-
Uz jen 4 dny a kuryr zaklepe na moje dvere a da mi balicek ... nemuzu se dockat. Vsechny recenze zni opravdu natesene a tak se tesim jak za Risi porazim Archona osvobodim cely svet (plus doufam v mod ktery mi umozni postavit na "neobsaditelnem" uzemi aspon osadu)
-
Pro mě jako milovníka fantasy je to v podstatě povinnost, takže se už těším a jsem rád, že to tak dopadlo
-
Mám za sebou asi 20hodin a za mě velmi dobré! Stabilita hry je perfektní (překvapivě na TW). Velmi pozitivní je rozdílnost ras kde se žádné jednotky neopakují. Nemožnost obsadit trpasličí a orčí sídla v horách za lidi (a naopak) dává hře jiný rozměr. Neustále hrozí, že se ty zakrslí trpaslíci vrátí a vypleněné město obnoví. Jen jsem si musel zvyknout na agresivitu všech ras, ale to je dáno světem, který je podle předlohy takový. Za lidi jsem pořád bojoval na dvou, třech frontách a bylo co dělat to zvládnout. Doporučuji
-
Parada uz se nemuzu dockat! Sice bych chtel pockat na Blood and gore, ale asi to tak dlouho ( predpokladam zeto nebude Day 1 dlc) nevydrzim :(
-
zdravím mám dotaz rozjedu to na Notebooku:
GeForce 840M 4022MB
Intel Core i7-4510U 2.00 Ghz
8,00 GB RAM -
-
mam polovicni a jedu na very high plynule...
-
-
no a neni to klasika, ze ti to jede na integrovanou grafiku od intelu misto ty 840?
v nastaveni 3D vyber preferovanou grafickou kartu, jinou nez intel *5* -
-
nene jde to přes 840M, mám to nastavené a i hra hlásí že využívá 840M...
Jen mě napadá jestli není někde nastavené nějaké šetření energie a zda by to tím mohlo být
-
-
Tak to netuším co tam mám za haluz protože hratelné je to když nastavím vše na minimum :(
-
-
to je divny...ja mam i5, 8 ram, 840 s 2gb a na very high uplne vklidu...mas origo ? :)
-
-
origo, a procesor máš ja jaké frekvenci?
-
-
-
-
-
Já jsem rád že se neopakuje fiasko s ROME 2. Hodně rád... kvalitní total war si rád zase střihnu.
-
-
Ale máš osobnú skúsenosť? Aj Empire TW dávali recenzenti skvelé hodnotenie a pritom to bolo fiasko. Potom sa recenzenti vyhovárali, že oni hodnotili hlavne to, aká by hra mohla byť. Úbohá výhovorka. To by potom všetky hry mohli tak hodnotiť, že aká by tá hra mohla byť a to by bolo....
-
-
Pravda.. :( nemám. Počkám na Naštvaného Joa.
-
-
-
Chci též. Obyčejní smrtelníci to maj až za týden cca.
-
-
Pouhe 4 dny :)
-
-
Obávám se že po Rome2 tohle bude stejná bída.Z videí to tak i vypadá.Rome2 s orkama.
Chtělo by to v dalším návrat do reality a udělat něco v kombinaci Shogunu a ETW odehrávájící se kolem roku 1500 :) -
-
takže vlastně zase dalšího shoguna? Protože ten se 1500 století odehrával... hlavně už né další japonsko, kde je 20 stejných klanů...
-
-
No kolem roku 1500 ale s ETW mapou :)
Japonsko už né.
Mám všechny Total wary až na ten poslední co včera nebo kdy to bylo vyšel, a když si chcu nějaký zahrat tak Empire je pro mě jasná volba :) -
-
to je ale tvuj problem, ze te rome 2 nebavil, me naopak bavil vyborne
-
-
A kde je to tam napsané ty trdlo, že mě nebavil? :)
-
-
-
-
-
Total War: ... trpajzlíci, pavouci, kostlivé gardy, bánší, netopejři... To je tak absurdní, že člověk neví, jestli se má smát, nebo brečet.
Ale spíš brečet. Protože ještě vyjde hromada DLCček s frakcema, dráčkama, chaloupkama na muřích nožkách a bůhvíjakým pohádkovým harampádím, než zase začnou pracovat na nějaké normální strategii...
A 9/10 od někoho, kdo dal takové body i Rome 2 opravdu není silným argumentem pro koupi nového TW -
-
To že si omezenej blb je jen tvůj problém :) To pohádkový harampádí (dost zajímavý zhodnocení světa Warhammeru - asi tak na facku) bude mít sakra hodně fanoušku..tomu věř :) Pusť si nějaký starý díl a klep se pořád dokola..
-
-
Podle hysterické reakce bych řekl, že to nejsem já, kdo má problém. A na pár facek je spíš primitivní hulvát, který nepozná nadsázku a nadává do blbů a tyká někomu, koho vůbec nezná.
Nikomu neberu nadšení do warhammeru. Asi bude mít hodně fanoušků - proto taky CA tu licenci koupilo. Můj šálek kávy to ale není. A vzhledem k systému produkce (základní hra - dlc frakce - velky datadisk - dlc frakce datadisku) budeme na další reálně zasazený díl čekat dva roky.
A ano, pustím si nějaký starý kousek. Třeba Napoleona, protože to byl poslední kvalitně modifikovatelný díl, což se bohužel o (jinak velmi povodeném) Shogunovi 2 už říct nedá. -
-
Nevím teda jak ty si představuješ hysterii ale já jsme v klidu :D :D :D Jen už je trapný tady pořád dokola čist ty klišé kecy.. O tom jak nejlepší byl shogun bla bla, o tom jak díky WH tady nebude další historický díl, jak jsou DLC strašný a špatný,,,..o tom jak je WH pro děti a pořád dokola..Tak se kua lidi přizpůsobte..když vás to nebaví najděte si jinou hru nebo běžte dělat něco jiný.. Ale tyhle kecy pořád dokola jsou už únavný.
-
-
Tahle část se jmenuje diskuse. Do diskuse píšou lidi různé názory (tj. i takové, které se někomu nemusí líbit). Někdo na to může reagovat slušně a věcně svým protinázorem, někdo si tady vulgárně vybleje svoji frustraci...
Když se tu "pořád dokola" opakují názory, že nejlepší byl Shogun (což si nemyslím), nebo jak jsou DLC strašný a špatný (což si v případě TW myslím), tak to znamená, že nezanedbatelná část lidí se "kua" nechce přizpůsobit a myslí si něco jiného, než jim leje do hlavy marketingové oddělení Segy.
Pokud někoho unavují jiné (=trapné) názory, možná by pro něj bylo lepší na diskuse nelézt... -
-
Diskuze je přidávání nových názoru a informací..ne se opakující dokola a dokola jeden hate.. asi tak
-
-
-
-
-
CA pracuje i na historické hře vedle Warhammeru. S vypovídající hodnotou hodnocení souhlasím (viz. ostatní - PC gamer například ..85 pro Rome 2 , 86 pro Warhammer) radši počkat na hodnocení youtuberů (legendoftotalwar, nebo arch warhammer).
-
I když mě tenhle díl vůbec neláká, zase to bude po dlouhý době Total War, kterej přinese dost výrazný změny v hratelnosti a to je fajn.
-
Co jiného by mělo mít podtitul "totální válka", když ne Warhammer? *15*
-
-
Ta recenze zní tak dobře, že ač Warhammer vůbec neznám a původně to na mě působilo infantilně, tak si to snad časem koupím. Vypadá to na skutečnou výzvu.
-
-
Jamare28 pokud hra aspoň pár lidem přiblíží bombastický svět Warhammeru (hlavně dokonalých stolních figurek) tak hra splnila svůj účel :) Ale myslím že bude o dobře hratelná...
-