Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stejný autor: http://pc.hrej.cz/recenze/empire-total-war-2393/
  • proč pisete ze empire byl nejhorší a v recenzi je o empiru je napsano ze je to drahokam serie a ma 9/10 to jste tak podplacení pokrytci?
  • smejki
    čím je definováno HC RPG?(pro tebe. obecná definice samosebou neexistuje)
  • smejki
    hra běží hlaďoulince na HD5850, to je generace zpět. ekvivalent dneška je 6850 (došlo k posunu číslování, proto jsou stejně výkonné). Jde ji sehnat za bratru krásných 3500-4000, to není zas tak moc....a pokud čekáš s upgradem na další generaci, pak ti to padne tak ke dvěma litrům, možná míň
  • smejki
    podle dema ano (seženeš ho na steamu, vyzkoušej, pokud váháš). je zde ale jedna velká změna - zápalné šípy nelze zapnout permanentně, ale po zapnutí fungují jen určitý čas. Pak je nutné počkat, dokud je nelze aktivovat znovu
  • smejki
    Člověk by neměl používat cizí termity, když je nezná suterénně nebo není v bobré konvici, protože je zde veliké rizoto, že to skončí fiatem. Každý se tváří jako suvenýr, ale vrátí se mu to jako buzerant.
  • Velmi děkuji z odpovědi :)
  • Ten odkaz na nejslabší hru série (Empire) kde se píše o drahokamu s hodnocením 9 je docela vtipný.
    A taky si vybavuji recenzi na Empire od stejného autora na Hrej...
  • Na obalu mám napsáno " K aktivaci je zapotřebí internetového připojení aúčet na Steamu "

Stačí pouze aktitovat a potom můžeš přez steam hrát i v offline modu, tedy bez připojění.
  • Dobře, ale po aktivaci už na netu být nemusím? Jedná se mi o to, že hry si kupuji proto, abych se nenudil, když nemám k dispozici internet.
  • Ano, je třeba aktitovat na steamu.
  • O jakých souvislostech mluvis joudo.. U TW:Shogun 2 se novináři vsude rozplývaj blahem, z DA2 většina nebyla moc nadsena a to nemluvim o uzivatelských recenzich (Metacritics..) Sice jsou to naprosto rozdílný hry, ale bavíme se tady o bodové škále, která by měla být objektivní. Rozdíl jednoho bodu neodpovídá úrovni kvality obou her.
  • Jojo, souhlasim s tebou. Prosel jsem si vsechny dily serie, ale rome mi prisel nejlepsi. Asi to bylo z velke casti dano velkou rozmanitosti jednotek. Shogun ma urcite moc co nabidnout a urcite si ho do sbirky koupim take, ale japonsko mi proste moc nerika a asi se s nim tam moc nezziju.:( Holt se taky modlim za rome 2.:)
  • Dobrý večer,

mám (asi hodně blbý) dotaz. Je vyžadován k této hře steam, který byl požadován u Empire: Total War? Předem děkuji za odpovědi.
  • Jeste sem zapomel pochvalit celkove recenzi a hlavne recenzenta a celkove pogratulovat tiscali za stesti ze ma ve svych radach ocividne nemaleho fandu feudalniho japonska. Je radost cist ze kdo chce, najde ve hre vic nez se na prvni pohled muze zdat, tedy to celkove vziti se do doby a udalosti presto ze zde vlastne zadny pevny pribeh jiz tradicne neni. Urcite si prectu i jine recenze, ale sem si jisty ze proti tedle budou jen zoufale věcné i kdyz hry prece nejsou jen o gameplayi a grafice...
  • Hru jsem si koupil a snad jsem udělal dobře.
  • To zas bude flusrace ze zabitych/prekecanych/demoralizovanych generalu a muzstva ruznejma agentama,mnichama a ja nevim cim vsim :/ skoda
  • Jak je to tady s lukostřelcema ? Jsou konečne účinější (realističtější ) než v MED II ? ..
  • Taky doufám že se toho ještě dožiju a zahraju si tudle super hru na plné detaily bez problému :) teďka mám bohužel smůlu :(
  • Nesouhlasím, byť mě COH bavilo hodně dlouho a hodně dobře. Zrušit nedostatky Men of War a o adepta by bylo postaráno...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit