Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mozes to kupit na greenmangaming, myslim ze aj z CZ sa tam da kupovat v dolaroch. A este na to ide uplatnit kod na zlavu 20% alebo 25%. Ja som to tam kupoval za 37.5$ co je dost rozdiel oproti 50 euram.
  • Já bych si Metro fakt rád zahrál ale poslední dobou jsem koupil hodně her které mě pak vubec nebavili a ani jsem je nedohrál, takže se bojím že tady to bude podobné a 50€ není málo.
  • Nesmis se divat na obrazky totiz *3*
  • až na to že se to nehejbe takže to není trailer spíš screenshot
  • Klidně napište o mě, že jsem idiot, ale ten kdo v závěru neřekne vauuuu je ještě větší.
  • smejki
    -_-
  • CRYPT
    Nevim co na tom traileru nebo co to je je tak specialniho.....
  • Enclaw
    Pro ty co nesnáší zdejší přehrávač *3* : http://www.youtube.com/watch?v=2djDE_kwH3Q
  • Zlý, zlý človek na začiatku sa vskutočnosti na konci mení na hrdinu, tý dnu sa s tým musia vysporiadať, on však zavrel dvere ... Nádhera.
  • Veskoslav
    Stačí si to zahrát:)
  • promitac
    Neviem ci povazovat za genialne nieco, kde tlupa poliajtov striela full auto na zensku, ked celu dobu za nou stoji iny policajt. Friendly fire asi nerobi problem v buducnosti. A este ktomu dost nekyberpanková hudba.
    Ale ja viem ja viem je to CDPR tak to musi byt boží automaticky *3*
  • MidnighT91
    Tak a teď to chci vidět v pohybu...
  • Reklama před videem nám zase vezme náladu...
  • Me gusta !
  • Napsal bych excelentní, ale nenapíšu, poněvadž by to byl eufemismus.
  • *1* Vtipálku
    Právě proto z toho čiší zoufalství. Pro mě je to geniální až mi běhal mráz po zádech. Jako ve stylu Cyberpunk 2077
  • Veskoslav
    No jelikož napadli stanici, kde žijí rodiny s dětmi, tak co jsi čekal? Jo kdyby napadli Benátky, tak to by jsi tam měl mrtvé děěvky a zločince, ale tady napadli nejspíš nějakou menší stanici, kde žili rodiny s dětmi. A moc jich tam není.
  • Trochu levné je, získávat "body" pomocí malých dětí v ohrožení. To je vlastně celá podstata toho, proč ten trailer působí tak skličujícím dojmem. Těch dětských postýlek, medvídků a plačících dětí tam bylo na můj vkus příliš.
  • Veskoslav
    Skvělé a až děsivě dokonale smutné.
  • Velmi půdobivé.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit