Přejít na výpis diskuzí
Trailer Mobius k Metru: Last Light vám vezme dech
5.6.2013 | Aleš Smutný
62 příspěvků
-
jo je to fajn ale tieto stop time videjka zacinaju byt uz dost ohrane...
-
Pěkně udělané, i ten herní soundtrack do toho krásně sedne.
-
Dá se přetočit tak, aby sis musel prohlídnout jen její poslední dvě sekundy, to mi nepřijde tak zlé.
-
je pěkný, ne originální, ani dechberoucí, některé části jsou moc dobře provedené jako třeba matka bránící své děti nebo týpek který tahá tu potvoru za ocas od nemluvněte....ale nic dechberoucího
-
jezis teraz budem zly.
vizualne to vypada jak z 99ho
napad je prebraty a neoriginalny
a prevedenie my prijde priam gycove -
Prečo by tam mala byť kyberpunková hudba? A o čom to tu vlastne melieš človeče? Trailer bol super, ak máš chuť do niečo hustiť, tak si choď radšej ľahnúť.
-
no a ja som si naprv myslel, že to ukazuje scénu z knihy Metro 2033, tie príšery som mal za potkany, ktoré napadli tú stanicu Timiriazevskaja, a že ten chlapec na začiatku je Arťom a ten za tými dverami jeho otčim... som myslel že to bude prequel k metru... a tu veľkú obludu som ma za toho kráľa potkanov...
-
nevite o fullHD verzi?
-
Proboha jenom blázen nakupuje na Steamu nové hry...Navíc u nás krabicovka v pohodě za 750 Kč.....
-
si počkaj mesiac dva a máš to v zlave a opatchované... *7*
-
musíš, ale uznat, že hned ze začátku si člověk monster prostě v pozadí nevšimne...
-
Hem... sice jsem nad tím chtěl povýšeně mávnout rukou (mě tyhle trailery, které ve zmrazeném záběru na pěti metrech čtverečních ukazují dvacet prakticky oddělených mikrosvětů, nijak zvlášť netankují), ale ta pointa to vytáhla :)
-
ty bys potreboval asi vyplach zaludku mydlovou vodou...
-
Prosimtě stáhni si to warez a nefňukej tu.
-
Ano aj ja hram na PC, sak na greenmangaming sa predavaju hry na PC. A ten kluc co ti odtial pride ide aktivovat aj na steame.
-
lenže ja hram na pc, pozeral som že na steame je to za 50€ ale v kamennom za 33€ to je velky rozdiel a zlodejina.
-
Kup si na Aukru kod co dostali lidi ke grafice, mel bys to sehnat i pod 500.
-
pro jistotu jsem si pustil zacatek znova, ale ty monstra jsou videt hned, takze nevim proc bys ho mel povazovat za zleho cloveka ze zacatku.. mozka tak kdybys nedaval moc pozor
-
ja rek: "notypi*o"... pocita se to taky? :)
-
No graduje to pekne ... jdu si ten trailer sosnout, jelikoz je to proste super ... aneb jak navodit za tri minuty takovou atmosferu kterou neziskate ani z dvouhodinoveho hororu