Přejít na výpis diskuzí
Tradičně efektní intro ohlašuje příchod WoW: Warlords of Draenor na 13. listopadu
14.8.2014 | Ladislav Loukota
70 příspěvků
-
On nezemřel, uvěznili ho aby ho mohli soudit a pak nejspíš zabít.. on ale utek a dostal se z5 do minulosti na draenor (jak utek a jak se tam dostal to nevim ale bude na to video)
-
To byl Garrosh Hellscream syn Gromashe Hellscreama . A ne kazdy boss ve WoW umre. Nekteri jsou je porazeni a odvedeni jinam nebo uvolneni z nejake kledby. Garrosh byl odveden pred soud z ktereho nasledne utekl.
-
Staví Portal díky kterýmu dostane novou Iron Hordu na Azeroth do současnosti aby moh zničit a zabít všechny co stáli proti němu a věznili ho. Ve videu zabránil aby se orkové napili Manorothovi krve.. tim pádem změnil minulost a vitvořil alternativní realitu v který nejsou orkové ovládnutí a zotročení Manorothem. apoň takhle to chápu já
-
uz v tom mam zmatek, nezemrel hellscream jako raid boss v tomto datadisku?
-
To opravdu stačí tak málo, aby někoho přesvědčili. Tomu se mi nechce věřit...
-
Musím naplánovat dovolenou na 13.11.2014 :D !
-
tam na konci videa vravel ze uz nebudu otroci ale dobyvatelia ...ale preco tam stavaju branu do outlandu ked mozu ist do stormwind city a tam to rozmlatit, vrazidt, plienit a teda dobyvat.
-
Bomba cinematic jako vždycky.. Blizz mě jste přesvědčili, 13.11. před Dark portal !
-
1080p ne ten sranec prehravac tu https://www.youtube.com/watch?v=qNbPlYfIjxM
-
Co je na tom úžasného?