Přejít na výpis diskuzí
Total War: Rome II vyjde 3. září, první DLC přinese Řeky
9.5.2013 | Aleš Smutný
101 příspěvků
-
Já třeba nemám rád Makedonce - nevím jestli je to tím že jsem kdysi dávno v minulým životě byl Peršan nebo Athéňan - nebo je to jen z principu, ale ti bastardi ode mne dostali v Rome1 klepec vždycky jako první....Já měl Sparťany vždycky v oblibě....Doufal jsem že tentokrát to bude Lakadaimón - tak se totiž pojmenovali oni sami....ale člověk nemůže mít všechno - hlavně že jsou tam řecké státy....
-
Konzole přinášejí tuny skvělých her, zzatímco pc scéna upadá. Pcčkář je jak starý dědek co na všechno nadává a krade v supermarketu
-
konzole zabiji herni prumysl a prototyp konzolisty je hlupák
-
Na Hard jsem to taky dohrál, ale na Legendary a Very Hard jsem to vzdal, vazala jsem měl tuším jen jednoho a když jsem dosáhl určíté velkosti tak mi postupně vyhlásili všichni spojenci válku. Ještě v S2 problém s jídlem docela kumšt udržet se v plusu.
-
Wut ? máš pravdu fakt že jo jsem se na to díval a fakt byly Divní dokonce si pujčovali manželky na splození dětí
-
http://www.grada.cz/spartske-vojsko_5043/kniha/katalog/
-
Stejnou zbroj měly i ostatní řecké městské státy...
-
Meet the spartans ... http://www.csfd.cz/film/235067-tohle-je-sparta/ myslím, že máš pravdu. *1*
-
Nevite kde se da předobjdenat ta asi limitovana 22 tisicova specialní edice?
-
Sice všichni mínuskujete tyhle komenty, ale proč to nejde dát rovnou do hry?
-
A nedavejte mi minusky, akorat ukazujete ze o tech Spartanech nic nevite, hlavne ze se vam libi.
-
Treba to neni chyba a AI proste simuluje nezkusenost, nedostatek informaci a chyby lidskeho faktoru, ktery vzdy mel rozhodujici vliv na výsledek bitev.
Jestli si myslis, ze bitva je organizovana zalezitost, tak si vubec neuvedomujes, jaky je to chaos, jak tezke je dat rozkaz jednotkam a mit prehled o situaci.
Ale jo, chtelo by to, aby aspon AI drzela formace:) -
Dohral jsem na Hard Long Campaign za Emperora. S 3 Allikama a 4 Vazalama. Chce to premyslet o dusledcich svojich akci a pokouset se odhadnout moznou expanzi ostatnich ... .
-
Hlavne to byli gayove, tak mozna proto :D
-
Proc tu vsichni pisete neco o obedu? Prave jsem snedl snidani.
-
Reknu jen to, ze strategiska mapa z Shogun 2 vypada jako neco co vyslo na mobil oproti tomu jak vypada strategicka mapa Rome 2 *1*
-
A nekteri maj pocit ze vyseknutej kus hry oznacenej jako DLC dostali zadarmo. *15*
-
Ještě to ani nevyšlo, a už oznamují DLC.. :D
-
Předpokládám že jsi nehrál Shogun 2, je tam myslím 5 obtížností a jedna z nich legendární, pokud si ji dáš tak se ti nestane to co jsi popsal, jediné s čím jsem měl problém bylo obsazování a bránění měst, prakticky vždy měl takovou bitvu obránce v kapse. Proto jsem se snažil útočit na prázdná města a vojáky nejdříve vylákat, když už jsem musel útočit na plné město, dal jsem vždy simulaci. Jako obránci mi vždy stačilo odrazit armádu jednoho generála a ty zbylé se většinou někde sekli. A UI v kampani celkem solidní, až dosáhneš určité velikosti, tak tě všichni napadnou, spojenectví, nespojenectví - Tak jsem ani neměl nervy na dohrání hry na 2 nejtěžších obtížnostech, přitom předchozí TW všchny uplně pohoda.
-
Jo to je presne to... Ja musim tvrdnout - tvrdnout dneska musi cim dal tim víc Vysokoskolaku a tvrdne, ale spousta z toho titulu nic nema. Az nebudes muset tvrdnout ale delat to s laskou tak pak napis, protoze te studovat bavi tak pak napis Genie... *7*