Přejít na výpis diskuzí
Tradičně efektní intro ohlašuje příchod WoW: Warlords of Draenor na 13. listopadu
14.8.2014 | Ladislav Loukota
70 příspěvků
-
Byl sem u startu vsech datadisku a mozna u prvniho nejaky problemy byly, ale od WotLK rozhodne ne. Hral sem od prvniho dne bez problemu.
-
Garbage...
-
No dobre... objednano!
Taky sem to hral mnoho let uz od vanilly a s prestavkama to hraju i dnes.
Samozrejme par let uz zadne raidy. Jen relaxuju s novou postavou ve starem svete a chodim tankovat petky a vzpominam, jake to byly krasne zacatky. -
WoW hra skoro 7 milionov hracov, to je dost velka zataz na servery....
-
To spíš tak na 14. nebo 15. Protože s tím jejich přístupem budou zas popadaný servery jako obvykle.
-
nadhera
-
Pekne mu zasekl sekeru do hlavy *15*
-
Svatá pravda!
-
Ja si zas dam tak 2mesice. Nebo vic? *7*
-
Amen, bratře.
-
WotLK bol super xpac :)
Zevraj dobry server je Dalaran, ale najviac ludi je na Molten WoW...tam hram aj ja momentalne. Ale na WoD sa chystam :) -
Toto bude TBC II.
-
Zapni ten cinematic dole a nepouštěj si to animovaný story :D
-
Hral som WoW 7 rokov. Toto video je super, ale už mám úplne iné povinnosti. Rád by som znova to hral, ale život je život a ja sa musím obracať. Vsetkým ostatným prajem prímné hranie wow.
-
Tomuhle říkáte užasný trailer od Blizzardu?? Blizzard vždy dělal luxusně animované trailerz, které berou dech dodnes, toto bylo jak na nějakou radoby karetní záležitost na mobil či tablet, prostě hnus. A jen tak pod čáru, wow svět stál za něco jen po TBC.
-
Je to strašně "savage", co chtít víc... Ne, teď vážně. Je to dost o ničem. Celý koncept WoD se mi nelíbí. Alternativní časová linie, prolnutí s tou naší a hlavně všude spousta Orků, kteří jsou v naší časové linii už dávno mrtví. Hraju na ofi od TBC a teď poprvé jsem na vážkách, jestli neskončit, nenajít si nějaký pěkný WotLK server a zůstat tam.
-
Utéct Garroshovi pomohl Kairoz, který při vynesení rozsudku vytvořil Vision of Time na Draenor, kam následně oba utekli...
-
Vrrr vrrr. To mi právě volají přátelé co s wowkem seknuli po TBC a chtějí zase začít :) Haha
-
Na to asi video nebude jelikoz o tom pojednava knizka War Crimes kterou pred nejakym casem vydali.
-
Draenor, je Outland před "roztrháním" Ner'zhulem (Lich King) při otevření temných portálů. Staví tedy portál na Azeroth, přesněji Eastern Kingdoms.