Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kozy
    Na to jak nemám rád L4D tak tohle vypadá vcelku zajímavě, jenom se mi moc nelíbí ti lovci. Rus- expert na těžký zbraně, Sir Hammerlock z Borderlands, nic moc.
    Otázkou je, jaká tam bude znovuhratelnost. Alespoň že za to monstrum hraje člověk.
    Jinak ten trailer je výbornej.
    • Tak mi to přijde jako výtvor bandy , která musí mermomocí dělat hry ... O čem to bude ? Ty voe nevím , ale musí to být multiplayer protože AI nám ještě nejde .. aha a za koho budeme hrát ? No nevím , ale viděl jsi ty boží Borderlands ? . Hmm a když už tu máme ten editor a umíme umisťovat modely do enginu ... ty počkej to půjde samo , podívej teď to střílí . Wow znásob si to 4x a můžeme s tím na trh .... A děj ? Myslíš tu omáčku okolo ? To cajkne časem , v nejhorším je tu Kickstarter , takže buď v klidu , lidi po tomhle dneska strašně letěj ...
  • nazov pesničky ?
    • Kedaro
      Wye Oak - Mother nebo taky Danzig - Mother
      • dik :)
  • Hm, právě jsem se o to začal zajímat, díky. ^^

Mimochodem, ten třetí odstavec ani po trojím přečtení vážně nechápu. Co že to chtěl básník říci? :))
  • Jak tuhle hru někdo muze srovnavat z left 4 dead? *1* Monstra jsou i v cod ghost (v dlc), nebo Primal Carnage, kde jsou dinosauři.
  • Next gen jo? aha, aha ....
  • nevi prosim nekdo jestli to bude jako v L4D s coopem ze vas hra bude nutit byt stale ve ctyrech i kdyz budete hrat s jednim kamosem a zbytek bude AI nebo bude moznost hrat napr. pouze ve dvou nebo ve trech bez AI ?
    Pripadne dik
  • Prosím o vyplnění dotazníku na téma Marketing počítačových her: http://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/marketing-v-pocitacovych-hra/
    • Vyplněno.
  • no tak ani by som sa nedivil zalobe od blizardu, pride monstrum zozere ine a evovluje, cisty primal zerg
    • A rovnou bych zažaloval všechny střílečky za to, že se v nich střílí! Genitální. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit