příště číst pozorněji
  • Já bych tu umělou inteligenci na bojišti ještě třeba i překousl,ale v té hře jsou občas tak absurdní situace,že na to jen člověk nevěřícně zírá...mám tím namysli naprosto nesmyslné tahy počítače,neschopnost připůsobit se dané situaci,či směšné požadavky od frakce,která je napokraji porážky a podobně..Na tom bojišti je to hlavně o tom vymanévrovat správně jednotky a nedopustit aby se ti nepřítel dostal do boků či do zad..
  • ono se neda uplne hodnotit strategii na zaklade umele inteligence, to by i takový supcom nebo dawn of war 2 prepadlo. Skus multiplayer. I když nevim jaky je v tehle hre multiplayer podle me je to jen na efekt (jakože si pripadas cool ze ovladas velkou armadu) ale hratelnost nic moc...
  • hry rome total war jsou naprosto o ničem.Největší výsměh v celé této serii je umělá inteligence..hraji na hard/hard a bitvy probíhají vy stylu že na začátku máme oba cca 3000 můžů a nakonci bitvy je výsledek 2800 zabitých nepřátel v můj prospěch a 300 zabitých mých vojáků..zkoušel jsem bitvy i na very hard a bylo to naprosto totožné..počítač hraje s prominutím jak ydiot a bez váhání s naprostým klidem proti vám pošle desetihvězdičkového generála rovnou do falangy..co se týče diplomacie,tak to je taktéž solidní komedie..přijdu za sousedem a požádám o alianci,on to přime a v příštím kole na mě s naprostým klidem zautočí,bez jakéhokoliv postihu,stejně tak to platí i o mně..k čemu to tam pak je??Po cca 3 měsích hraní jsem zjistil,že stačí jen přijít na určitou taktiku,kterou lze praktikovat v téměř každé bitvě a nemůžete prohrát,pokud tedy nejste přečísleni 10:1,dipolomacie nemá žádný smyl,jediné co mě jakž takž bavilo bylo budování velkoměst..Co se týče Rome total war 2..z toho co jsem viděl z té ukázky,tak to bude jen další předskriptovaná hezky vypadající kravina..umělá inteligence,které je zde nejdůležitější,zůstává na stejném bodu mrazu jako u jeho předchozím dílu.
  • Pilgrim66
    Na GMG se dá přeodbjednat za 45 dolaru (-25% voucher). Což je o 300 (200) levnější než naše obchody. Docela bych chtěl krabičku, ale 300 je 300...
  • Veskoslav
    No já dělám pro jiný server přehled novinek, takže občas prolézám betami různých her, prolézám stránky výrobců atd. Když na něco narazím, dám vědět:)
  • vždyt se tady prezentuješ jako zarytej konzolista ktery tvrdi ze na pc nic dobre nevychazi *7*
  • To nemám, ale značka TW si to jako jedná z mála zaslouží, za ty prachy dostanu to, co jsem čekal.
  • Vidím to úplně stejně. Naštěstí, že v září ještě ani nezačíná semestr. Na TW 2 budu mít tím pádem dost času. A když ne....... tak mi nikdo na přednáškách ze starověku nemůže říct, že to není témativní :D
  • hmm falangy proti slonům docela platí... *3*
  • kdekoliv
  • 95martin
    Ahoj mám dotaz možná budu vypadat jako totální idiot, ale zajímalo by mně jestli si hru musím přeobjednat na oficiálních stránkách hry, abych dostal to řecké DLC nebo můžu přeobjednat i v jiných obchodech.
  • Myslim že je oblíbená hlavně pro to že jejich výzbroj je zvárněná fantasticky ty jejich stylový helmy a velké štíty+kopí (+ např:pláště z filmu) to prostě vypadá fakt hustě *1* třeba i tak Římani maj pěknou zbroj. A to se nejspíš lidem líbí a tak i mě *1*
  • MidnighT91
    Jo teď už jo, krásná loď. Každopádně fakt dík žes tu hru zmínil netušil jsem že existuje a je to naprostá paráda... Krásná grafika, stylové modely lodí, free model asi jeden z nejlepších co jsem viděl a žádné omezení v tom za koho nebo s čím budu bojovat. Třešnička pak je to že je to teprve beta, takže absolutní spokojenost...

Díky tobě jsem si ale uvědomil jednu děsivou věc, říkám si totiž, kolik takhle parádních her mi uniká. Hele jestli máš v rukávu další takové ne příliš známé kousky tak nahoď...
  • Předpokládám že to pak půjde koupit i dodatečně, hrozně rád bych ty namyšlené sparťany rozdrtil svými slony, ale předobědnávat asi nebudu. *5*
  • Když má někdo v prd*li mincovnu.
  • 3x sláva! To bude masakr!! Snad to muj komp utáhne na rozumny urovni *1*
    Jen me stvou s tema dlckama. To je fakt mor. Ale takova je doba no...
  • Celou dobu jsem doufal v seuluky,ale ve chvíli když jsem uviděl toho spartana, tak má volba jehned jasná.Xzone už volá. :D
  • TheGGG
    Obecnou pravdou je že mám vždycky pravdu. Fotbal je dost nuda. Není to tak strašný jako golf nebo tennis, ale pořád je to o dost horší než třeba hokej.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit