-
Dotaz, ted jsem procet recenzi a nenasel jsem jak si to stoji oproti 3K?
Ve 3K bylo hodne QoL, treba diplomacie, kde na 2 kliknuti jsem dostal vystup, ktery jsem potreboval, ve War2 jsem vsechno musel proklikavat manualne. Graficke UI bylo ve 3K perfektni, ve War2 bylo pixlovany a to same mi prijde ve War3. 3K inovativni mechaniky s rustem a synergii budov aby clovek nemel malusy.. ve War2 byl v podstate jen verejny poradek. 3K prineslo hodne QoL a novych super hernich mechanik, jestli War3 ma stejne zakladni herni mechaniky jako War2, tak je to spise downgrade oproti 3K..
-
-
Já teda nevím, ale mě UI přišlo hezčí ve War2. 3K bylo tak nějak divně pohádkové a jakoby plné omalovánek. Nepřišel jsem tomu na chuť. Řekl bych, že to bude problém typu: sto lidí, sto chutí.
Jinak tu 3K mechaniku s růstem a synergii budov považuji jenom za zbytečné plýtvání času. Série Total War fakt není žádné SimCity. TW bylo vždycky hlavně o válčení a do toho trochu namíchaná diplomacie.
Warhammer má jenom veřejný pořádek a korupci. A to úplně stačí, protože v jednoduchosti je síla. Člověk se pak může plně soustředit na to zábavné a důležité.
-
-
UI není ve škatulce sto lidí, sto chutí... pusť si to vedle sebe.. TWW2 a 3K...
3K má produkční hodnoty UI na vysoký úrovni, všechno je graficky perfektně zpracována a tak nějak slick, včetně animovaných černých "praporců" téměř v každém menu.
TWW2 má viditelné pixely na texturách UI, motivy různých mozajek se opakují za sebou, někdy ani nenavazují úplně přesně, takový copy & paste bez zarovnání, aby to pasovala.
TWW3 co jsem zatím viděl, to má podobně nebo stejně jako TWW2. Teda moc videíí jsem neviděl ani nezkoumal, protože chci mít alespoň nějaký wow efekt až to v pátek nastartuju u mě doma.. takže na TWW3 držím utube embargo.
Co se týká synergií, tady souhlasím někoho to může bavit, někoho ne... mě to bavilo hodně, protože když si to dobře naplánoval a tvoje taktika fungovala a všude si měl bonusy, místo malusů, tak to mě opravdu uspokojovalo a řikal jsem si, že jsem dobrej...
V TWW kde máš korupci ať už upíří nebo skavení, tak se proti tomu nejde moc bránit... prostě postavíš to co vždycky a tak nějak doufáš, že to přejde... tam nejni vůbec žádná taktika a kdyby tam ten V.P. a korupce nebyly, tak by to vlastně bylo mnohem lepší (a to je ten zásadní problém), stejně tako podnebí, to je mechanika, za kterou bych CA vraždil. Ještě, že existují módy...
-
-
Jo, máš pravdu. Když jsem to zkoumal detailněji, tak vskutku ty textury v UI jsou trošku rozmazané (rozpixelované). Při normálním hraní jsem si toho ani nevšimnul, ale když to člověk detailně zkoumá, tak najde nedokonalosti.
-
-
Pri normalnim hranim to opravdu nepoznas, ale ja jsem trochu divnej a tohle jsou prvni veci, ktery vzdycky kontroluju :D
-
-
-
-
Z toho co jsem viděl tak diplomacie si vzala inspiraci z 3K a je mnohem lepší. Na druhou stranu přesně ty QoL věci tam z 3K vůbec nejsou, je to víceméně stejné jako W2.
Ale jenom usuzuji z recenzí a videí co jsem z toho viděl. -
-
Ja mam podobny pocit, no to je velka skoda, ze to nedokazali implementovat do War3, ale tak nejak jsem to ocekaval. I tak se tesim, nejak se s tim budu muset poprat...
-
-
-
inac, k Mortal Empires. Vie niekto, ci je potrebne mat nainstalovanu jednotku aj dvojku ku trojke? predsa zevraj trojka ma mat 120GB, dvojka ma 60GB a jednotka 40GB
-
-
Ne, nemusíš to mít nainstalované. Jenom stačí ty hry vlastnit na tvém Steam účtu.
A pokud chceš hrát za některé specifické rasy (např. Lesní Elfové, Tomb Kings, Vampire Pirates, atd.), tak musíš vlastnit i určitá DLC pro předchozí díly.
PS: Samozřejmě je možné, že v budoucnu vyjde nějaké GOTY, díky kterému už nebude potřeba vlastnit TW:W a TW:W2 a různá DLC... ale to bude až teprve někdy v budoucnosti.
-
-
Pro Immortal Empires bude potreba pouze valstnit WH1 a WH2 na stejnem obchodu jako WH3, napr. vsechny 3 na Steamu.
-
-
Táto hra, respektíve celá táto séria, píše históriu ako svojho času Age of Empires.
-
Diky za recenzi, vypada to zajimave. Total War sem jeste nikdy nehral, ale v gamepassu tomu dam asi sanci.
-
Čekal jsem 8, aby Vašek rebel šel proti proudu :D
Doufám, že mi to do pátku dorazí, bylo by smutný, kdyby mi to doručili v pondělí, tedy až po víkendu :D