-
Super hra, ale pokud má někdo možnost si hru uložit na rychlý SSD disk, tak by nad tím neměl moc dlouho uvažovat. Na normálním disku jsou ty loadingy fakt bída :-(
-
inac, k Mortal Empires. Vie niekto, ci je potrebne mat nainstalovanu jednotku aj dvojku ku trojke? predsa zevraj trojka ma mat 120GB, dvojka ma 60GB a jednotka 40GB
-
-
Ne, nemusíš to mít nainstalované. Jenom stačí ty hry vlastnit na tvém Steam účtu.
A pokud chceš hrát za některé specifické rasy (např. Lesní Elfové, Tomb Kings, Vampire Pirates, atd.), tak musíš vlastnit i určitá DLC pro předchozí díly.
PS: Samozřejmě je možné, že v budoucnu vyjde nějaké GOTY, díky kterému už nebude potřeba vlastnit TW:W a TW:W2 a různá DLC... ale to bude až teprve někdy v budoucnosti.
-
-
Pro Immortal Empires bude potreba pouze valstnit WH1 a WH2 na stejnem obchodu jako WH3, napr. vsechny 3 na Steamu.
-
-
Problém s tím, že jednotky se zasekly pod palbou nebo útočily na někoho jiného byl už v jedničce. Když jsem vyjádřil obavy zde na fóru, že to bude ve trojce stejné, byl jsem za škarohlída, blbce a neschopného hráče, který neví k čemu je pauza. Děkuji za recenzi, strategie hraji rád proti nepříteli, ale velmi nerad proti vlastním jednotkám. Nemám zájem.
-
-
Nebo nepouziva advanced controls, tedy pokrocile ovladani.
Kde byl problem, bylo oblehani kdy se jednotky vskutku zasekli v brane.
-
Nevím, kde jsi vycucal problém, že jednotky útočí na někoho jiného. Tak snad logicky když cestu k nepříteli zahradí jiná jednotka (říká se tomu krytí), tak tvé jednotky nejdřív napadnou nepřítele, který jim stojí v cestě.
A to, že by se nějaké jednotky zasekly pod palbou, jsem opravdu nezažil. A to mám v Total War nahráno fakt hodně hodin. Asi jsi objevil nějaký náhodný bug.
-
-
Čekal jsem 8, aby Vašek rebel šel proti proudu :D
Doufám, že mi to do pátku dorazí, bylo by smutný, kdyby mi to doručili v pondělí, tedy až po víkendu :D
-
Kislev není Rusko proboha . Rusko je Chaoz . ( Vemte v potaz místo a dobu vzniku celého univerza . ,) Jinak je / byl třetí díl aspoň. Pro mě nejhorší z celé série . Opravdu nechci hrát Číňany ani Ukrajino Polsko Česko . A chaoz mě fakt nebral nikdy . Zvlášť když má asi 5 jednotek . Osobně mě ani neoslovila implementace Měst které už byli ve druhém díle jako mod . Zvlaste když jsem se za 30 hodin ani jednou nebránil . .No už je tu zase IE a tím moje trápení s kampaní konci . Ať žije Karel . A kdyby umřel tak Rohatá krysa to napravi ...