Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem účet "obnovoval" po 6 měsících abstinence Diabla 3. Trvalo mi to 10 minut, nez jsem zrusil Authenticator, zmenil heslo na aktualni.... a sup hraju. Není to tak těžké.
    Já volím Veskoslavce :-)
  • Je vidět, že jsi opravdu dlouho ten účet neobnovoval. Mail si samozřejmě pamatuju, ale to ti bohužel nestačí. A o tom jejich autentikátoru mi radši ani nemluv.
  • smutné
  • Veskoslav
    Jelikož WoL je rok 2010 a Diablo III 2012, tak sotva;)
  • bude to placeny datadisk
  • To bude placene nebo mi postaci D3 a bude to formou nejakeho patche ? :)
  • Asharak
    Neslevňuje? Tak jak to že stojí WoWko pořád ~1200,- *15*
    I SC2 ted stojí ~1400,- , takhle to myslím. Ted koupíš WoL za ~600,-, takže D3 by mohlo stát taky tak nějak. *4*
  • Veskoslav
    Víš kolik lidí v mém okolí mělo legální Diablo II? Já a kamarád. Zbytek měli stáhnuté. Žádný jiný důvod kromě ochrany tam není.
  • Protoze penize. Jakmile by neco takoveho udelali tak by jsi mel venku funkci piratskou verzi.
  • Veskoslav
    Je to Blizzard, ten moc neslevňuje. Ale počkej jestli bude akce jako byla u Sc II v den vydání datadisku. Protože 1.díl+datadisk vyšlo na 45 Euro.
  • Asharak
    Hmmm čas koupit si konečně Diablo 3 nastává *1* Snad ho zlevní jak ostatní produkty :|
  • Jo a tohle taky. Umis jenom nadavat do trollu. Zkus obcas pouzit fantazii. *3*
  • Veskoslav
    Naklikávač? Jasně, další hlupáček z trolí party Doktor, Triska a GGG....
  • Fanboys gonna fan. Navic jsi naklikavac. Takze 0/10. *4*
  • Veskoslav
    Nepohopil jsi narážku, ale to je jedno *7*
  • Ano, to jestli necemu veris nebo ne nekoho na internetu opravdu zajima. *5*
  • Veskoslav
    Co tahle si pořídit jednoduchou aplikaci na zabezpečení účtu? Za 8 let, co mám u Blizz účet pouze dvakrát snaha o prolomení a pak zase nic. Není nic jednoduššího než si zabezpečit účet více možnostmi. Ale to by člověk nesměl být líný.

P.S: Navíc ti "věřím", že jsi zahodil účet s hrou (hrama). A obnovení hesla na účet je ještě stupidnější. I když ty řekneš, že jsi zapomněl i mail, co? *7*
  • Nevim proč pro HC nepřidaj offline mod..
  • Zalez do díry.
  • Ja hram Diablo 3 ako odreavanie. Teda ked mam vsetkeho dost. Z mojho pohladu vizera datac slubne. No uvidim. Necham sa prekvapit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit