-
"Zaslíbenci Rohaté krysy naplní řeky krví nepřátel. Lebky nepřátel vyvstanou jako zikuraty. My, vyvolená rasa Rohaté krysy a mocné rady Třinácti, již brzy ovládneme svět."
Všichni tu chtějí nějakou tu frakci:) A když už nějakou zajímavou, tak Skaveny nebo Trpaslíky Chaosu. A Temné elfy? To teprve bude oříšek:) -
-
Já mám rád ve WFB právě ty zlé jako Chaos a VC, takže výběrem se mi trefili přesně do vkusu.
Moc se ale těším na kampaň Bretonky a z těch méně "oblíbených" třeba Kislev, ty chaos trpaslíky a Lizardmeny. -
-
Tak Kislev. Vezmou Attilu a jeho barbarské koňské národy, přidají do toho ruskou náturu a odolnost proti Chaosu, čest a smysl pro spravedlnost a hle, máme Kislev *1*
-
-
Tak ono všechny "lidské" rasy z WFB vycházejí z nějakého historického národa :)
-
-
jo jo a ulthuan je atlantida...
-
-
nope...nejvíc zřejmý je nippon... to je prostě nippon...
-
Nejlepší je stejně město Praag. *3*
-
-
-
-
-
-
Jen 4 hratelné mise ? :(
-
-
jj hratelne jen ctyri mise a snema dobyvas 72 frakci *1*
-
-
mimochodem dotaz pochopil jsem správně že nároky to má stejný jako Attila stim že to jede líp?
-
Jedna věc mi vadí už teď. Zatímco v historických TW jste měli několik startovních pozic a národů. Tak zde máte pouze 2? legendární lordy pro 4 rasy. Nevím, kde začíná třeba Kemmler (VC), ale myslel jsem, že třeba upíry rozdělí podle pokrevních linií (Lahmian, Blood Dragon..) a dají možnost hrát třeba i za bezejmenné lordy.
Rád bych třeba začínal s upířím lordem v Bretonii a postupně si třeba podmanil i Sylvanii. Snad to bude řešeno v nějakém DLC/modu. -
-
taky doufam ze to odemcou brzy, ci mod nebo dlc...zatim hram orky a chaos, a vyzkusam vsecky postupne, ale za neznamou rodinku treba z bretonie a kisleva bych si dal taky...
-
tak na tom neni nic divnýho když se jede podle 8 edice a tam už dávno upíři na jednotlivý linie rozdělený nebyly proto to rozdělení podle lordů ( nebo spíš hrdinů .
-
Předpokládám, že teď budou postupně přidávat DLC pro různé frakce, jako tomu bylo u Rome 2 a jeho datadisků.
-
-
4 národy v základní hře je opravdu málo. Sice díky volbě velitele se to zvýší na 10, ale i tak. Nečekal jsem opravdu každou rasu. Ale co třeba Elfové? V ně doufám snad v každé fantasy hře :( Koupil bych si základní hru, ale pokud bude dalších 10 DLC, tak do toho už další peníze vrážet nebudu. Ona se najde jiná cesta.
-
-
Maj bejt dva velký datadisky Elfí války dle mého určitě budou součástí jednoho znich neb se to přímo nabízí.
-
Na 8*. Ale i tak tam není velký rozdíl. Předpokládám jen rozdíl v hratelnosti, ale nějaká změna jednotek tam myslím je co jsem koukal na youtube.
-
-
R.I.P. Total War *13*
-
jake to tedy je? mam rusit predobjednavku? rad bych nazor nejakeho stratega..
-
-
Instaluji teď. Musím uznat že ten obal je famózní a po letech u nake hry konečně i barevný úvod do světa...
-
-
Tak nacteni uvodniho menu trvalo cca par sekund, vetsi bitva tak minutu to se snad zlepsi, i s prumernym PC hraju na very high slape naprosto plynule, instalace pod hodinku....takze parada a pohoda.
-
-
-
no tak klič pořad nikde.. sakrble :) gratuluji games.cz k tak ultimatne rychle a rekl bych ctive recenzi.. predelejte tu na dooma at vas muzu chvalit jeste vic ;)
-
Mam to brat jako Warhammer: Mark of Chaos 2 ? Je to lepsi, nebo v cem je to jine?
-
-
Ač nebyl Mark of Chaos tak špatný, tak to v podstatě byl řetězec klasických zjednodušených bitev alá misí na jedné mapě. Tohle je plnohodnotná hra ve stylu Total War - tahová strategická část na velké mapě a real-time bitvy.
-
-
Diky!
-
-
Ber to jako Total War zasazený ve světě Warhammeru.
-
-
Takovy offtopic z pohledu modelare. Figurky warhammeru mi vzdycky pripadaly velice zajimave. A o finalni podobe (pro nekoho plasticnost) rozhoduje jen zkusenost modelare. Pokud nekdo neumi s akryly a oleji, nerozumi pojmum " fading chipping drybrush" Nezvladne kombinaci laku a zesvetlovani/ztmavovani povrchu... at si radeji nestezuje. Spousta zajimavych figurek je na forech.