Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nazov pesničky ?
  • Já mám prostě pochybnosti, o hratelnosti téhle hry. Netuším vůbec jak to bude fungovat. Neumím si to představit. Ve filmu je to jiná představa, něco jako predátor. Ale ve hře? Bude monster nahánět pomalu, nebo jí rushovat? Jak vás monster donutí se rozdělit? Nebo vás donutí rozdělit se prostředí? Nebo to prostě jenom o tom, jak rychle jí dokáže ustřílet? Nebo záleží na tom jak ona se rychle nažere? Otázek až moc otázek,,,
  • no tak ani by som sa nedivil zalobe od blizardu, pride monstrum zozere ine a evovluje, cisty primal zerg
  • Kozy
    Na to jak nemám rád L4D tak tohle vypadá vcelku zajímavě, jenom se mi moc nelíbí ti lovci. Rus- expert na těžký zbraně, Sir Hammerlock z Borderlands, nic moc.
    Otázkou je, jaká tam bude znovuhratelnost. Alespoň že za to monstrum hraje člověk.
    Jinak ten trailer je výbornej.
  • Copak o to pisnicka hezka ale trailer mi prijde spis slabsi.
  • Pilgrim66
    U mně bonusový body už jen za hudbu v traileru. Super výběr.
  • nevi prosim nekdo jestli to bude jako v L4D s coopem ze vas hra bude nutit byt stale ve ctyrech i kdyz budete hrat s jednim kamosem a zbytek bude AI nebo bude moznost hrat napr. pouze ve dvou nebo ve trech bez AI ?
    Pripadne dik
  • Next gen jo? aha, aha ....
  • Hrozně vtipný, mají jetpacky a hromadu dalších hi tech věciček ale na termovizi nebo něco podobnýho ne. Ty scény, že je něco pronásleduje jsou úplně zbytečný a nelogický vůči dalším aspektům.
  • radeji bych bandu s realnym arzenalem
  • Next-Gen to slovo by se dneska uplatnilo snad všude. Kupte si NEXT-GEN vysavač!
  • Video pěkné ... ale spousta věcí smrdí - inspirace Borderlands , avizované DLC již v traileru a pak právě ten multiplayer .... Co víme : Dělá na tom někdo kdo možná taky dělal i L4D , budete mít 4+ lovce ,poběží to na Cry enginu a ve futuro nádechu budeme likvidovat monstra ... rofl , to vážně dneska už prodává jen tohle ?
    Tak trochu hodně prvoplánovitý dortík , viď kočičko ?!
  • Hm, právě jsem se o to začal zajímat, díky. ^^

Mimochodem, ten třetí odstavec ani po trojím přečtení vážně nechápu. Co že to chtěl básník říci? :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit