Přejít na výpis diskuzí
Trailer Mobius k Metru: Last Light vám vezme dech
5.6.2013 | Aleš Smutný
62 příspěvků
-
Skvělé a až děsivě dokonale smutné.
-
Zlý, zlý človek na začiatku sa vskutočnosti na konci mení na hrdinu, tý dnu sa s tým musia vysporiadať, on však zavrel dvere ... Nádhera.
-
-
pro jistotu jsem si pustil zacatek znova, ale ty monstra jsou videt hned, takze nevim proc bys ho mel povazovat za zleho cloveka ze zacatku.. mozka tak kdybys nedaval moc pozor
-
-
musíš, ale uznat, že hned ze začátku si člověk monster prostě v pozadí nevšimne...
-
-
-
Wau. Prostě wau.
-
Velmi půdobivé.
-
Klidně napište o mě, že jsem idiot, ale ten kdo v závěru neřekne vauuuu je ještě větší.
-
-
ja rek: "notypi*o"... pocita se to taky? :)
-
-
Napsal bych excelentní, ale nenapíšu, poněvadž by to byl eufemismus.
-
Pro ty co nesnáší zdejší přehrávač *3* : http://www.youtube.com/watch?v=2djDE_kwH3Q
-
Brr, z té kolebký mi šel mráz po zádech...a konec mě dorazil. Cítím se převálcován beznadějí, perfektkní podání.
-
A jaké nám z toho plyne ponaučení? Vykašlete se na automatické zbraně a plamenomety a prostě příšeráky nasměrujte do kuchyně, kde z nich holýma rukama nadělají výživné ragú na večer *1*
-
-
poslední světlo v naši nejtemnější hodině.... kuchaři:-D
-
-
No graduje to pekne ... jdu si ten trailer sosnout, jelikoz je to proste super ... aneb jak navodit za tri minuty takovou atmosferu kterou neziskate ani z dvouhodinoveho hororu