Přejít na výpis diskuzí
Total War: Rome II vyjde 3. září, první DLC přinese Řeky
9.5.2013 | Aleš Smutný
101 příspěvků
-
Tak skončíš ako úbohy študent ktory nikdy nevyhral Shogun 2, alebo rome 2!
PONTUUUUUS!!!! -
A prý nevychází kvalitní hry poslední dobou. No jenom letos: Bioshock, nové Metro, TW: R II, pro mě osobně nové MMO Newerwinter (doporučuji vyzkoušet:)), Sc II: HoS, Arma III, Star Conflict (doporučuji obzvlášť vyzkoušet), Grid 2, CoH 2 a další, co se mi teď nemůžou vybavit. Člověk neví, na co šetřit dříve:)
-
Aha, tak ne, no tak si dám předčasný dárek.
-
Říká debilní trol.
-
Kult pomalu vznikal od 19. století, takže před filmem. Víš co, tenkrát se hodně chtělo čutat a tak, tak se sešlo pár nadšenců na trávníků a z hecu zakopali. Přestože já osobně moc Spartu nemusím, tak se domnívám, že odkaz filmu těm "železným" hlavám přece jen něco říkal a znovu je nabušil k tomu, aby alespoň hrdě dohráli zápas.
-
Že nekdo kouká či poslouchá mainstream =/= hňup...
-
Nápodobně :), já šestého.
-
Myslím si, že vojenský dril a způsob života jsou pro moderní dějiny větším odkazem než zmíněný film s G. Butlerem.
-
Já bych řekl, že částečně tu už byla a částečně je dána filmem ....
Jde o to, jestli se lidi zajímají o starověké dějiny ... to si asi při tom filmu museli škubat vlasy z hlavy, nebo jsou mainstream lidičkové, kteří si myslí, že to tak bylo. -
Aww..třetího mám narozeniny ! Toto bude dárek !
-
No výborně, objednávám. A pak ještě jednou, až vyjde zlatá edice se vším.
-
Jen nechápu jestli ta oblíbenost Sparty je dána filmem 300 nebo tu ten kult byl už předtím.
-
Dle mě to bude na stejné HW urovni jak Shogun 2. I když tvrdí, že to nebude tak krvavé. Přesto si ale budu pořizovat a uvidím, jak to dopadne *1*
-
Na mě to zabralo, předobědnávám, jen nevím jestli nabídka platí i pro Xzone, snad ano. Ke kolektorce se asi nedostanu, myslím že v ČR se prodávat nebude, i kdyby ano tak bude stát přes 3000 Kč, to je na mě moc.
-
jestli si neumiš v zivote urcit priority...
-
No to DLC budes mit zdarma jen kdyz si tokoupis ted, jinak bude neco stat. A nez boji proti piratum bych to spis smeroval k tomu ze ke konci vyvoja Art oddeleni nema do ceho pichnout, tak vyrabeji DLC. A zrovna tohle byla dobra volba (osobne se tesim jak budu hrat za Spartu).
-
Zatím jsou všechny dlc zdarma, oni se takto pouze snaží bojovat proti pirátům.
-
No toho debila jsi ze sebe udelal tak akorat ty sam :( Az budes vedet neco o vyvoji her, tak tady muzes mudrovat.
-
Bych potreboval vedet jak to pojede, uz Shogun 2 mi trochu mava s HW a nejsem schopen dosahnout kvality Medievalu 2 na nejvyssi :D
-
Hra ani nevyšla a už ji ořezávají aby z ní bylo co nejvíc DLC, miluju Total War, ale jestli chtěj ze svých zákazníků debili, tak si to prostě nekoupim.