Přejít na výpis diskuzí
Trailer Mobius k Metru: Last Light vám vezme dech
5.6.2013 | Aleš Smutný
62 příspěvků
-
cdproject fanboys :)
Hovori ze je to genalne ako Cp2077, a ja vravim ze ten trailer na cp2077 bol nehorazny dizajnersky fail, a creative director toho videa by sa mal hambit. -
Je to zlodějna, když už tak koupím rovnou key, který tě vyjde laciněji. Až se budou tvořit jo fakt kvalitní hry, kteří mají hodnotu opravdu 50€. Koupím klidně za full cenu, ale v dnešní době zjednodušování, mainstreamu, neposlouhání komunity (viz. série NFS). krácení herní doby, ničení fungujících postupů a přidávání kravin, ořezávání her a zbytky dodávat ve formě DLC, co mělo být v základní hře je prostě hnus, který za 50€ fakt nestojí...
-
skús zapracovať s tou hmotou čo máš v lebeni, možno ťa niečo napadne.... *5*
-
Halvne že prevedenie " ... MY ..." .... "prijde..." gýčové . Tupec nauč sa gramatiku .... Blbec ako ty nemá čo písať do diskusií .....
-
poslední světlo v naši nejtemnější hodině.... kuchaři:-D
-
Ten granat me taky trknul, ale treba jednal jenom v panice
-
...ten pocit, jak kdybych to už někdy viděl... :) Navíc největší strach a emoce přináší to, co není vidět...
-
Průlet očkem od pojistky granátu je sice zajímavý, ale škoda že by tak pozabíjel část přibíhajících posil (tuhle scénu měli šoupnout někam na druhou stranu nástupiště a ne do skoro čisté oblasti) a ta stanice si vyvraždění zaslouží, když jsou potkani schopní se probít skrz obranu v obou směrech.
-
A jaké nám z toho plyne ponaučení? Vykašlete se na automatické zbraně a plamenomety a prostě příšeráky nasměrujte do kuchyně, kde z nich holýma rukama nadělají výživné ragú na večer *1*
-
Jako pěkný no pěkný, koukám že po vzoru Cyberpunk 2077 přicházejí do mody trailery ala statická scéna, tak to se máme zase do budoucna nač těšit. Ale závěrem dodám, že nejlepší trailery měl Crysis 3, protože to byly fakt "filmy".
-
to je tak dojemne :-( neco pro dudinky :D
-
Brr, z té kolebký mi šel mráz po zádech...a konec mě dorazil. Cítím se převálcován beznadějí, perfektkní podání.
-
samozrejme ke stazeni s dobrym bitrate ...myslel sem ze to kazdymu dojde ;)
-
za malo penez, hodne muziky, pekny.
-
a screenshoty ne ? Tyhle videa jsou pro mě zajímavější než screenshoty.
-
No, dech mi to rozhodne nevzalo....
-
To jsem pochopil. Ale vždy je na výběr, co použít. Pokud celá schopnost navození úzkosti spočívá v mrtvých, plačících a ohrožených dětech, pravděpodobně na traileru ušetřili za kompozici/aranžmá/scénáři. Není to moc dobrá vizitka pro hru. Zkus při rekacích udělat nějaký ten myšlenkový krok navíc a možná budeš víc chápat co lidi kolem říkají. Pokud ti třeba někdo řekne "na to se vys*r" tak po Tobě nechce, aby jsi si sundal kalhoty, ale jen, že se máš zvednout od COD a jít se třeba učit literaturu, nebo vynést smetí.
-
Mám z toho kůžičku husí *13*
-
precetl sem to relativne nedavno a na krale potkanu si teda nevzpominam, ale jo, dalo by se to docela pripodobnit k ty situaci...
-
Prekvapivo na Youtube staci dat vyhladat Metro Mobius trailer.