Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • práve po tom teraz idem. ja mám rád to klasické fantasy, kde je jasne hranené zlo a dobro. taká pohodová oddychovka, jasné čisté tvary, útek z našej reality. no občas treba zmenu. kľudne sa definujem aj so "zlým" hrdinom, ak bude zasadený do logického a fungujúceho sveta a nebude zlý samoúčelne. a aj z toho, ako tu ty stále peskuješ túto hru sa mi zdá, že svet warhammer toto splní.

uvidíme, na reálny svet a sci-fi (W40 000 tak nejak znie) mám zoznam "prečítaj" celkom prehustený. ani nad warhammerom by som neuvažoval, ak by sa mi teraz aktuálne nezajedala tá "rozprávková" fantasy. a opäť čítať zaklínača alebo LotR po XY-té... to už vážne nedám (tak dva-tri roky pauza).
    ak ma chytí svet, tak to budem brať od radu a určite neobídem nič.
  • solomon.short
    Hvezdnou pechotu jsem cetl xkrat. :-) a asi jsem jeden z mala komu se libil film od Paula Verhoevena. Zbytek zkusim, dikec ;-)
  • Veskoslav
    Já taky doufám a ty přijdeš o další IP adresu:)
  • Veskoslav
    Tak mi ji napiš. Ty studovaný vysokoškolák s 10 tituly jistě dáš nějaký příklad nám hlupákům:)
  • Veskoslav
    No jelikož každý měsíc překročím svůj 800 Kč limit na knihy, tak se teď krotím:) Čtečku a "pirátské" knihy mám, ale pro mě osobně je lepší ta vazba. Jinak Warhammer. No není to pohádková fantasy jako například Lotr. Každý tam zabije každého, každý zradí každého a když může, tak Chaos pomůže i za cenu vlastní duše. Teoreticky tam kladný není nikdo *1* Osobně jsem začal číst, když to začalo vycházet, do toho se mi pletl Potter atd. Co u nás vyšlo v češtině, tak jsem přečetl. Jak píšou i ostatní, doporučuji zabrousit i do Warhammeru 40 000, ten se narozdíl od Warhammeru odehrává v našem reálném světě zasazené do světa fantasy/sci-fi:)
  • a v čem byl muj prispevek trolling? zatim tady jen ty prskaš nadavky tak doufam že si toho cenzor všimne
  • bavime se o kvalitni literature, ne o braku
  • Veskoslav
    A hlavně napíšeš jaká je ve skutečnosti *1*
  • Veskoslav
    Debilita trolů je tak mocná, že ještě prosí cenzora? Hnij v pekle a doufám, že je tam speciální místo pro takové jako ty:)
  • Veskoslav
    Mohl by jsi už laskavě hnít v pekle? Mimochodem maxíčku, kdyby jsi chodil aspoň na Základní školu, tak by jsi věděl, že většina děl, z kterými se na ZŠ seznámíš, tak jsou poněkud stará nebo nudná. Málokdy se učí moderní literatura a ještě méně fantasy/sci-fi.
  • Veskoslav
    Mě tak napadá: Dobytí rovnováhy, Kasta metabaronů (bohužel komiks), Hvězdná pěchota (pokud jsi nečetl), Věčná válka a víc jsem tak nějak nečetl, není to zrovna můj šálek:)
  • na stredni budete mít predmet literatura, tam vás pani učitelka obeznámí s domácí i svetovou literaturou. proste si par let počkej až dokončíš základku a zatím louskej pejska a kočičku *4*
  • cenzore pls
  • a taky že má
  • solomon.short
    Kdyz uz jsme u knih, nemas neco z military-scifi ála Jerry Pourneile? Klidne v en. Dik.
  • vďaka. zhodli ste sa viacerí, tak je jasné, kam treba mieriť.
  • tak ja môžem čítať skoro všetko. čestne, harryho som nedokázal pretrpieť, skončil som druhou knihou a zbytok dorazili filmy :)
    ale inak fantasy a sci-fi zvládam aj hodne brakové, takže nemám strach o kvalitu kníh. skôr o ten svet, aby ma chytil. vďaka aj tebe za tipy
  • Magister_Peditum
    Nejsi ty ten, co si pod každým článkem o EU4 stěžuje, že ovládání má moc malý písmenka? *15*
  • fuu.. vďaka za vyčerpávajúcu odpoveď :)
    ja čítam ako stroj, mám slušnú spotrebu kníh, takže dokážem "pretrpieť" aj menej záživné, alebo priemerné kusy, ak sú zo sveta, ktorý ma baví - za všetko hovorí to, že som schopný čítať legendy o drizztovi, čož je séria hodne nevyváženej kvality (a už vôbec nie pre dospelých :) ).
    + práve čo som počul, tak svet warhammeru je dosť drsný a nemazlí sa. presne na také niečo mám chuť. bude páčiť, bude, nebude, nebude. určite tomu ale dám šancu.
    ešte raz vďaka.
  • Sr_Lobo
    Skaven: mel bych strach, ze i kdyz pisou ze by to melo bejt pro "practical use", takze pivo ti z toho bude smrdet anebo bude mit pachut - leda ze bys pil Staropramen nebo Gambac - to by to pak bylo jedno *15*.
    Kdyby to bylo z pravy rohoviny tak staci do toho nalejt ocet na nekolik dnu a pak radne vyplachnout NEsaponatovou vodou. Kazdopadne jestli do toho pudes, mas muj obdiv a doufam ze si celou edici uzijes *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit