Přejít na výpis diskuzí
Trailer a video ze hry "prodávají" Evolve jako next-gen nástupce Left 4 Dead
11.2.2014 | Petr Poláček
33 příspěvků
-
Jak tuhle hru někdo muze srovnavat z left 4 dead? *1* Monstra jsou i v cod ghost (v dlc), nebo Primal Carnage, kde jsou dinosauři.
-
Borderlands?
-
Vyplněno.
-
Vypada to hodne dobre, jen me mrzi ty infantilni barvicky vychazejici z tech zbrani. Mistama je to dost neprehledny. Ty prisery jsou ale super
-
no ale sám tam píšeš "docela", mě se šíleně líbyly dungy v Daggerfallu a celej ten setting, Diablo 1 temnota sama, Dungeon master II děšť blesky a kostlivci, System shocky, Vampire: the masquerade, Thiefy starší, Gothicy starší, Doomy, Kvejky, Metro, Stalkery všechny... docela mi něco takovýho chybí, a ty zmiňovaný AVP 1/2 to je taky modla samo sebou... ted je ale moda tropický ostrovy, barvičky atd :X
-
já jsem vyrostl na originálu, ale tento cover není nejhorší. I tak origo je origo (:
-
vyada to mnohem, mnohem lip nez jsem si myslel
-
Tak třeba nové Fallouty, Dark Souls, Deus Ex :HR měly docela "temnou" atmosféru.
-
Prosím o vyplnění dotazníku na téma Marketing počítačových her: http://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/marketing-v-pocitacovych-hra/
-
Tady je kompletní, 6 minutový gameplay:
https://www.youtube.com/watch?v=_wmklRY2JXI
Enjoy! -
Me jen prekvapuje ze se na tohle jeste nekdo v dnesni dobe pta *1*
V budoucnu uz bude jen vse kreslene aby se to detem libilo a bude se pouzivat jen jedno tlacitko/klavesa na vsecho tak aby to nebylo pro deti moc slozite. Ale pevne verim ze cas od casu jednou za par let udela hru nekdo kdo u toho pouzova mozek a ne kalkulacku, vzpomina na doby minule kdy hry jeste byly opravdu atmosfericke, zabavne a ne-primitivni. Nadeje umira posledni *1* -
Tak mi to přijde jako výtvor bandy , která musí mermomocí dělat hry ... O čem to bude ? Ty voe nevím , ale musí to být multiplayer protože AI nám ještě nejde .. aha a za koho budeme hrát ? No nevím , ale viděl jsi ty boží Borderlands ? . Hmm a když už tu máme ten editor a umíme umisťovat modely do enginu ... ty počkej to půjde samo , podívej teď to střílí . Wow znásob si to 4x a můžeme s tím na trh .... A děj ? Myslíš tu omáčku okolo ? To cajkne časem , v nejhorším je tu Kickstarter , takže buď v klidu , lidi po tomhle dneska strašně letěj ...
-
Myslím na mým vlastním pc:D takhle spíš:)
-
dik :)
-
Moje jedna z prvních her:)
-
Hardwarové nároky nejsou o moc vyšší než u Half-Life, nicméně na P-133 si Gunmana asi nezahrajete. ....... Hmm a Steam i GOG mlčí ...
-
Jen takovej skromnější dotázek. Pročpak už se nedělají tak "temné" (chápej co nevypadá jako komix) hry jako byl FEAR Riddick, Aliens vs Predator (2), snad i Crysis 1 měl svou "temnou" atmosféru.... TO se musí čekat, jestli to náhodou přijde do mody?
-
Wye Oak - Mother nebo taky Danzig - Mother
-
A rovnou bych zažaloval všechny střílečky za to, že se v nich střílí! Genitální. *3*
-
Pripomina mi statou hl2 zalezitos Gunman:Chronicles... anyone?