Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • XXDarthVaderXX

Super hra, ale pokud má někdo možnost si hru uložit na rychlý SSD disk, tak by nad tím neměl moc dlouho uvažovat. Na normálním disku jsou ty loadingy fakt bída :-(

• skaven

inac, k Mortal Empires. Vie niekto, ci je potrebne mat nainstalovanu jednotku aj dvojku ku trojke? predsa zevraj trojka ma mat 120GB, dvojka ma 60GB a jednotka 40GB

• Derp_1337

Ne, nemusíš to mít nainstalované. Jenom stačí ty hry vlastnit na tvém Steam účtu.

A pokud chceš hrát za některé specifické rasy (např. Lesní Elfové, Tomb Kings, Vampire Pirates, atd.), tak musíš vlastnit i určitá DLC pro předchozí díly.

PS: Samozřejmě je možné, že v budoucnu vyjde nějaké GOTY, díky kterému už nebude potřeba vlastnit TW:W a TW:W2 a různá DLC... ale to bude až teprve někdy v budoucnosti.

• CoreFanatic

Pro Immortal Empires bude potreba pouze valstnit WH1 a WH2 na stejnem obchodu jako WH3, napr. vsechny 3 na Steamu. 

• Problém s tím, že jednotky se zasekly pod palbou nebo útočily na někoho jiného byl už v jedničce. Když jsem vyjádřil obavy zde na fóru, že to bude ve trojce stejné, byl jsem za škarohlída, blbce a neschopného hráče, který neví k čemu je pauza. Děkuji za recenzi, strategie hraji rád proti nepříteli, ale velmi nerad proti vlastním jednotkám. Nemám zájem.

• tuco

Nebo nepouziva advanced controls, tedy pokrocile ovladani.

Kde byl problem, bylo oblehani kdy se jednotky vskutku zasekli v brane. 

• Derp_1337

Nevím, kde jsi vycucal problém, že jednotky útočí na někoho jiného. Tak snad logicky když cestu k nepříteli zahradí jiná jednotka (říká se tomu krytí), tak tvé jednotky nejdřív napadnou nepřítele, který jim stojí v cestě.

A to, že by se nějaké jednotky zasekly pod palbou, jsem opravdu nezažil. A to mám v Total War nahráno fakt hodně hodin. Asi jsi objevil nějaký náhodný bug.

• LessPh

Čekal jsem 8, aby Vašek rebel šel proti proudu :D

Doufám, že mi to do pátku dorazí, bylo by smutný, kdyby mi to doručili v pondělí, tedy až po víkendu :D

• Kislev není Rusko proboha . Rusko je Chaoz . ( Vemte v potaz místo a dobu vzniku celého univerza . ,) Jinak je / byl třetí díl aspoň. Pro mě nejhorší z celé série . Opravdu nechci hrát Číňany ani Ukrajino Polsko  Česko . A chaoz mě fakt nebral nikdy . Zvlášť když má asi 5 jednotek . Osobně mě ani neoslovila implementace Měst které už byli ve druhém díle jako mod . Zvlaste když jsem se za 30 hodin ani jednou nebránil . .No už je tu zase IE a tím moje trápení s kampaní konci . Ať žije Karel . A kdyby umřel tak Rohatá krysa to napravi ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit