Total War: Warhammer III přináší nové, revoluční bitvy. Výsledkem je úchvatný stres
-
Jen technicka poznamka: ackoli si vetsina zapadanu mysli, ze Kislev je inspirovan Ruskem, neni tomu tak. Jde o Polsko-Litevske knizectvi, ktere ne zcela odpovida tomu, co dnes vnimame jako Polsko a Litvu. Jde o risi, ktera zabirala vychodni cast dnesniho Polska, Ukrajinu, cast Beloruska a pobalti a tvorila civilizovanejsi podobu vychodniho slovanstvi, na rozdil od Ruska.
Prave Rusko ve Warhammeru taky je. Je to ta rise, ktera Kislev ohrozuje ze severovychodu a v Gotrekovych putovanich je popsano velice realisticky.
-
No uz se tesim jak maly Jarda, z TWWH jsem mel ze startu obavu, jelikoz slo o fantasy a TW serie byla vzdy vicemene dejepisna, me obavy se vsak rozplynuly po vydani Mortal Empire kampane a dnes mam jiz odehrano pre 2000 hodin a porad me hra bavi a na 3 dil se jiz fakt moc tesim.
-
Jo, díky za info o patchi. Už jsem to nějakou dobu nehrál.
Jinak já celkem s tím dost počítám, že WH3 bude spíš jako "Vortex". Teda za předpokladu, že vývojáři opět vydají DLC s kombinovanou mapou (všech 3 dílů) ve stylu Mortal Empires. Tam si užijeme Sandboxu až dost. 🙂
-
To uz neplati, s tou svacinou, bylo to patchnuty. Ted (mi) to trva pod 20 vterin (15).
Nicmene, osobne TW hraju jako sandbox a v tomto smyslu mi prisel WH2, potazmo Mortal Empires, vynikajici. Dnes ma kolem 66 legendarnich lordu v 15 frakcich na obrovske mape. Ve hre mam pres 1000 hodin a stale mam co objevovat a ucit se, coz je prave dany zminenou rozmanitosti a rozsahlosti. Znovuhratelnost z myho pohledu skvela, hra skvela.
Trochu mam obavu z toho, ze WH3 bude vskuku spis "vortexem" nez "sandboxem". Jako jo, vypada to hezky a nepochybuju o tom, ze survival battles jsou fun a exciting. Jenze ja nejsem hrac kterej to v 50 hodinach dohraje jednou za Kislev a podruhy za Chaos a rekne .. to byla pecka!
-
Taky se nemůžu dočkat. Jsem celkem rád, že tam budou zase nějaké příběhové bitvy ve stylu Warhammer 2. Kampaň Eye of the Vortex bylo celkem dost příjemné zpestření, i když jsem většinu času strávil hraním kampaněMortal Empires (kombinare map W1+W2).
Teď jenom aby to vývojáři stihli letos ještě vydat.
PS: Mortal Empires je snad nejlepší Total War hra vůbec... teda až na to, že se člověku chce plakat při ukončování tahu. Člověk si stihne udělat svačinu než AI dokončí tah těch 120 různých frakcí 😂
-
Super ukázka a hezky doplněno o postřehy ze hry. Dík.