Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako pěkný no pěkný, koukám že po vzoru Cyberpunk 2077 přicházejí do mody trailery ala statická scéna, tak to se máme zase do budoucna nač těšit. Ale závěrem dodám, že nejlepší trailery měl Crysis 3, protože to byly fakt "filmy".
  • No, dech mi to rozhodne nevzalo....
    • ...ten pocit, jak kdybych to už někdy viděl... :) Navíc největší strach a emoce přináší to, co není vidět...
  • nevite o fullHD verzi?
    • Prekvapivo na Youtube staci dat vyhladat Metro Mobius trailer.
      • samozrejme ke stazeni s dobrym bitrate ...myslel sem ze to kazdymu dojde ;)
  • promitac
    Nevyvážené jednotky.
    • *1* Vtipálku
      Právě proto z toho čiší zoufalství. Pro mě je to geniální až mi běhal mráz po zádech. Jako ve stylu Cyberpunk 2077
      • promitac
        Neviem ci povazovat za genialne nieco, kde tlupa poliajtov striela full auto na zensku, ked celu dobu za nou stoji iny policajt. Friendly fire asi nerobi problem v buducnosti. A este ktomu dost nekyberpanková hudba.
        Ale ja viem ja viem je to CDPR tak to musi byt boží automaticky *3*
        • Prečo by tam mala byť kyberpunková hudba? A o čom to tu vlastne melieš človeče? Trailer bol super, ak máš chuť do niečo hustiť, tak si choď radšej ľahnúť.
          • promitac
            cdproject fanboys :)
            Hovori ze je to genalne ako Cp2077, a ja vravim ze ten trailer na cp2077 bol nehorazny dizajnersky fail, a creative director toho videa by sa mal hambit.
        • ty bys potreboval asi vyplach zaludku mydlovou vodou...
        • smejki
          -_-
  • CRYPT
    Nevim co na tom traileru nebo co to je je tak specialniho.....
    • skús zapracovať s tou hmotou čo máš v lebeni, možno ťa niečo napadne.... *5*
  • Tikov
    Průlet očkem od pojistky granátu je sice zajímavý, ale škoda že by tak pozabíjel část přibíhajících posil (tuhle scénu měli šoupnout někam na druhou stranu nástupiště a ne do skoro čisté oblasti) a ta stanice si vyvraždění zaslouží, když jsou potkani schopní se probít skrz obranu v obou směrech.
    • Ten granat me taky trknul, ale treba jednal jenom v panice
  • jezis teraz budem zly.

vizualne to vypada jak z 99ho
    napad je prebraty a neoriginalny
    a prevedenie my prijde priam gycove
    • Halvne že prevedenie " ... MY ..." .... "prijde..." gýčové . Tupec nauč sa gramatiku .... Blbec ako ty nemá čo písať do diskusií .....
  • Trochu levné je, získávat "body" pomocí malých dětí v ohrožení. To je vlastně celá podstata toho, proč ten trailer působí tak skličujícím dojmem. Těch dětských postýlek, medvídků a plačících dětí tam bylo na můj vkus příliš.
    • Veskoslav
      No jelikož napadli stanici, kde žijí rodiny s dětmi, tak co jsi čekal? Jo kdyby napadli Benátky, tak to by jsi tam měl mrtvé děěvky a zločince, ale tady napadli nejspíš nějakou menší stanici, kde žili rodiny s dětmi. A moc jich tam není.
      • To jsem pochopil. Ale vždy je na výběr, co použít. Pokud celá schopnost navození úzkosti spočívá v mrtvých, plačících a ohrožených dětech, pravděpodobně na traileru ušetřili za kompozici/aranžmá/scénáři. Není to moc dobrá vizitka pro hru. Zkus při rekacích udělat nějaký ten myšlenkový krok navíc a možná budeš víc chápat co lidi kolem říkají. Pokud ti třeba někdo řekne "na to se vys*r" tak po Tobě nechce, aby jsi si sundal kalhoty, ale jen, že se máš zvednout od COD a jít se třeba učit literaturu, nebo vynést smetí.
  • až na to že se to nehejbe takže to není trailer spíš screenshot
    • Nesmis se divat na obrazky totiz *3*
  • je pěkný, ne originální, ani dechberoucí, některé části jsou moc dobře provedené jako třeba matka bránící své děti nebo týpek který tahá tu potvoru za ocas od nemluvněte....ale nic dechberoucího

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit