-
Záleží na kontextu, jarmile. *3*
-
Podle data vydání: Shogun (Japonsko 16. století), Medieval (evropský středověk), Rome (antické středomoří od zhruba začátku 2. století př. n. l.), Medieval II, Empire (Evropa, Vých. pobřeží Ameriky a Indie v 18. století), Napoleon (Napoleonské války na přelomu 18. a 19. století), Shogun II
Podle historické posloupnosti: Rome, Medieval/Medieval II, Shogun/Shogun II, Empire, Napoleon
Jde o kombinaci tahové hry (mapa v kampani) a real-time (bitvy).
Nevím, co bych k tomu dodal... se mrkni na nějaký video... vlastně ani nechápu tvůj dotaz, když už ty hry máš koupený, tak proč se ptáš až teď? -
první je Shogun pak Medieval, Rome, Medieval 2, Empire, Napoleon a Shogun 2
-
Chronologie je nasledujici Shogun pak datadisk Mongol invasion dale Medieval plus dalsi datadisk Rome datadisky Alexander a Barbarian invsion Medieval II datadisk Kingdoms Empire a Napoleon a zatim posledni dil Shogun II to vse vytovreno behem 11 let tetchto ultimatnich strategii
-
Ku*va, takhle vymazlena hra dostane 9/10 a DA2 s prumernou grafikou, fadnim pribehem a repetetivními lokacemi dostane 8/10??? Výsměch ...
-
Chronologicky: Shogun (skvělé, ale v existenci dvojky už zbytečné pořizovat) - Medieval (dobré, ale dvojka opět řeší vše, plus má dobré datadisky) - Rome (vynikající a stále špička) - Medieval II (velmi kvalitní, viz výše) - Empire (dobré, hodně dobré, ale nakonec jsem si na tuto dobu v Total Waru nezvykl) - Napoleon (stand alone datadisk, věnuje se jen Napoleonským tažením, platí to, co pro Empire) - Shogun II (viz recenze:))
-
Ja by som si dovolil polozit nesmelu prosbu:
Moze mi prosim niekto v skratke napisat ako je to so seriou Total War? Pretoze ja sa v tom mnozstve podtitulov uz naozaj stracam... Medieval, Napoleon, Rome, Medieval 2, Shogun, Shogun 2...
Nikdy som ziadnu z tychto hier nehral, ale vcera som si kupil na Steame Medieval 2: Total War a Napoleon: Total War, tak som sa o to zacal zaujimat.
Tak by som sa rad dozvedel aspon chronologicke poradie (ked uz nic ine). Diky dopredu!
PS: Nie som lenivy googlit, ale radsej si precitam nazor niekoho zasvateneho. -
Hra mi šla takřka bez záseku na max, ale s Core i7, 6GB RAM a nVidia GTX 460M...a můj druhý počítač k dispozici je netbook, takže test na "cca průměrném stroji" nebyl možný.
Výrobce uvádí:
Minimum Specs: 2 GHz Intel Dual Core processor / 2.6 GHz Intel Single Core processor , or AMD equivalent (with SSE2) 1GB RAM (XP), 2GB RAM (Vista / Windows7) 256 MB DirectX 9.0c compatible graphics card (shader model 3)
Recommended: 2nd Generation Intel® Core™i5 processor (or greater), or AMD equivalent
2GB RAM (XP), 4GB RAM (Vista / Windows7) AMD Radeon HD 5000 and 6000 series graphics cards or equivalent DirectX 11 compatible graphics card. -
Tak takhle nadšenou recenzi jsem už pár let nečetl *4* . Ale nedivím se, přesně takhle jsem se cítil při hraní prvního Shoguna
-
lol +1
-
Tak ono dobývat svět, aniž bys někoho vyhladil, je vždycky náročnější..
-
a co hw náročnost? demo mi šlo podstatně hůř než Napoleon nebo Empire a to i bez vyhlazování
-
už se těším