Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • měl bys poděkovat i Veskoslavovi, sám bych to nedal.
  • Sr_Lobo
    Rad bych timto "podekoval" lolovi - diky nemu konecne vim co to opravdu znamena kdyz se rekne, ze je v diskuzi nablito.
  • solomon.short
    Fabian se mi libil. Ano, je to "vykradacka" ale cte se fajn :-) za webbera diky, zkusim
  • solomon.short
    Fabian se mi libil. Ano, je to "vykradacka" ale cte se fajn :-)
  • solomon.short
    Lole, ty jsi opravdu ex...traordinerni. Pouc me prosim co ma cenu cist... Strugacti? Lem? Asimov? Barker? Herbert? Gaiman?
  • solomon.short
    PreidaQ = Jan Vrobel?
  • tak pokud jsi nezaměstnaný na podpoře a bez rodiny, tak máš samozřejmě spousty času na všechno, bohužel já jsem rád, že si vymezím čas na kvalitní dílko.
  • ešte by som doplnil mariňákov od fabiana. je to strašná vykrádačka všetkého možného, ale mne sadli a príjemne pobavili. taká oddychovka. prípadne potom tiež od fabiana Carpe Diem. a ešte skús webbera a jeho sériu honor harringtonová. to je už mierne iný súdok, ale tiež dobre čitateľný.
  • PreidaQ
    Já tam tu paralelu také vidím. Ale tohle ti nedává právo automaticky zesměšňovat a urážet jakýkoliv příspěvek, který se tu od něj objeví.
  • aký koment, také prirovnanie. ak sa chceš kastovať podľa toho, čo kto číta, tak si tu za hlupáka akurát ty. v školských časoch som hltal ruských klasikov, stratenú generáciu, či našich (slovenských) národných buditeľov a veselo som ich prekladal danikenom, buttlarom, vinetuom alebo kmeňom andromeda. dnes kľudne prečítam metro 2033, po ňom si dám kinga a v tom istom mesiaci si struhnem svetovú vojnu Z. a na ďalší si odložím mariňákov a honor haringtonovú, prípadne nového heitza a repete malazskej ríše. všetko záleží na čase, chuti a nálade.
    čítať akúkoľvek knihu (nehľadáme extrémy) nikdy nie je strata času. každý v knihách hľadá niečo iné, niečo svoje. či už to nájde v brakovej literatúre ženských románov za 1,50€ z trafiky, alebo v príbehu vojna a mier, je to jedno. dôležité je, aby to niečo prinieslo tomu človeku. hrať sa na "vyššiu" a "nižšiu" literatúru a umenie vôbec je také... smutné a svedčí to viac o človeku, ktorý sa kastuje ako o tých, ktorých kastuje.
  • Veskoslav
    Max=bob. Jestli jsi nespadl z Marsu, tak si najdi, co psal u jiných TW her....Možná ti to pak dojde "ochránče" nevinných.
  • Sr_Lobo
    Nejsi jeden z mála hvězdná pěchota je klasika *5*
  • Veskoslav
    Až na to, že pokud člověk nezná předchozí román, který je "inspirací", tak je mu to celkem k hovnu. Chápu, že jsi našel první, co má 5 hvězdniček, ale příště u toho používej i hlavu:)
  • Veskoslav
    Hele, vem si Bobíka a Lolíka a jděte zase hajinkat:)
  • PreidaQ
    Upřímně - neřekl nic špatného, co by mělo člověka vést k domněnce, že se jedná o jednoznačný trolling. Ty tady automaticky mluvíš o "jeho debilitě" a bezdůvodně se do něj navážíš, což už je taková klasická známka tvojí Kultury.
  • "Mame spousty kvalitnich filmu, proc sledovat star wars?"

Naprosto debilní přirovnaní hodné této komunity. Film zkoukneš za dvě hodiny, na knihu si musíš vymezit spousty hodin. Pro člověka, který nemá toho času na rozdávání je lepší vymezit si třeba i deset- dvacet hodin na opravdu dobrou knihu a ne knihu z herního universa. Skončil jsem. Tečka.
  • PreidaQ
    Já přiznávám, že na mém noťasu s rozlišením 1366x768 mi také přišlo dost nepohodlné luštit písmenka v EU4. I když podobný problém mám třeba i s Empire:TW, kde musím "zkazit" rozlišení, abych vůbec něco přečetl.
  • Llour
    Jaká to "MASIVNÍ" bitva o 3 obléhacích věžích a 2000 mužích *7* *7*
  • nebudu ti tady psát nějaké seznamy, četl jsem toho tuny, proto taky vím, že je herní Zaklinač 3 neskonale špatný, ale pokud chceš něco zajímavého a ne brakového, tak zkus třeba:

Jizvu od China Miéville...

Jo a nemáš zač za rozšíření obzoru...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit