Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • solomon.short
    Super zprava. Dik.
  • úplne offtopic, ale zdá sa, že máš prehľad... chcem začať so svetom warhammer - kde? ktorá knižná séria ma uvedie do sveta, alebo je to úplne jedno? popravde, nechce sa mi listovať internetom, chcem svet spoznať cez knihy, nie cez wiki a youtube.
    vďaka
    P.S.: vopred upozorňujem, že knihy používam na oddych, takže si to budem "przniť/užívať v českom preklade- prosím, nekameňovať :)
  • Krescz
    spokojenost :D
  • Veskoslav
    No hrát to jistě půjde. Ale magie atd. zde hrají velkou roli. Osobně mám po dlouhé době nějaký pre-order, tak pak můžu napsat, jaké to je pro normálního hráče TW a jestli to není příliš v pravidlech světa Warhammeru, kdyby ti to pomohlo:)
  • No pokud to půjde hrát i bez toho aniž bych věděl co můžeš proklít a co ne tak budu rád *2*
  • VaZqeZ_EU
    Vampiric Corruption: https://www.youtube.com/watch?v=g6PPH4GkEM8
  • Veskoslav
    Toto ale není klasický Total War. Bavíme se tady o světě Warhammeru, který má jasně daná pravidla atd. Navíc spousta hráčů této hry budou ti, co sérii TW v životě nehráli.
  • Ne protože přehnaný puntičkářství zajímá málokoho. Okey já spíš chodím do kaváren/hospod (něco mezi). Bavím se o běžném životě, ale pokud sem do něčeho ponořen tak to vytahuji až ve chvíli kdy vím, že tu hloubku někdo ocení. Ale tady je vidět, že jsi publikum našel, takže proč ne... *3* Já jako běžný hráč Total waru to ale neocením.
  • Otázka. Aj v tomto diely TW sa dá brána prelomiť iba obyčajnými fakľami? (Trapas storočia od čias Rome 2)
  • Veskoslav
    Tak počkáš na to, až k Tobě přijdou. Stejně se tam musíš vydat, takže střelecké jednotky sice nemají, ale nemyslím si, že by to byl problém.

https://www.youtube.com/watch?v=T8hp08qsnXg
    Tady máš video, jak útočí upíři na jedno ze sylvánských měst:)
  • Veskoslav
    Jenom proto, že čtu Warhammer či jsem hrál jeho deskovky a znám to? Mimoto to se mám furt bavit o štětkách, mrdačkách, kolik jsem toho vypil atd? Nebo ty se nebavíš o hrách, filmech, dovolené atd? S tebou musí být "zábava" v hospodě nebo jsi spíš hodně omezený človíček:) A to je ještě horší.
  • S tebou musí být zábava v hospodě.... a to jsem myslel, že TBBT je značně přehnaný. *7*
  • Krescz
    to obléhání vypadá nejlépe ze všech total waru *14* , do Warhammeru nevidím, ale začíná se mi líbit
    ...btw nedokážu si představit jak budou nemrtví bránit město když nemají moc střeleckých jednotek
  • Lord Imperialní Kronikář Veskoslav z Trollsdorfu.
  • Veskoslav
    Jinak psal jsem to i jinde, ale Polaris opět má právě práva na vydávání knih v češtině (navíc cena je taky jinde, takový Gotrek 1. kniha stojí i s dovozem necelých 16 liber např). Takže první na řadě je dotisk těch knih, co chybí viz. 1, 7 a 9 kniha o Gotrekovi atd. A pak se jde na zbylé knihy jako série o Šedém věštci, ukončení série o Gotrekovi atd.
  • Ještě že ne nekromantem Kellnerem
  • Veskoslav
    Ano. Jedná se o universum Warhammeru .I když pravda, Ghúlové se spíše pohybují po čtyřech, kdy jsou rychlejší než po dvou jako jejich nemrtví příbuzní zombii. Navíc se podřizují jenom silné vůli, jinak většina "svobodných" Ghúlů se ponechala něco málo z lidství. Proto jsou schopni organizovaně útočit na města/vesnici v Sylvánii.
  • Sr_Lobo
    Neboj, Bethesda plánuje exkluzivní DLC s touhle featurou *15*
  • solomon.short
    Priznejme si, horsi by bylo kdyby ghulove litali a draci chodili...
  • Ale to že tam choděj ghůlové a lítaj draci ti jinak přijde normální ?:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit