Přejít na výpis diskuzí
Toussaint z datadisku Krev a víno pro Zaklínače 3 bude větší než celé Skellige
28.4.2016 | Honza Konfršt
91 příspěvků
-
souhlasím. Ta hra se od půlky naprosto zastavila a občas jsem si říkal, že tam je zpátečka...
-
Hlavne, at to neni tak utahane a roztahane, jak puvodni W3... to finale se vleklo jak sopel na rukavu :-(
Hra dobra, ale je krasnym prikladem toho, ze "mene je nekdy vic". -
myslíš toho nejvíce generického padoucha z posledních let?
-
vypadá to dobře, ale bez wild huntu už nevím, jak mě to bude bavit...
-
Hlavně aby nebyl nudný jako Skelige..
-
tak Zaklínač 2 je kopírka Hry o trůny, kde hledáš královraha a jednička je o hledaní ztraceného haraburdí a klasická revenge story. Takže pořád někoho hledáš .) Kdybys aspoň hledal sama sebe :)
-
Čekal jsem víc info... zvlášť po tom, co jsem nedávno četl tenhle výčet http://www.express.co.uk/entertainment/gaming/645315/Witcher-3-Blood-And-Wine-Release-Date-Weapons-Map-Size-Secret-Ending-Details-Leaked
Nevíte, co je na tom pravdy? -
*14* ...jen ať to s grafickým vylepšením moc nepřeženou, ať mi to moje stará mašinka rozjede *15*
-
Príbeh v Z3 je o hľadaní Geraltovej dcére a niekomu príde čudné, že Geralt sa musí popýtať niekoľkých ľudí, ktorí majú informácie, ktoré mu pomôžu ju nájsť? Fakt? A hlavne, že Zaklínač potrebuje niekoho to vie napísať poriadne príbehy - to čo je za blbosť? Podľa mňa tých ľudí majú a tí ľudia napísali príbeh ku Zaklínačovi 1, Zaklínačovi 2, Zaklínačovi 3 Srdce z kameňa.. tak neviem o čom tu točíš za hlúposti.. slepá nenávisť ľudí tu na Games.cz k Zaklínačovi je známa, ale aspoň tie argumenty by mohli mať zmysel, nie?
-
chci vidět jak by si napsal zabavnou hru bez tohole pane scénáristo
-
Zaklínač by hlavně potřeboval někoho, kdo umí psát pořádné příběhy. A ne ve stylu abys našel X, tak předtím najdi A, které ti řekne kde najít B, které ti řekne kde najít C, které ti řekne kde najít D...... W ti řekne kde najít X.