Přejít na výpis diskuzí
Toussaint z datadisku Krev a víno pro Zaklínače 3 bude větší než celé Skellige
28.4.2016 | Honza Konfršt
91 příspěvků
-
Tak to má být. Pořádná porce zábavy ve stejném stylu, jako hra původní. Prostě datadisk.
-
Pred pár dňami mali interview v nemeckom Gamestari a tam povedali, že vedia, že tie otázniky okolo Skellige ostrovov nebol najlepší spôsob ako zaplniť priestor a preto v tomto novom datadisku chcú ponúknuť hráčom zábavnejšie a zaujímavejšie aktivity na mape
-
Jóoooj, teba ešte čakajú prekvapenia v trojke ;-)
-
Však Ty jseš ale úplně mimo mistře. Už názor, že Zaklínač je kopírka GoT napadá na jednu nohu... To vůbec nemůže dávat smysl. :D
-
No jak kdo už 8 měsíců jsem na panáky neměl čas ani náladu
-
To souhlasím. Ale třeba napsat ti, jakým správným poměrem mít želatinu, džus a vodku, aby jsi udělal želé panáky, to z fleku.
-
No znáš to po X letech začneš věci zapomínat, obzvlášť pokud je aktivně nepoužíváš. Sice bych ti byl například schopny říct složení papíru ale vyjmenovat 12 přídavných látek už jen tak nedám po tech letech.
-
Možná někomu, kdo nezvládá psát správně? Jackův klub je vedle.
-
Njn i nebo y co na tom záleží
-
Bohužel máš nejspíš pravdu doteď čekám na Deep Down
-
Já bych raději Ciberpunk neviděl, kdo ví od čeho by to bylo odvozené. To už raději Cyperpunk.
-
Hm až na to že to je na hooodne dlouho než si ho zahrajes
-
Nemyslím tebe, je tu ještě jeden;)
-
Tak zrovna u gtaV mě bavilo jen 2/3 příběhu a zbytek byl nuda
-
Osobně bych už raší vyděl Ciberpunk než další rozšíření k zaklínačovi. Hra sice fajn ale neskutečně genericka hlavně co se monster týče
-
zaklinac je najlepsi rpg. a vy curaci, zaklinac neni o honeni sa furt dokola len za ukolmi ale aj vychutnavat si prostredie a okolie. podobne ako u gtaV
-
Co mas vesko, me W3 celkem libil, dobra hra..8.5/10..ja jsme spis v odveke parte když někdo drzkuje na hry od bethesdy..:)
-
A další anonymní exotek dorazil. Mimoto většinou nepíšu zcela mimo jako ti tři a nechodím ke každému článku o hře, která je nebaví.
-
Na druhé straně to kopmenzuješ ty, GGG a další exoti...
-
Odpovídám ti během hraní CoD zlato... máš nějakou jinou radu?