Přejít na výpis diskuzí
Trailer na Battlefield 3 Premium představuje hlavní benefity
4.6.2012 | Aleš Smutný
44 příspěvků
-
Tyhle praktiky by se měli zarazit.... *16*
-
Nevim, jak vy, ale já pořád jaksi nevidím důvod, proč by si Premium účet měl někdo pořizovat, pokud neni úplnej id*ot. A tohle video mi to jaksi taky nevysvětlilo...
-
-
Ocividne nejsi fanda Battlefield 3... a i kdyby jsi chtel koupit vsechny dlc samostatne, tak premiem usetris a mas bonusove veci navic... Me osobne zajimaji vetsi mapy a vozidla... Do tohohle penize klidne vrazim... I kdyz mam pomalu vsechny Call of Duty, tak u CoD jsem si v zivote zadne dlc nekoupil a ani to nemam v planu, protoze to za to nestoji... Do tohohle pujdu, jelikoz B3 aktivne hraju a tech penez mi za to lito rozhodne nebude, tu hru mam rad ! Taky pujdu do rozsireni Red Orchestry 2 Rising Storm...
-
-
Mno tak tady jsi se netrefil :) já totiž Battlefield 3 vlastnim a to origo... jen mě prostě totálně znechutil. Tedy možná je to skvělá hra, ale jelikož si mohu zahrát tak akorát single(a kvůli tomu se tahle hra nekupuje), páč mi mulťák padá každé 2 minuty a žádný patch to zatim neopravil, tak nemam vůbec chuť nějak podporovat takovéhle ********. Navíc jsem si ho předobjednal a Back to Karkand už vlastně mam a pokud jsi fanda BF série, tak tě DLC podobná Close Quarters tky zrovna nenadchnou. K tomu si přidej chování EA a DICE podpory, hovadina Battlelog(aspoň já si to myslim) a výsledek je takovej, že tahle série u mě prozatim skončila.
A náprava nebude jednoduchá... to si radši zapařim starý dobrý Bad Company 2 *3* -
-
Me to jede uplne v pohode a ani jednou mi to nespadne... Takze ty budes urcite dite stesteny... blahopreju
S gameplayem rozhodne problem nemam, vyhovuje mi. A proti Battlelogu taky ne, prehledne zobrazeni vsech vysledku, oceneni, zbrani, vozidel atd. ...
Taky vlastnim origo, mam vsechny hry original... Stahuju jen na vyzkouseni jestli ta hra stoji za to, do toho ty penize vrazit... Kdyz neni tedkom v mode vydavat dema, tak prece nekoupim zajice v pytli. -
-
Mno, tak já tky nekupuju zajíce v pytli a když už, tak jsou to hry, které mě opravdu nadchnuly už z videí, prvních dojmů ze hry od novinářů a vím, že mi tenhle styl hry bude sedět. Proto jsem si tky zahrál BF3 betu a neměl jsem jediný problém...
Myslim si, že asi hlavní problém by mohl být ve Windows, protože mam 32-bity a s těmi je prostě v BF 3 potíž. PC jsem si nové kupoval před 2 a půl rokem, takže jsem zrovna tuhle věc neřešil. Zvláště, když jsem nikdy s ničim problém neměl.
A k Shakerovi jenom řeknu, že jsem googlil pěknnou dobu a zkoušel hodně věcí, ale nic nepomohlo, takže si tu facku odpustim ;) -
Jj pohodicka... neznicitelny soflamy, nefungujici teplem navadeny rakety.... parada, hykam blahem.
-
-
tak to pozor, neschopnost si nastavit pc, tak by ti to slo, to neni jejich problem, ale ciste tvuj a jestli je tohle jedinej duvod, proc na to prskas, tak si dej facku a hledej chybu na svym prijimaci, protoze 99% ostatnich lidi, co umi hledat na googlu to jde v pohode... me stve gameplay, to je neco uplne jinyho.
-
-
99% ludi Bf3 v pohode rozhodne nejde, BF3 je akurat odflaknuty poloport...
Robil som si testy BF3 na 32bite a 64 bite...Na 32 bite je absolutne odflaknuty manazment pamate celej aplikacie, co vedie k castym padom hry..
Jediny sposob ako to fixnut, je nainstalovat 64bit, ked si aplikacia vyziada viac ako 1,8giga, tak nepadne, ako na 32bite...
Dal som si novu istalacku winu, nove drivery ku vsetkemu nemam zasraty pc a BF3 mi tak ci tak obcas spadne ci ide zle....PC verzia je totalne odflaknuta, je tam spustu memory leakov a zerie vela ram, co vedie k tomu, ze je na 32 bite nestabilna...Skor, nez mi napises nejaku fanboysku reakciu, ze 4gb je dnes malo a kazdy by mal mat 64bit a min. 8gb ram, tak si napr. uvedom, ze taka Arma 2 je cisto 32bit hra rovnako ako BF3, prostredie desiatky km2 a nikdy nezozrie nealokuje viac ako 2gb ram a to iste bude aj pri Arme 3.
BF3 na pc je akurat lazy blowjob. -
-
Resp. da sa to este fixnut dat, ze priradis pod 32bitom cez cmd prikaz program od 2,5 do 3 giga ramky a zvysok nechas na OS, co zasa vedie k tomu, ze cely cely OS sa spomali a neustale swapuje na disku.
-
-
Me stvou bugy v gameplayi. Za ten vtip co vysel v poslednim velkem patchi ktery rozbil to co jeste fungovalo a neopravil co slibil bych nekomu nejradsi slapnul do obliceje. Poridit si premium sluzbu mi pak diky tomu prijde jako hodne spatnej for.
-
-
A ted si predstav ze s kazdym DLC vyjde dalsi novy patch, jak bude hra vypadat pri End Game kdy se na to DICE definitivne vy.erou, sbohem a satecek tak to vi jen buh.
-
Souhlas. V prvnich tydnech jsem nadaval na EA (v domeni, ze DICE nemohl pracovat tak, jak potreboval). Po par mesicich jsem mi doslo, ze si EA a DICE paradne sednou, oba s3rou na hru a chteji jen trochu porejzovat.
-
-
-
-
ono taky bejt po tom vsem fanousek battlefieldu chce docela dost pevny nervy...
-
-
To teda... :/
-
-
-