Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nekdy zkus i neco jineho nez nasi ligu *3*
    Btw svoje nazory zkus neprezentovat jako "obecnou pravdu".
  • jj, jak rikas. Jen na Steamu "omylem" zamenili cenu. Maji ted cenu pro Sberatelskou edici ale prodavaji jen digitalni.
  • TheGGG
    Vím že ten film byl maximálně mimo realitu, ale i tak se mě zdá že od té doby chce hromada lidí hrát za spartu všude kde to jde (i tam kde to nejde). Jinak já budu stejně hrát za Kartágo takže je mi to fuk.
  • TheGGG
    Díky, ale fotbal mě nezajímá. Kolektivních 90 minut nudy není pro mne.
  • Veskoslav
    No EVE online je nejkrasnější tabulkový simulátor na světě:-D

A teď?
    http://2i.cz/324e0d27f4
  • Kozy
    Taky mě na to dostal :) a musim říct že teď už u mne nemá WoT šanci.
  • AMD bude davat Rome2 ke svym kartam. Takova HD7870 s Rome2 v cene zni dobre ne? :-)
    BTW: CA maji na vypomoc cloveka z Intelu na optimalizaci pro vicejadra a cloveka z AMD na optimalizaci grafiky.
  • Prvni DLC je Pontus nikoli Recke staty. Zdarma a pro vsecky.
    Druhe DLC jsou 3 Recke staty. Budou dostupne zdarma ale pouze v predobednavce.

Recke staty se urco budou dat koupit i pozdeji, ale za extra poplatek. Nebo mozna v nejakem balicku pred vanoci ... .
  • od začátku mi to přijde nějaký uspěchaný, pořád prezentovali dokola bitvy, spousty videí, obrázků různých národů a ani jeden obrázek strategické mapy, jakákoliv zmínka o diplomacii, mám pocit, že většinu věcí budou doplňovat až v DLC
  • Důvod navíc zvládnout maturitu v řádném termínu a za odměnu si nadělit tuto lahůdku *1* *1*
  • MidnighT91
    Dík moc udělal jsi mi radost, na podobnou hru jsem dlouho čekal. Chtěl jsem hrát EvE ale ten je až příliš komplexní a zdlouhavý, tohle vypadá jako parádní alternativa. Už to i s bratrem vesele stahujeme... Btw. ten screen se mi nechce zobrazit...
  • Veskoslav
    No všechno můžeš nakoupit za herní měnu, všechno. Jenom to dlouho trvá a dobře si člověk musí rozmyslet, pro koho bude žoldačit, protože každá frakce má jiné technologie a jiný styl a typ lodí. Pro ty, co prostě nechtějí za herní měnu nakupovat a žoldačit je tu klasická měna, za kterou si nakoupíš všechno, bez ohledu na to, pro koho děláš. samozřejmě, že vylepšení kosmetické jde pouze za reálné peníze. Ale ještě jsem nenašel součástku či loď za kterou bych musel platit. Nevýhodu vidím v omezení na 3 lodě v hangáru:) Ty máš aktivně ale v bitvě všechny tři k dispozici, tedy když ti dojdou rakety u jedné, vezmeš si jinou loď, kde ještě máš munici. A můžu řict, že souboje patří k tomu lepšímu, co jsem měl možnost hrát, obzvlášť když máš málo života, tak přetížíš systémy a narveš to do nejbližší lodě:-D A to nemluvím o vypuštění min, když za tebou někdo letí:)

přiklad lodě, kde máš všechno za herní měnu:)
    http://2i.cz/2i/i/518bdea5/90a2a6342b3f32bdcf6040860f24bcc2/324e0d27f4.f.jpg
  • Veskoslav
    Co je student v pravém slova smyslu, nechám se poučit, ať se můžu zvesela zasmát, když je tak pěkně a já musím tvrdnou nad seminární prací:)
  • MidnighT91
    Můžeš mi povědět na jakém principu funguje free model u Star Conflict??? Vypadá to sakra dobře ale nechce se mi to zbytečně stahovat abych zjistil že 80% lodí je pro free zamčenejch a je to Pay to Win...
  • Pokud vim tak by mela nabidka reckeho DLC platit na vsechny predobjednavky do dne vydani od vsech distributoru. Urcite to bude fungovat na Steamu, jak to bude reseno s krabicovou verzi nevim.
  • Jojo, zdarma. *15* Zacni myslet hlavou.
  • Vyšel Rome Total War a měl tolik obsahu že ho hraju ještě teď, později vyšel Shogun 2 a byl tak debilně ořezanej, že když jsem si ho zahrál poprvý tak jsem se neustále divil To je všechno? Vyšlo k němu strašně moc DLC se stovkami jednotek... Fakt nemusím nic vědět nebo zkoumat, takhle to je, nebudu si kupovat 50 procent hry za tisícovku a můžete mi cpát tunu blbostí o vývoji her, ale tohle je prostě od tvůrců jednoznačný sraní na hlavu.
  • walltar
    No tak třeba NWO je pro mě těžkej průměr ... pokud by to nemělo ten bojovej systém co to má tak se tím ani nezdržuju. Na RTW2 se celkem těším, ale jestli to bude kvalitní hra se uvidí až po launchi. Star conflict je nezajímavá arkáda.

Ostatní sem nehrál, ale že by bylo nějak extra moc dobrých titulů říct teda nemůžu. Já to osobně vidím tak na max 3-4 hry tento rok co vůbec budou stát za zahrání.
  • Rika rozumny veci... Pochybuji ze jsi STUDENT v tom pravym smyslu slova
  • Za me jeste Last of Us a GTA :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit