Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Takže DLC zdarma pro mě, nevím, jak pro ostatní. Občas si říkám, že hry jsou tu jedině proto, aby zredukovali počet studentů:)
    • Vidím to úplně stejně. Naštěstí, že v září ještě ani nezačíná semestr. Na TW 2 budu mít tím pádem dost času. A když ne....... tak mi nikdo na přednáškách ze starověku nemůže říct, že to není témativní :D
    • Jojo, zdarma. *15* Zacni myslet hlavou.
    • jestli si neumiš v zivote urcit priority...
      • Tak skončíš ako úbohy študent ktory nikdy nevyhral Shogun 2, alebo rome 2!

PONTUUUUUS!!!!
      • Veskoslav
        Říká debilní trol.
        • Rika rozumny veci... Pochybuji ze jsi STUDENT v tom pravym smyslu slova
          • Veskoslav
            Co je student v pravém slova smyslu, nechám se poučit, ať se můžu zvesela zasmát, když je tak pěkně a já musím tvrdnou nad seminární prací:)
            • Jo to je presne to... Ja musim tvrdnout - tvrdnout dneska musi cim dal tim víc Vysokoskolaku a tvrdne, ale spousta z toho titulu nic nema. Az nebudes muset tvrdnout ale delat to s laskou tak pak napis, protoze te studovat bavi tak pak napis Genie... *7*
  • Ještě to ani nevyšlo, a už oznamují DLC.. :D
    • A nekteri maj pocit ze vyseknutej kus hry oznacenej jako DLC dostali zadarmo. *15*
      • Sice všichni mínuskujete tyhle komenty, ale proč to nejde dát rovnou do hry?
        • Hra bude hotova treba 3. srpna. Pak se to musi stihnout vylisovat, rozvest. Mezitim ten mesic budou pracovat na DLC a ty si ho pak muzes stahnout 3. zari jako pridavek. Kapisto?
  • Veskoslav
    A prý nevychází kvalitní hry poslední dobou. No jenom letos: Bioshock, nové Metro, TW: R II, pro mě osobně nové MMO Newerwinter (doporučuji vyzkoušet:)), Sc II: HoS, Arma III, Star Conflict (doporučuji obzvlášť vyzkoušet), Grid 2, CoH 2 a další, co se mi teď nemůžou vybavit. Člověk neví, na co šetřit dříve:)
    • MidnighT91
      Můžeš mi povědět na jakém principu funguje free model u Star Conflict??? Vypadá to sakra dobře ale nechce se mi to zbytečně stahovat abych zjistil že 80% lodí je pro free zamčenejch a je to Pay to Win...
      • Veskoslav
        No všechno můžeš nakoupit za herní měnu, všechno. Jenom to dlouho trvá a dobře si člověk musí rozmyslet, pro koho bude žoldačit, protože každá frakce má jiné technologie a jiný styl a typ lodí. Pro ty, co prostě nechtějí za herní měnu nakupovat a žoldačit je tu klasická měna, za kterou si nakoupíš všechno, bez ohledu na to, pro koho děláš. samozřejmě, že vylepšení kosmetické jde pouze za reálné peníze. Ale ještě jsem nenašel součástku či loď za kterou bych musel platit. Nevýhodu vidím v omezení na 3 lodě v hangáru:) Ty máš aktivně ale v bitvě všechny tři k dispozici, tedy když ti dojdou rakety u jedné, vezmeš si jinou loď, kde ještě máš munici. A můžu řict, že souboje patří k tomu lepšímu, co jsem měl možnost hrát, obzvlášť když máš málo života, tak přetížíš systémy a narveš to do nejbližší lodě:-D A to nemluvím o vypuštění min, když za tebou někdo letí:)

přiklad lodě, kde máš všechno za herní měnu:)
        http://2i.cz/2i/i/518bdea5/90a2a6342b3f32bdcf6040860f24bcc2/324e0d27f4.f.jpg
        • MidnighT91
          Dík moc udělal jsi mi radost, na podobnou hru jsem dlouho čekal. Chtěl jsem hrát EvE ale ten je až příliš komplexní a zdlouhavý, tohle vypadá jako parádní alternativa. Už to i s bratrem vesele stahujeme... Btw. ten screen se mi nechce zobrazit...
          • Veskoslav
            No EVE online je nejkrasnější tabulkový simulátor na světě:-D

A teď?
            http://2i.cz/324e0d27f4
            • Veskoslav
              No já dělám pro jiný server přehled novinek, takže občas prolézám betami různých her, prolézám stránky výrobců atd. Když na něco narazím, dám vědět:)
            • MidnighT91
              Jo teď už jo, krásná loď. Každopádně fakt dík žes tu hru zmínil netušil jsem že existuje a je to naprostá paráda... Krásná grafika, stylové modely lodí, free model asi jeden z nejlepších co jsem viděl a žádné omezení v tom za koho nebo s čím budu bojovat. Třešnička pak je to že je to teprve beta, takže absolutní spokojenost...

Díky tobě jsem si ale uvědomil jednu děsivou věc, říkám si totiž, kolik takhle parádních her mi uniká. Hele jestli máš v rukávu další takové ne příliš známé kousky tak nahoď...
          • Kozy
            Taky mě na to dostal :) a musim říct že teď už u mne nemá WoT šanci.
    • walltar
      No tak třeba NWO je pro mě těžkej průměr ... pokud by to nemělo ten bojovej systém co to má tak se tím ani nezdržuju. Na RTW2 se celkem těším, ale jestli to bude kvalitní hra se uvidí až po launchi. Star conflict je nezajímavá arkáda.

Ostatní sem nehrál, ale že by bylo nějak extra moc dobrých titulů říct teda nemůžu. Já to osobně vidím tak na max 3-4 hry tento rok co vůbec budou stát za zahrání.
    • Za me jeste Last of Us a GTA :)
  • Prvni DLC je Pontus nikoli Recke staty. Zdarma a pro vsecky.
    Druhe DLC jsou 3 Recke staty. Budou dostupne zdarma ale pouze v predobednavce.

Recke staty se urco budou dat koupit i pozdeji, ale za extra poplatek. Nebo mozna v nejakem balicku pred vanoci ... .
  • 3x sláva! To bude masakr!! Snad to muj komp utáhne na rozumny urovni *1*
    Jen me stvou s tema dlckama. To je fakt mor. Ale takova je doba no...
  • Hra ani nevyšla a už ji ořezávají aby z ní bylo co nejvíc DLC, miluju Total War, ale jestli chtěj ze svých zákazníků debili, tak si to prostě nekoupim.
    • Zatím jsou všechny dlc zdarma, oni se takto pouze snaží bojovat proti pirátům.
      • XorxoxTalarius
        No to DLC budes mit zdarma jen kdyz si tokoupis ted, jinak bude neco stat. A nez boji proti piratum bych to spis smeroval k tomu ze ke konci vyvoja Art oddeleni nema do ceho pichnout, tak vyrabeji DLC. A zrovna tohle byla dobra volba (osobne se tesim jak budu hrat za Spartu).
        • Na mě to zabralo, předobědnávám, jen nevím jestli nabídka platí i pro Xzone, snad ano. Ke kolektorce se asi nedostanu, myslím že v ČR se prodávat nebude, i kdyby ano tak bude stát přes 3000 Kč, to je na mě moc.
          • Pokud vim tak by mela nabidka reckeho DLC platit na vsechny predobjednavky do dne vydani od vsech distributoru. Urcite to bude fungovat na Steamu, jak to bude reseno s krabicovou verzi nevim.
            • jj, jak rikas. Jen na Steamu "omylem" zamenili cenu. Maji ted cenu pro Sberatelskou edici ale prodavaji jen digitalni.
    • XorxoxTalarius
      No toho debila jsi ze sebe udelal tak akorat ty sam :( Az budes vedet neco o vyvoji her, tak tady muzes mudrovat.
      • Vyšel Rome Total War a měl tolik obsahu že ho hraju ještě teď, později vyšel Shogun 2 a byl tak debilně ořezanej, že když jsem si ho zahrál poprvý tak jsem se neustále divil To je všechno? Vyšlo k němu strašně moc DLC se stovkami jednotek... Fakt nemusím nic vědět nebo zkoumat, takhle to je, nebudu si kupovat 50 procent hry za tisícovku a můžete mi cpát tunu blbostí o vývoji her, ale tohle je prostě od tvůrců jednoznačný sraní na hlavu.
  • Proc tu vsichni pisete neco o obedu? Prave jsem snedl snidani.
  • Nevite kde se da předobjdenat ta asi limitovana 22 tisicova specialní edice?
    • Sberatelskou nejlepe asi z UK
      http://www.game.co.uk/en/total-war-rome-ii-collectors-edition-222836
      nebo z nemeckeho Amazonu.
      http://www.amazon.de/gp/product/B00CPNAD5M/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&camp=1638&creative=19454&creativeASIN=B00CPNAD5M&linkCode=as2&tag=wwwkochmediac-21
      • a myslíš ze bude i v čr?a je lepší si to objednat hned až bude nebo počkat aby se hned nevyprodala?
        • V ČR bude (COMGAD), cena bude kolem 2000 Kč (info z XZONE)
        • Mozne to je, Total War je v cechach oblibeny. Dokonce je cestina jedna z 8mi svetovych jazyku do kterych se bude prekladat. :-] Kazdopadne ceny budou v lepsim pripade stejne jako v nemecku. Takze neni moc co resit.
  • Důvod navíc zvládnout maturitu v řádném termínu a za odměnu si nadělit tuto lahůdku *1* *1*
  • sv.Georgius
    Celkem mě zaskočili ty jednotky Athén moc jako Athénské vojsko to nevypadalo. Možná to bude zajímavé tolik národů mít v MP když se bude lišit bonusy ale zase to bude hodně podobné . . . . . . (skoro stejné jednotky a bonus na něco jiného)

Já doufám že se nějak poperou s Falangy protože je to otřesné hraji pořád RTW + mody a Falangy se hodí na jednu věc bránění města. Rozmístíte falangy do uliček a boj trvá 1 hodinu a nikdo to neprojde.
    Ale otevřené pole ? Tam jsou Falangy ve hře hlavně Makedonského typu úplně k ničemu nedá se s nimi vůbec manévrovat a v bitvě hned prohraji na proti mobilnějšímu vojsku.

Taky doufám že bude znatelně znát v rozdíl s manipulaci lehké a těžké pěchoty. Celkově to bude zajímavé balancovaní podle mě. Vybalancovat tak různorodé národy dá zabrat.

Jsem byl nadšený že tam budou Athény ale po hraní RTW s mody se mě Řecko nějak přestalo líbit celkově ta lokalita. Spíše dám přednost (Keltům a Římanům)
    • Athénské vojsko přesně takto v této době vypadalo, byl to jakýsi mezičlánek mezi klasickou a makedonskou falangou. V tomto období už klasickou falangu používali jen Sparťané, ale ti také brzo přešli na makedonský typ.
      • sv.Georgius
        Právě že se mě to moc nezdá - Řekové používali štít Hoplon a Aspis. Také zbroj tvarovaný hrudní krunýř a látkovou či koženou zrboj http://2.bp.blogspot.com/-ExK0pCiKM84/T_rE_sHKBEI/AAAAAAAAAeY/Rw3LAciBEFU/s400/Linothorax.jpg

Ale že by měli kroužkové brnění a štíty keltského typu jsem nikde nečetl nebo respektive neviděl proto mě to zarazilo. A Makedonci používali Aspis takže žádná zmínka o takových štítů jako je na videu co používají Athény.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit