Přejít na výpis diskuzí
Trable s mapou ve vývojářském deníku Warhorse Studios
19.6.2012 | Aleš Smutný
178 příspěvků
-
Husité? RPG? Velký svět který se snaží být podle reálné předlohy? NA PLAZEŇ VÁVRO! NA PLZEŇ!
-
-
pěkně ty mrmle :)
-
-
Děkuji Danovi a tenhle popis vytváření mapy a za to že by chtěl znát náš názor. Já jsem pro možnost 3 to je podle mě rozumný kompromis. Vůbec by mi nevadilo jet do nějaké jiné lokace 5 minut na koni . Zvlášt pokud budou qusty rozumně rozmístěny. Jak sám v článku píše, zvýší to očekávání a přidá na atmosféře díky větší reálnosti.
-
-
Mně by to tedy asi vadilo. V TES a nových Falloutech to bylo vždy stejné: na začátku mi chodit a objevovat nevadilo, ale po dvaceti odehraných hodinách už je to nebetyčná otrava.
-
Žádná možnost 3 neexistuje, je to jen jinak napsaná jednička
-
-
neřekl bych, sice mi článek přišel z části jako taková omluva, za to že to nebude zase taková realita, ale přece jenom věřím, že to nebude naplácané na sobě a volnost bude větší než jak je dneska ve hrách standardem.
-
-
Jaký je rozdíl mezi komprimovanou mapou a komprimovanou mapou? Jde tam jen o to, že nejdřív k tomu přišli s idealismem- uděláme to správně, všechny ostatní firmy to "flákají". Při vývoji pak přišli na to, že to budou muset udělat úplně stejně.
-
-
-
-
Mně připadá,že jediná možnost je inspirovat se u Mount And Blade.Tedy žádné kobky na každém rohu atd.Jestli by smysl hraní byl jako je v Mount And Blade...
Prostě pochybuji,že to bude RPG jako většina.Tedy hrdina,akce, a zábava pro široké publikum.Dost mluvili o realitě a pod.Tedy jsem zvědav co tam hráč bude dělat,jestliže tam bude "volnost" -
-
Jako M&B to asi přesně nebude, ale zajímalo by mě, jestli tam hráč bude běhat jako "osamělý vlk", nebo to bude parta "hrdinů".
-
-
Jako v Brutal Legend treba? :)
-
-
*1*
-
-
-
Me k spokojenosti staci, ze vyjde MaB2...to je proste klasa :)
-
-
Budou ve hre zachody prosim vas nevite nekdo? Ja jen at se mam kde vykalit pri hrani tohodle krasne vyhlizejiciho RPG.
-
-
Patrioti seou v lese voe.
-
-
a vytírají si pr*el palcátem
-
-
*cepem
-
-
řemdlichem *5*
-
-
rovnou můžou píšťalou to je patriotické nakvadrát
-
-
-
-
-
-
Když jsem četl odpověď D.Vávry v komentáři pod článkem,starého blogu.
"Yes. Every engine out there has some form of streaming. We still plan not to have one huge world but several "smaller" locations. Its design decision, not technical. (and smaller means several square kilometers :)"
Tak jsem velice zvědav,jak to dopadne. -
Dostanou členové Církve československé husitské nějakou slevu na výsledný produkt?
-
-
Ne, ale budou se lépe orientovat v příběhu.
-
Třeba tam bude pro protestanty přirážka 100% a pro katolíky sleva.:D
-
-
To spíš naopak ne? *8*
-
-
Co ty víš, třeba je Vávra praktikující katolík.:D
(ačkoli v tomhle případě bych se tomu hodně divil:)) -
Bylo by to v TV a jaká hra je dnes v TV? :) Takže super.
-
-
Zpráva:Věřící si dali přesdržku ve jménu nové hry od Warehorse studio.
Dobrá reklama *1*
-
-
:) To je dobrá otázka.
-
Kolik lidí by pak třeba oprášilo bibli, že? *15*
-
-
Nechápu co máte pořád s těma záchodama. Napsal to do jednoho článku spíše jako takovou humornou naražku a furt se mu to bude sypat na hlavu.
Za touhle hrou nestojí jen on ale špičky v oboru které v česku máme. Já jim držím palce a snad se jim jejich vize co nejvíce podaří naplnit rozhodně to nebude lehké protože dělají něco jineho než je dnešním trendem.
Plus k tomu nechavají nahlednout pod pokličku vyvoje. Myslím že by se jím zatím mělo tleskat ve stoje a jednou za měsic položit před práh Warhorse studia něaké dary :) -
-
Tleskat? A proboha za co?
-
Kdyz ono je to vtipny. To uz Danovi zustane, stejne jako treba Paroubkovi "A panove, kdo z vas to ma". :)
-
-
Neni tí vtipne, je to trapne, jako kazdy opakovany vtip.
-
-
-
Tohle zní jako hra, která nemůže nikdy vyjít. Doufám, že se Bakala s Bakalou zachovají jako správní mecenáši a Warhorse nechají hru došudlat za stálého přísunu penízků.
-
Strasne rad si tyhle veci okolo Warhorse ctu a sem za to hrozne rad, ze muzu nahlidnout do problemu a tvorby hry, kte ktery zatim nemam sanci se dostat. Doufam ale, ze mi to nijak nenarusi muj pripadny dojem ze hry, az vyjde, protoze preci jen, ze zkusenosti vic cloveka ohromi to, o cem nevi vubec nic :)
-
-
Umeni si mnohem lepe umeji vychutnat lide, kteri mu rozumi, nez nevzdelanci, kteri na neco koukaji a nevi ktera bije. Vazne ti ta druha poloha vyhovuje vic a radsi bys nevedel nic?
-
Tjn, teď abych se kroutil vzteky až si zas zahraji open world hru *15*
Ne ale vážně, Skyrim má u mě už dávno mínus za malej svět... tohle bych chtěl větší a volnější *4*
-
-
Jestli tam nebudou záchody tak se na tu hru vyseru
-
-
Pekne a strucne receno kolego, jednoduse nebudes mit kam vykonat potrebu.
-